Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlar. tedavim başlıyor kızlar 2. denemede umarım tutarım bıdıkları.. zaman ümreye gidiyormuşsunuz Hayırlı olsun Rabbim kabul etsin azoluları unutmazsın ama genede unutma hepimiz anne olalım..

canlarım slm ben geldim nasılsınız bakalım banbancığım sanada kolay gelsin zamancığım allah kabul etsin benide unutma dua et canım hepinizii öpüyorum

Merhaba arkadaşlar ben geldimmm nasılsınız bakalım?
uzun süredir yoktum memlekete gitmiştik yeni geldik.Hepinizi çok özledim vallahi.
Bu arada bazı arkadaşlar tedaviye başlamışlar onlar için Allah hayırlısını nasip eylesin.
Zamancım ümreye gidicekmişsin ne kadar güzel Allah bizlerede nasip eder inşallah dualarına benide alırsın inşallah.Bu arada ev taşıycağımızdan dolayıda pek fazla giremeyebilirim yine ama aklım hep sizlerler hepinizi çok seviyorum.
a.s.
hoşgeldin canım inan bende merak ediyordum seni iyi olduguna sevindim kolay gelsin sana kendini fazla yormaŞeniz

selamlar. tedavim başlıyor kızlar 2. denemede umarım tutarım bıdıkları.. zaman ümreye gidiyormuşsunuz Hayırlı olsun Rabbim kabul etsin azoluları unutmazsın ama genede unutma hepimiz anne olalım..
senin adına sevindim canım inşallah bu defa kavuşursun bebeklerine allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

selam bacılar nasılsınız ben heyecanlıyım
amanın da amanın kimler gelmiş kız banban bacım sen ne hal olduda ugradım kız meraktan çatlattın bizi hadi hayırlıolsun mersine diyormuşsunuz en iyisini yapıyorsun istanbul yaşancak gibi degil artık çok kalabalık inşallah mersin size iyi gelir
sevgidolu canım inşallah seninde bebişler tutunur Rabbim yüzünüzü güldürsün
kızlar larem den haberi olan varmı enson 12 tane döllenmişti herhalde tarnsfer olmuştur inşallah onunda tutar

iyigeceler kızlar....bugün akşam üstü misafirlerimizle haydi evde çok durduk sahile gezmeye gidelim yemeğimizi deniz kenarında yeriz dedim hava çok güzeldi bugün pırıl pırıl bir gökyüzü vardı....gittik yedik içtik birde sahil turu atalım dedik geziyoruz baya bir kalabalık evden çıkan sahilde tabi çoğunluğu çocuk çocuğunu alan bebeğini alan sahilde imrenmemek için elimden geleni yaptım ama olmadı sanki anlaşmış gibi yeni doğan bebekler arabasında arabayı süren hep babalar anneler yanında yürüyor gezintideler gülüp eğleniyorlar allahım dedim herhalde çoçuğu olmayan kalmamış memlekette herkesin var tümü burda birde anneler günü zaten annelerin ellerinde ya bir karanfil yada bir kırmızı gül babaların kucaklarında çocukları içimden allahım acaba bizde birgün böyle gezebilecekmiyiz bizede nasip olacakmı çocuklarımızla gezmek gülmek eğlenmek....imrenmek iyi birşey değil dinimizde ama bu sefer gerçekten bende imrendim baya özendim içim eridi arada hayal dünyasınada daldım çaktırmadan benle eşimi hayal ettim bebeğimizle sahilde gezerken ama ayılması çabuk oluyordu şip şak ani bir film sahnesi hiç bu kadar bir çocuğumuzun olmasını istememiştim ister olsun ister olmasın sağlığımız yerinde olsun yeter diyordum ama işte bazen öyle bir an geliyorki özlemini bastıramıyorsun...allahım ne olur rabbim affet beni çok imrenip özendiğim için sen herşeyin iyisini bilirsin layık görüyorsan elbet birgün olur gönderirsin bebeğimizi sana sığınıyorum ne gelirse senden gelir hayır ve şerde binlerce kez şükürler olsun sana................benim minik kuzularım aradı her anneler gününde ararlar hediye alırlar yiğenlerim ablamın kızları birde onun üstüne beni aradılar anneler günün kutlu olsun teyzeciğim seni çok seviyoruz diye ağlamamak için kendimi zor tuttum neyseki gözümde güneş gözlüklerim vardı gözlerim doldu misafirler farketmedi kendimi nasıl toparladığımı anlamadım...8 yıllık özlemimi ben en iyi bugün anladım anneler günü olmasa bile eminim bugünkü gördüklerimden sonra yine kesin ağır basardı

Harzemcim Bende seninle aynı hisleri yaşamıştım zamanında allaha şükür bizim bebeğimiz oldu ve sakın ümidini kırma zamanı gelince sende bebek sahibi olacaksın ve o zamanı en iyi allah bilir canım.

dün anneler günüydü anneme gitik ordan annanneme içim eridi ama birşey diyemedim teyzem anneler günün kutlu olsun dedi benim bebegim yokki dedim olsun gelecegin anne adayısın dedi çok kötü oldum anne adayı olmak bile heyecanlandırıyor ama ben hiçde öyle anne adayı gibi düşünmedim annelikle ilgili ne varsa hepsi bastırılmış durumda neyse kocişle erkenden çıktık sahilde yürüyoruz herkez orda bebegiyle cocuguyla eve geldik üzülüyorum ama eşimede çaktırmamaya çalışıyorum sonra başka bir forumda bebek odalarını kıyafetlerini baktım dayanamadım sessiz sessiz agladım öyle güzel hazırlamışlarki sonra eşim gördü üzülme inşallah bizimde olur bizde süsleriz dedi daha kötü oldum sıktım kendimi daha çok aglamamak için baktım oda üzülüyor gidip uyudum yani galiba dün hepimiz aynı duyguları yaşadık Allah büyüktür napalım derdi veren O dermanı vericek olanda O

kızlar nerdesiniz evet harzemciğim seni çok iyi anlıyorum ve bende anne olmak istiyorum arkadaşım ama ne zaman?

kızlar gelen yok hayırdır
demirbaşı oldum topigin yerimseniben
degari gelin artık

iyi geceler kızlar...za man dediğin gibi gızzz sen buranın demirbaşı oldun bende tabi sadece biz hergün giriyoruz ataşbelgin sende tabi takipteyiz diğerlerine duyurulur ..... sympathidgue eeeeeeeeee kız senden ne haber eşin mikrotese oömuyormu tedaviye başlamıyormusunuz anlatsana sadece bir ceeeeeee deyip çıkmışsın cadu biraz bilgi versene kendinden

Herkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.
ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?

arkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;

canım o zaman kadar keçiboynuzu ve incir kürü yap eşine yedir umarım bir faydasını görürsün başka doktorlar varsa onlardan randevu alın zaman kaybetmeyin inşallah bebğin olur canım

Herkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.
ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?

arkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;
inşallah canım miyomundan kurtulursun eşindede spermler bulunur ve bebeğini kucağına alırsın

sevgi dolu merhaba. Benim esimde azospermi. Bugün küre baslatirdim esimi. Keçi boynuzu pekmezi içiriyorum ona günde iki defa.
Senden incir kürünü okudum. O nasil yapiliyor. Kuru incir olur mu ? Günde kaçtane yemeli ?
Biraz daha detayli yardimci olursan sevinirim.
Tskler

canım netten araştır istersen bende burda zaman arkadaşımdan öğrendim yarım kilo inciri dört parçaya bölüyosun hakiki zeytinyağını kavanoza doldurup incirleri içine atıyoz ağzını sıkıca kapatıp aleminyum folyo ile kapar iki gün loş ortamda beklet sonra sabah akşam hem incirinden hem yağından içir ben eşime 15 gündür bu kürü yapıorum oda tadını çok beğeniyo

Back
X