Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım nasılsınız bakalım benim az kaldı iki güne adet gelir ve sonra d kontrol hapıyla başlıcam içimde hepbir umut var sanki tesede sperm buluncak menide çıkacağına kendimi umutlandırmak istemiyorum o yüzden tesede inşalah dua edin kızlar öpüyrum hepinizi tek tek:1hug:

Arkadaslar esi azozsperm olupta cocugu olan cok var.bu sitede varmi peki.

canim ben varim bu yolla evlat sahibi olan doktor esime senin bu sayiyla cocuk sahibi olman mucize demis ama o mucize oldu hemde simdi 12 yasinda cok sükür ama arkasi gelmedi en az 11 senedir bir evlada daha sahip olmak icin cabaliyorum hayirlisi olsun rabbim oldedikten sonra gerisi bos hicbiriniz ümidinizi kaybetmeyin en kisa zamanda rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin amin

hayırlı günler kızlarrrrrrrrrr....sevgidolu canım inşallah tedavin güzel geçer hayırlısıyla bebişine kavuşursun...zamncım sonuçlar daha çıkmadı galiba inşallah düzelme olmuştur değerlerinizde

kızlar bu siteye bişey oldu ya herkes pes etti bu savaştan yada biraz olsun kavalarından silmek için uzaklaştılar çünkü kimsecikler yok inşallah arkadaşlar allahım hepimizi biran evvel kurtarır bu dertten.....

sağolun harzemciğim ateşbelginim vallaha ben sadece mesaiden sonra girebiliyom ama hakkatten kimseler uğramıyo inşallah herkes hamile olarrak siteye döner

inşallah kızlar sizinde dediğiniz gibi herkes hamile olur bu topikte....mevlam hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz hayırlısıyla bizlere bebeklerimizi gönderir...sanırım bir kaç günden beri banban uğramıyor caneylom zaten tedavide olduğu yerde net yok söylemişti fatoşta gelmiyor herkes kendi kabuğuna çekildi galiba ...bende evde olduğumda topiğe girmeden duramıyorum resmen çatlıyorum ...laremin transferide gerçekleşmiştir herhalde inşallah mevlam yüzlerini güldürür bebekleri olur....mevlam hepimize annelik duygusunu yaşatır mahrum bırakmaz:Saruboceq:

slm kızlar sitede problem olduğu için giremiyordum,benim transfer yarı olacak inş. HAKKIMIZDA HAYIRLISI olur inş. cümlemizin biz 1 yıl önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu fakat çok kısa bir sürede ALLAH a şükür çok güzel yerlere geldik darısı tüm azo lu kardeşlere

harzem gene sen uğruyon ben uğruyom ateşbelgin sonra iz giderizz tedaviye hamiş arkadaşlar gelir dimi topiği boş bırakmayalım şimdilik

larem hayılrısı olsun kacıncı gün yapılacak transfer yani

slm arkadaslar.bizimde böle bi durumumuz var.doktorlar hiç umut yok evlat edinin derken bir gün tansel beyle tanıştık ve hayatımıızı değiştirdi.eşim ameliyata girdi ve sonuç basarılı bulunmuştu.dünyalar bizim oldu.bende bir problem yoktu.sonra 3 adet minnoşumuzu tranfer ettiler.ve bir tanesi tutmuştu sonunda allahın bize en büyük hediyesine kavuşmuştuk,tabiki askımızdan sonra en büyük :))).ama kısmet olmayınca olmuyor işte hikayenin sonu mutlu bitmedi bebeğimizi 4 aylık hamileyken kaybettik.şimdi toparlanıp önümze bakmaya calışıyoruz ve kısa birsüre sonra dondurulmuşlarla tekrar tedaviye baslıcaz.yani allahtan umut kesilmez arkadaslar,umudunuzu hiç kaybetmeyin.

figen sizin dondurulmuş embriyomu var
dondurulmuş spermmi

:nazar:
slm kızlar sitede problem olduğu için giremiyordum,benim transfer yarı olacak inş. HAKKIMIZDA HAYIRLISI olur inş. cümlemizin biz 1 yıl önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu fakat çok kısa bir sürede ALLAH a şükür çok güzel yerlere geldik darısı tüm azo lu kardeşlere
:nazar:öncelikle nazar degmesin canım ne güzel herşey istediğiniz gibi güzel ilerlemiş ve bugün olacak olan transverinde aynen böyle sorunsuz devam eder ve 12 gün sonra bize güzel bi çıglık ve sevinç gözyaşları içerisinde hamile oldugunu yazar ve yavrularına kavuşursun dualarım seninle arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum merakta koyma bizleri sonuç ne olursa olsun haber ver allahım yardımcın olsun.....:Saruboceq:

hayırlı günler kızlar...larem inşallah hayırlısıylada hamile kalırsın bebeğine en yakın zamanda kavuşursun....figen rabbim ol dedikten sonra herşeyin çözümü var ne mutlu sizeki sonuçta tesede çıkmış dondurulmuşlarınız var tekrar deneyeceksiniz inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzünüzü ahyırlısıyla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.....bizde yaşadıkça rabbim sağlık sıhhat verdikçe devam edeceğiz bu yolda kaderimizde varsa eğer anneliği tatmak olur elbet yoksa elden gelen birşey yok allahımıza sığınıyoruz o herşeyin iyisini bilir

kısssssssssss zaman sonuçlar çıkmadımı ya yoksa benmi göremiyorum yazını .....2 gün oldu ne uzun bir tahlil sonucuymuş bu

harzemcim zamanın sonuç yarın çıkcak galiba msn de konuşmuştuk öyle demişti sen nasılsın bu arada ....

iyi akşamlar kızlar...ataşbelgin bilgi için sağol bende zaman niye yazmadı diyodum ama belki bugün çıkar yazarım deyince bende bakliyodum inşallah değerleri düzelmiştir eşinin...

Back
X