Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adana için sormuştum 100 tl dediler tüp bebek merkezleriKızlar uyumayın daaa bir şey yazdık
M.tese için ne zamana gün veriyor çok beklemek gerekiyor mu yoksa hemen yapıyor mu canım bir de m.tese öncesinde yapılan herhangi bir işlem var mı bize de onu öneriyorlar çnkü büyük ihtimal bize de m.tese yapılacak da süreçlerini öğrenmek istiyorum anlatırsan sevinirimBiz de Emre hocaya gidiyoruz. Memnunuz da şuana kadar.Direk m.tese olması gerek dedi.Başka bir şey önermedi
Canım merhaba bu kadar ümitsiz olma genelde kanal yoklugu olanlarda sperm bulunuyor tüp bebeğe geçtiğinizde olusan embriyolora pgt yani genetik tarama yapılıyor sıkıntılı olan embriyo transfer edilmiyor bu da siZin için çok güzel bir haber Sağlıklı evlatların olabilir bu yöntemle , süreç biraz uzun ama herseyin bir çaresi var Rabbim yardımcınız olsunİnşallah bulunur inşallah çocuğun olur canım ne kadar zormuş ne kadar acıymış biz daha yeni evliyiz çocuk düşünmeye bile başlamadan bu sorunlarla karşı karşıya kaldık herşey boğazımıza dizildi sanki neye uğradığımızı şaşırdık daha hayatın baharındayken birden güm diye orataya bomba atıldı sanki tedavisi zor güç ve çok uzun insanın ömründen ömür gidiyormuş dua etmekten başka birşey yapamıyorum bol paran olacak ve bol sabrın.benim eşimde doğuştan meni kanalı olmaması sorunu var onun için gideceğiz emre hocaya tese yapılır gibi muhtemelen ama onun öncesinde kistik fibrozis diye bi gen taşıyıcısı olup olmadığına bakılacak ki yüksek ihtimal de taşıyıcı oluyormuş bu doğuştan kanalı olmayan erkeklerin.bu taşıyıcı olduğu netleşirse tüp bebek de iptal oda yapılamıyor çnkü çocuk ölümcül bir hastalık ile doğuyormuş.öyle zor dönemler ki ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Canım bazen yurtdışında ya da şehir dışında olabiliyor ona göre ayarlıyorlar. Cok beklemek gerekmiyor anladigim kadariyla.Bize öncesinde extra sey yapmaniza gerek yok dedi.Saglıklı beslenin vb tavsiyeler sadece. Ama sizdeki soruna göre baska bir sey öneredebilir. okadar kafamız karıştıki biraz düşünmeye karar verdik bazı doktorlar tedavi öneriyor m.tese öncesi. Biz en azından birkaç ay erteledik.Celalettin beye gidip biraz tedavi görüp sonra mı mikrotese olsa diyoruz.Alelacele mikrotese olmasını istemiyorum eşimin o yüzden bir müddet düsünelim dedik. Ama biz Emre beye güvendik bir operasyon yapilacaksa ona gideriz.Bir yandan hiçbir tedavi vermemesindeki mantığı da anlıyorum ondan biraz düşünüp birkac ay sonra karar verecegiz.M.tese için ne zamana gün veriyor çok beklemek gerekiyor mu yoksa hemen yapıyor mu canım bir de m.tese öncesinde yapılan herhangi bir işlem var mı bize de onu öneriyorlar çnkü büyük ihtimal bize de m.tese yapılacak da süreçlerini öğrenmek istiyorum anlatırsan sevinirim
Tüp bebek merkezlerinde sperm testi kaç paraya veriliyor
İnşallah bulunur inşallah çocuğun olur canım ne kadar zormuş ne kadar acıymış biz daha yeni evliyiz çocuk düşünmeye bile başlamadan bu sorunlarla karşı karşıya kaldık herşey boğazımıza dizildi sanki neye uğradığımızı şaşırdık daha hayatın baharındayken birden güm diye orataya bomba atıldı sanki tedavisi zor güç ve çok uzun insanın ömründen ömür gidiyormuş dua etmekten başka birşey yapamıyorum bol paran olacak ve bol sabrın.benim eşimde doğuştan meni kanalı olmaması sorunu var onun için gideceğiz emre hocaya tese yapılır gibi muhtemelen ama onun öncesinde kistik fibrozis diye bi gen taşıyıcısı olup olmadığına bakılacak ki yüksek ihtimal de taşıyıcı oluyormuş bu doğuştan kanalı olmayan erkeklerin.bu taşıyıcı olduğu netleşirse tüp bebek de iptal oda yapılamıyor çnkü çocuk ölümcül bir hastalık ile doğuyormuş.öyle zor dönemler ki ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Tese için geç mi randevu veriyor o yüzden mi gelecek ayı bekliyorsunuz yoksa öncesinde ilaç tedavi filan veriyor mı canım
Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde çocuğumuz olur isteyen herkese nasip etsin allahım.ben tüp bebekten hep korkardım ondan başıma geldi diye düşünüyorum ve birde çoğul gebelikten.ailemle farklı şehirde yaşıyoruz o yüzden 1 tane olsun diye dua ederdim hep tek çocuk isterdim ama tüp bebek de de çoğul gebelik oluyor hep .hakkımız da hayırlısı diyorum artık hepyok canim gec randevu vermiyor, beni de ayni anda tup bebege hazirlicaksa benim adet tarihimden once ilac kullanmam lazim, gorusmeye gittigimizde adetim olmustu zaten, o nedenle o ayi kacirdik. simdi onumuzdeki ay insallah baslicak bakalim.
Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde çocuğumuz olur isteyen herkese nasip etsin allahım.ben tüp bebekten hep korkardım ondan başıma geldi diye düşünüyorum ve birde çoğul gebelikten.ailemle farklı şehirde yaşıyoruz o yüzden 1 tane olsun diye dua ederdim hep tek çocuk isterdim ama tüp bebek de de çoğul gebelik oluyor hep .hakkımız da hayırlısı diyorum artık hep
Amin canimmm inşallah haberleşiriz artık durumlara göre bizim daha yolumuz uzun eşim kromozom testi kistik fibrozis testleri verecek bende öyle.sonuçlar kim bilir ne zaman çıkacak uzun süreçler yani tüp bebek aşamasına gelene kadar daha çok var.ben de hep normal yollardan hamile kalmak istemistim, aklima bile gelmezdi esimde boyle bir sorun olacagi ama napalim, kismet boyleymis canim, uzulme allah hayirlisini verir insallah, en kisa zamanda kavusuruz umarim bebeklerimize. cogul gebelik de sen istemezsen olmaz, genelde garanti olsun diye tup bebekte 2 embriyo koyuyolar ama eger sen illa ben tek cocuk istiyorum dersen bir tane transfer ederler. dedigin gibi hakkimizda hayirli olsun allah iyi doktorlarla karsilastirsin.
Amin canimmm inşallah haberleşiriz artık durumlara göre bizim daha yolumuz uzun eşim kromozom testi kistik fibrozis testleri verecek bende öyle.sonuçlar kim bilir ne zaman çıkacak uzun süreçler yani tüp bebek aşamasına gelene kadar daha çok var.
İnşallah canım biran önce kurtulmayı nasip etsin Allah size.ben birde şunu merak ediyorum canım benim eşim mikro tese yapılacak sonra sperm bulunursa bana öyle tüp bebek yapılacak ya.biz her çocuk sahibi olmak istediğimiz de hem eşim hem ben mi işlemden geçicez.yani eşim her seferinde mikro tese ameliyatı mı olacakevet kromozom testleri biraz uzun suruyor benim esim de y mikrodelesyon yaptirdi onun sonucu normal cikti simdi karyotipin sonucunu bekliyoruz insallah o da normal cikarsa biz de artik tedavi asamasina gecicez
amin İNŞALLAH ALLAH razi olsun darisi size ))))))))))yok cnim bizim azo değil.tesadüfen sayfaya baktığımda arkadaşın yazını okuyunca yazmadan gecemedim.canim bizim dollenme sorunumuz var.dollensede kaliteli embiriyo oluşmuyor.CANIM AZRAMM sizdeki azosperm nedeni nedir.. kızınız olmuş Allah bağışlasın
İnşallah canım biran önce kurtulmayı nasip etsin Allah size.ben birde şunu merak ediyorum canım benim eşim mikro tese yapılacak sonra sperm bulunursa bana öyle tüp bebek yapılacak ya.biz her çocuk sahibi olmak istediğimiz de hem eşim hem ben mi işlemden geçicez.yani eşim her seferinde mikro tese ameliyatı mı olacak