Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fsh 1.72 lh 2.60 testesteron 1.6348 kızlar bu degerler dusuk dedi doktor.diğer doktorda öğlen yaptırmıssınız testi yanılta bılır dedı.anlamadım ben kan testin sabahı aksamımı var?

canim doktorlar fsh'in dusuk olmasini istiyor ztn, ama testesteron 1'li bir rakam mi 1000'li bir rakam mi onu anlamadim. Eger 1'li bir rakamsa cok dusuk geldi cunku benim esimin total testesteronu 716. esimin tum tahlillerine emre bey cok normal dedi

arkadaşlar mrb bizde fısh boyamasinda haploid hücre çıkmadı kaan hoca tedaviyi sonlandiralim diye mail yazmış çok üzgünüm halbuki hiç tedavi görmedik lim15 ve pnca düşükte olsa pozitif bi tavsiyeniz var mı

Merhaba tekrardan, bahçeci fulya tansey bey ile görüştük eşimde inmemiş testis ve sağlam olan yumurtalığın olduğu yerde kitle vardı. Spermiyogram yapıldı sperm uygun bulunursa dondurulucak dendi 100 motil sperm dondurulmuş. Biraz daha örnek verip uygun olanlar dondurulcak 2-3 tüp dondurulmuş sperm olsun diye. sonrasında ameliyat olucak kitle için. Spermiyogram testine göre eşim oligoastenoteratozoospermi bu şekilde yazılmış kadınlar klübünde de baktım fazla konu bulamadım? azospermi için kürler vs tarifler vardı ama oligoastenoteratozoospermi için hiçbirşeye rastlamadım. eşinde bu teşhis bulunan var mı neler yaptılar tüp bebekle çocukları oldu mu pekmez yada ilaç işe yaradı mı ?

arkadaşlar teseden çıktık.bulunamadı.hemen kürlere falan başlamak istemiyorum ama dayanamıyorum.Bildiğiniz kür vitamin vs şeyler varmı.bi başlık altında toplasak mı bu konu çok uzun olduğu için bulamıyorum kullanılabilecek kürleri

Canım bazen yurtdışında ya da şehir dışında olabiliyor ona göre ayarlıyorlar. Cok beklemek gerekmiyor anladigim kadariyla.Bize öncesinde extra sey yapmaniza gerek yok dedi.Saglıklı beslenin vb tavsiyeler sadece. Ama sizdeki soruna göre baska bir sey öneredebilir. okadar kafamız karıştıki biraz düşünmeye karar verdik bazı doktorlar tedavi öneriyor m.tese öncesi. Biz en azından birkaç ay erteledik.Celalettin beye gidip biraz tedavi görüp sonra mı mikrotese olsa diyoruz.Alelacele mikrotese olmasını istemiyorum eşimin o yüzden bir müddet düsünelim dedik. Ama biz Emre beye güvendik bir operasyon yapilacaksa ona gideriz.Bir yandan hiçbir tedavi vermemesindeki mantığı da anlıyorum ondan biraz düşünüp birkac ay sonra karar verecegiz.
sizin sanırım değerleriniz normal onun için tedavi vermemiştir.bizim testesteron 270 di onu yükseltip fsh ı 1 lere indirdikten sonra (yaklaşık 2 ay sürdü) tese yaptı

Merhaba tekrardan, bahçeci fulya tansey bey ile görüştük eşimde inmemiş testis ve sağlam olan yumurtalığın olduğu yerde kitle vardı. Spermiyogram yapıldı sperm uygun bulunursa dondurulucak dendi 100 motil sperm dondurulmuş. Biraz daha örnek verip uygun olanlar dondurulcak 2-3 tüp dondurulmuş sperm olsun diye. sonrasında ameliyat olucak kitle için. Spermiyogram testine göre eşim oligoastenoteratozoospermi bu şekilde yazılmış kadınlar klübünde de baktım fazla konu bulamadım? azospermi için kürler vs tarifler vardı ama oligoastenoteratozoospermi için hiçbirşeye rastlamadım. eşinde bu teşhis bulunan var mı neler yaptılar tüp bebekle çocukları oldu mu pekmez yada ilaç işe yaradı mı ?
Bizimde azo idi bi testimizde bu sonuc cikmisti ama dondurmadik keske dondursaydik sonra yine azo cikti bakalim rabbim yardim eder insallah

Arkadaslar gecen kaan hocaya yazmistim durumunuz dunyada nadir rastlanan birsey spermleri dondurun cabuk kayboluyor demisti spermler son testte cikmadi insallah yine çıkış olur dua edin lütfen

arkadaşlar teseden çıktık.bulunamadı.hemen kürlere falan başlamak istemiyorum ama dayanamıyorum.Bildiğiniz kür vitamin vs şeyler varmı.bi başlık altında toplasak mı bu konu çok uzun olduğu için bulamıyorum kullanılabilecek kürleri
canım internetten okudum maça kökü diye bir bitki var sperme çok yardımcı olduğu yazıyor. ayrıca keçi boynuzu tozu. aktarcılardan bulamadım maça kökünü mısırcılar çarşısına gittim ordan buldum sordum orada ki adam çok iyi geldiğini söylemişti. Bi araştır istersen

Arkadaslar gecen kaan hocaya yazmistim durumunuz dunyada nadir rastlanan birsey spermleri dondurun cabuk kayboluyor demisti spermler son testte cikmadi insallah yine çıkış olur dua edin lütfen
Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım. kaan hocanın hastasımısınız. Bizde orada tedaviye başlıcaz nasipse. ön görüşlerin nelerdir. Biz istanbuldayız Emre bey mi Kaan bey mi bilemedim karar veremiyorum

sizin sanırım değerleriniz normal onun için tedavi vermemiştir.bizim testesteron 270 di onu yükseltip fsh ı 1 lere indirdikten sonra (yaklaşık 2 ay sürdü) tese yaptı
Bizim fsh yüksek 30 civarı esimde inmemis testise baglı azospermi var. Testestron normal sinirlarda dedi 4 e yakin bir degerdeydi.

Bulunmasına çok sevindim:) insallah diger operasyonda iyi sonuclanir.

Canım benim eşimde meni azlığı sorunu vardı ama doktoru spermleri çoğaltsın ve olanı da kaliteli etsin diye bize 2 tane kür yazdı.bende tek tek kürün içindekileri internetten araştırdım hepsi de sperm çıkartırıcı şeylerdi bizde tese olana kadar kullanalım diyoruz.vereyim mi tarifini

canım internetten okudum maça kökü diye bir bitki var sperme çok yardımcı olduğu yazıyor. ayrıca keçi boynuzu tozu. aktarcılardan bulamadım maça kökünü mısırcılar çarşısına gittim ordan buldum sordum orada ki adam çok iyi geldiğini söylemişti. Bi araştır istersen
Canım saraçoğlunu videosunu iyi dinleyin eğer sperm var ama miktarı az ise keçiboynuzu tüketin ama hiç sperm yoksa tamamen azospermse keçiboynuzundan uzak durun o iyice Yok ediyor diyor aman dikkat edin

Canım benim eşimde meni azlığı sorunu vardı ama doktoru spermleri çoğaltsın ve olanı da kaliteli etsin diye bize 2 tane kür yazdı.bende tek tek kürün içindekileri internetten araştırdım hepsi de sperm çıkartırıcı şeylerdi bizde tese olana kadar kullanalım diyoruz.vereyim mi tarifini
canım bende alabilir miyim tarifi

Canım saraçoğlunu videosunu iyi dinleyin eğer sperm var ama miktarı az ise keçiboynuzu tüketin ama hiç sperm yoksa tamamen azospermse keçiboynuzundan uzak durun o iyice Yok ediyor diyor aman dikkat edin
ciddi misin inan ki bunu bilmiyordum :( sağol canım çok sağol

Kızlar bi bakın okuyabiliyor musunuz bizde baya zorlandık ama çözdük uyguladık ekranı yaklaştırırsanız okunuyor

Eklentiler

• IMG_6618.webp
    IMG_6618.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 161
Back
X