Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.a hatunlar 19 tane yumurtam toplandı ve 12 si döllendi şimdi kaliteli embriyo oluşmasnı bekliyoruz o da 1-2 gü içi inş. belli olacak hakkımızda hayırlısı inş. RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin inş.
:Saruboceq:
kızlar ne olur bana dua edin eşim bugün tekrar tahlil verdi yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım...
kızlar ne olur bana dua edin eşim bugün tekrar tahlil verdi yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım...
zamancıgım merakla bekliyorum sonuçları hadi hayırlısı canım...günaydın bacılar eşim bugün kan tstlerini yaptırıcak erken aslında kaan bey 1.5 ay sonra yaptırın demişti ama biz dayanamadık bakalım dedik 20 gün sonra tekrar yaptırcaz onları göndericez kaan beye merak ediyorum sonuçları acaba degişiklik olcakmı bakalım belki sonuçları bugün alırız
kavak - 03 bacı hoşgeldin canım azolu olupta sonuç alanlar var mtesede sperm bulunursa gebelik oluşuyor gerci Allah ol deikten sonra mtesede sperm bulunamayıpta sonradan normal yolla hamle kalanlar bile var yani nasip işi