Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?
vallahi arkadaşım ne desem boş allahım yardım etsin bizlere ve kurtarsın bu dertten hepimizi....:Saruboceq:hakkımızda hayırlısıarkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;
canım ben bide eşime bir macun hazırladım yarm javanoz bal içine polen tozu fındık ceviz karaüzüm çörek otu bide ısırgan tohumu hepsini robottan geçirdim balla karıştırdım sabah akşam eşim bir kaşık yiyo aslında arısütü bulamadım onu bulsan bal polen tozu birde arısütü hepsini karıştırcaktım çok faydalıymış canım bide eşim bir vitamin ilaçı alıyo 3 ay prignly iğne aydırda monegon iğnesi yaptıroyo bide iki tyane başka hap daha var onlarıda içiyo kaan aydos vermişti
canım hoş geldin aramıza pek hoş bir neden değil ama ne yapalım kaderimiz.....anladığım kadarıyla şuan fas ,tasınız orada yaşıyorsunuz bence canım ameliyatını türkiyede yaptır nede olsa burası daha çok gelişmiş ordan hatta genelde yurt dışında yaşayanların çoğu buraya geliyor tedaviye türk dr rına daha çok güveniyorlar istersen iyi bir araştır ona göre seç dr çünkü buda çok önemli doğru dr. seçmek....canım eğer yapabilirsen sende şu soğan kürünü dene bir çok kişi fayda gördüğünü söylüyor kitlere bire birmiş düşürmese bile küçültüyormuş birde oralardada olur bitki çaylarını dene belki faydasını görürsün yaşıda çok kafana takma bence rabbim istedikten sonra her yaşta her şekilde veriyor....eğer çok yazdıysam kusura bakma maksat bilgi paylaşımı :teselli:arkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;
sende hoşgeldin canım sende benim gibi yeni evliyken öğrenmişsin bizim öğrendiğimizde 8 aylık evliydik dr gittim niye bebek olmuyor diye eşimle biz hep istedik bir minişimiz olmasını 1 yılı doldurmadan gittik dr.....dr bey beni muayene etti ultrason falan sende birşey gözükmüyor birde eşine tahlil yaptıralım dedi inşallah eşinizde bir sorun çıkmaz yoksa normal şartlarda gebeliğin gerçekleşmesi lazımdı dedi ve o an içime ateş düştü tahlil sonucunu alana kadar hiç uyumadım o 2 gün bana öyle bir uzun geçtiki anlatamam laborant bize hiç bir bilgi vermedi dr gösterin dedi ve gittik o anda başımızdan aşağı kaynar sular döküldü dr sizin çocuğunuz olmaz ya sperm bankasına baş vurun yada evlatlık alın dedi şok üstüne şok hala gözümün önüne geliyor eşimin o anki hali tabi yılardan 2002 o zaman bu kadar tıp ilerlememişti neyse canım birde dr çok anlatmayınca hiç birşey bilmiyoruz sadece sperm yok normal yolla bebek olmaz onun bilincindeyiz daha sonra benim kuzenim ankara hacettepe üniversite hastanesini kazandı orada eğitim görüyordu 2005 yılındada tüpbebek baya revaçta olmaya başladı artık herkez yaptırıyodu kuzeniminde hastanede 4 yılıydı siz neden tüpbebek denmiyorsunuz tesa ameliyatı var buraya gelin ben yardımcı olurum size dedi ve maceramız başladı gittik muayeneler tahliller falan hastalıkla ilgilide her şeyi tam olarak anlattılar öğrendik ve bekleme sürecine girdik tam 1 yıl sonra 2006 aralık ayında eşim tesa oldu negatif benim tedavide boşa gitti o kadar ilaç vucutta kaldı yumoşlar toplanmayınca vucudumda aşırı reaksiyon vermiş bende ödem oluştu hastalandım patlicaktım resmen 1 ay şipşişko gezdim ama ne şişlik anlatamam eşim bile korkuyodu her an patlaya bilirim diye ama olsun değerdi bence o kadar sıkıntıya eziyete sonuçte çok istediğimiz bir şey içindi herşey....ama yılmadık devam 3 yıl geçti ama tekrar deneyeceğiz yaşımızda çok geçmedi eşim daha 30 yaşında.....mesala şimdide microtese çıktı daha avantajlı tedavi şeklide değişti baya farklı şimdi herşey.... birde araştırınca bir çok şey buluyorsun öğreniyorsun şimdi eşime bir çok şey yediriyor içiriyorum belki faydasını görür şifa bulur diye bu yılın sonunda tedaviye başlıyoruz 2 yi deneyeceğiz yılmak yok yola devam rabbim sağlık sıhhat verdikçe derdimizin dermanını arayacağız mevlamda izin verirse inşallah kavuşacağız bebeğimize ....mevlam hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sihhatlı evlatlar nasip eylesin inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.....sizde daha yolun başındasınız mevlam hayırlısıyla yürümeyi nasip etsinHerkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.
ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?