Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?

hoşgeldin aramıza temmuza az kaldı canım inşallah herşey istedigin gibi olur burada hepimiz aynı durumdayız allahım hepimize yardım etsin....

canım ben bide eşime bir macun hazırladım yarm javanoz bal içine polen tozu fındık ceviz karaüzüm çörek otu bide ısırgan tohumu hepsini robottan geçirdim balla karıştırdım sabah akşam eşim bir kaşık yiyo aslında arısütü bulamadım onu bulsan bal polen tozu birde arısütü hepsini karıştırcaktım çok faydalıymış canım bide eşim bir vitamin ilaçı alıyo 3 ay prignly iğne aydırda monegon iğnesi yaptıroyo bide iki tyane başka hap daha var onlarıda içiyo kaan aydos vermişti

burdayım sevgi yaa yaz geldi iş güç ugraşıyorum canım ya hem kafamı dagıtıyorum hemde zaman geçiyor iyiyim yani sen neler yapıyosun ama her akşam yazmasamda mutlaka okuyorum yazdıklarınızı...

arkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;
vallahi arkadaşım ne desem boş allahım yardım etsin bizlere ve kurtarsın bu dertten hepimizi....:Saruboceq:hakkımızda hayırlısı

ateşbelgin iyiyim canım haklısın yazın insan daha cıvıl cıvıl oluyo ama bir biz olamıuyoz bugün d kontrol hapının 4. sünü içecem canım ya bugün oturdum netten hamile kıyafetlerine baktım nasıl özendim anlatamam allahım inşallah bizede bu kıyafetleri giymeyi nasip eder sonrada kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur inşallah

sevgidolu ben macunu çok duydum burda.
Fakat ben fransada yasiyorum. Simdilik türkiyeye giden yok. Artik onsuz idare edicez.
Yarin kuru incir alayim marketten dedigini yapim.
Hangi birini yapicagimi bilmiyorum sastim kaldim.

merhaba arkadaşlar siteye giremedim size cevap yazamadım.sevgidolu size bahsettiğim akadaşın eşinin yumurtaları zayıfmış tıptakı adını bilemiyormuş eğer sizinde sorununuz aynıysa ilaçları yzarım

yok canım benim eşimin yumurtalıkları normal ama sen yinede adını ver buradan lazım olan arkadaşlar olabilir espoir arkadaşım netten incir kürü yaz ayrıntılı bulursun bide hepsini bir arad verme belki dokunur canım

canım ben bide eşime bir macun hazırladım yarm javanoz bal içine polen tozu fındık ceviz karaüzüm çörek otu bide ısırgan tohumu hepsini robottan geçirdim balla karıştırdım sabah akşam eşim bir kaşık yiyo aslında arısütü bulamadım onu bulsan bal polen tozu birde arısütü hepsini karıştırcaktım çok faydalıymış canım bide eşim bir vitamin ilaçı alıyo 3 ay prignly iğne aydırda monegon iğnesi yaptıroyo bide iki tyane başka hap daha var onlarıda içiyo kaan aydos vermişti

canim bende esime keciboynuzu kurunu yapiyorum, yazin izine geldigimizdede kaan aydosa gidecegiz kendisine emaille daha onceki yaptirdigimiz testleri yollamisdim fsh cok yuksek dedi canim merak ediyorum size bu verdigi ilac ve ignelerin kesin faydasi olur dedimi, esimede ilacla tedaviye baslarmi acaba:çok üzgünüm:

evet ya haklisin sevgidolu. Inciri simdilik bosvercem.Digerleri idare eder.
ama findik alicam bide ceviz bunlari seviyor.

Sen ne durumdasin. Esinde bir faydasini gördünüz mü ?

iyi akşamlar kızlar.....kısss sevgidolu ben anca gelebildim eşim evdeydi akşam üstü işe gönderdim ev işi falan anca girdim topiğe birde yarın misafirlerim var temizliğin yarısını akşamdan yapayım kurtulayım dedim gerisi sabaha pastalar falan.....neyse canım inşallah yaptıkların yedirdiklerin şifa olur eşine tesede bol bol sperm çıkaremekleriniz boşa çıkmaz canım rabbim yüzünüzü güldürür :Saruboceq:

arkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;
canım hoş geldin aramıza pek hoş bir neden değil ama ne yapalım kaderimiz.....anladığım kadarıyla şuan fas ,tasınız orada yaşıyorsunuz bence canım ameliyatını türkiyede yaptır nede olsa burası daha çok gelişmiş ordan hatta genelde yurt dışında yaşayanların çoğu buraya geliyor tedaviye türk dr rına daha çok güveniyorlar istersen iyi bir araştır ona göre seç dr çünkü buda çok önemli doğru dr. seçmek....canım eğer yapabilirsen sende şu soğan kürünü dene bir çok kişi fayda gördüğünü söylüyor kitlere bire birmiş düşürmese bile küçültüyormuş birde oralardada olur bitki çaylarını dene belki faydasını görürsün yaşıda çok kafana takma bence rabbim istedikten sonra her yaşta her şekilde veriyor....eğer çok yazdıysam kusura bakma maksat bilgi paylaşımı :teselli:

sevgidolu sen nohut kürünü hiç duydun mu ?
Faydasi varmis kisirliga ve azospermiye. Ibrahim saraçoglunun sitesinde okudum.

Herkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.
ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?
sende hoşgeldin canım sende benim gibi yeni evliyken öğrenmişsin bizim öğrendiğimizde 8 aylık evliydik dr gittim niye bebek olmuyor diye eşimle biz hep istedik bir minişimiz olmasını 1 yılı doldurmadan gittik dr.....dr bey beni muayene etti ultrason falan sende birşey gözükmüyor birde eşine tahlil yaptıralım dedi inşallah eşinizde bir sorun çıkmaz yoksa normal şartlarda gebeliğin gerçekleşmesi lazımdı dedi ve o an içime ateş düştü tahlil sonucunu alana kadar hiç uyumadım o 2 gün bana öyle bir uzun geçtiki anlatamam laborant bize hiç bir bilgi vermedi dr gösterin dedi ve gittik o anda başımızdan aşağı kaynar sular döküldü dr sizin çocuğunuz olmaz ya sperm bankasına baş vurun yada evlatlık alın dedi şok üstüne şok hala gözümün önüne geliyor eşimin o anki hali tabi yılardan 2002 o zaman bu kadar tıp ilerlememişti neyse canım birde dr çok anlatmayınca hiç birşey bilmiyoruz sadece sperm yok normal yolla bebek olmaz onun bilincindeyiz daha sonra benim kuzenim ankara hacettepe üniversite hastanesini kazandı orada eğitim görüyordu 2005 yılındada tüpbebek baya revaçta olmaya başladı artık herkez yaptırıyodu kuzeniminde hastanede 4 yılıydı siz neden tüpbebek denmiyorsunuz tesa ameliyatı var buraya gelin ben yardımcı olurum size dedi ve maceramız başladı gittik muayeneler tahliller falan hastalıkla ilgilide her şeyi tam olarak anlattılar öğrendik ve bekleme sürecine girdik tam 1 yıl sonra 2006 aralık ayında eşim tesa oldu negatif benim tedavide boşa gitti o kadar ilaç vucutta kaldı yumoşlar toplanmayınca vucudumda aşırı reaksiyon vermiş bende ödem oluştu hastalandım patlicaktım resmen 1 ay şipşişko gezdim ama ne şişlik anlatamam eşim bile korkuyodu her an patlaya bilirim diye ama olsun değerdi bence o kadar sıkıntıya eziyete sonuçte çok istediğimiz bir şey içindi herşey....ama yılmadık devam 3 yıl geçti ama tekrar deneyeceğiz yaşımızda çok geçmedi eşim daha 30 yaşında.....mesala şimdide microtese çıktı daha avantajlı tedavi şeklide değişti baya farklı şimdi herşey.... birde araştırınca bir çok şey buluyorsun öğreniyorsun şimdi eşime bir çok şey yediriyor içiriyorum belki faydasını görür şifa bulur diye bu yılın sonunda tedaviye başlıyoruz 2 yi deneyeceğiz yılmak yok yola devam rabbim sağlık sıhhat verdikçe derdimizin dermanını arayacağız mevlamda izin verirse inşallah kavuşacağız bebeğimize ....mevlam hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sihhatlı evlatlar nasip eylesin inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.....sizde daha yolun başındasınız mevlam hayırlısıyla yürümeyi nasip etsin

abbovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ne uzun yazarmışım beeeeee resmen hayat hikayesi olmuş yahu...............esrik senden ne haber gızzz okuyup kaçıyonmu yoksam

kızlarr nasılsınız......hep geldigim saatte kimse olmuyorsenağlama
tutturamadım gitti(hem sizi hem de :ecrin_bebek:)neyse.......
kızlar ya ben memorial hakkında araştırma yapıyorum bilginiz var mı?nasip olursa istanbula gelmeyi düşünüyorz..............

Back
X