Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar laremle caneylomdan haberiniz var mı
birkaç sayfa aradım ama bişey bulamadım.................acaba ne hallerdeler....

evet bende merak ediyorum larem dinleniyordurda caneylom naptı acaba ?
Bende 22 mayısta tedaviye başlıyorum şuan 1.tüp ebbek başarısız gectiği için 2. denemeden önce nöralterapi ve akupunktur yaptırıyorum ınşallah bu denemede olur

mrb kızlar daha önce yazmıştım eşim bir daha sperm vermişti gene aynı çıktı ama doktorumuız demişki sperm üretimi var ama çıkış yok bu durumda tesa yapılırsa sperm bulunurmu dersiniz kızlar çok korkuyorum..

s.a kızlar evet transfer oldu ama beklemekte çok zormuş ;bu gün 7 gün hayırlısı olsun inş. Ben hep hayırlısıı istedim Rabbimden ve eşimle çok kısa bir zamandan (1 yılda ) çok güzel yerlere geldik inş.
bundan sonrası da hayır olur bizim için 19 mayıs 2009 da kan tahlili yapacağız.Rabbim hayırlısını versin cümlemize inş.
NZMYHN

BEN tedaviyi Memorıal da yaptım çk gelimiş bir merkez ama sanki SSK hastanesi gibi yoğunluk var Doktorlar ancak 10 dk ayırıyor bazen daha az vakit ;bide ben hemen hemen her gittiğim de farklı doktorlarla muhattap oldum bu bence bir sıkıntı ;tabi dayanadım ve kızdım sonra düzene sokuldu ama
gene de bir çok merkezden bence daha iyi SEMRA hn orda görmek bile insana güven veriyor bence

BEN tedaviyi Memorıal da yaptım çk gelimiş bir merkez ama sanki SSK hastanesi gibi yoğunluk var Doktorlar ancak 10 dk ayırıyor bazen daha az vakit ;bide ben hemen hemen her gittiğim de farklı doktorlarla muhattap oldum bu bence bir sıkıntı ;tabi dayanadım ve kızdım sonra düzene sokuldu ama
gene de bir çok merkezden bence daha iyi SEMRA hn orda görmek bile insana güven veriyor bence[/QUOTE]

canim bende 2 ay önce memorialde tedavideydim ama dedigin gibi cok yogun ve hemsireler bile calisirken cok sesliler...drlar zaman ayirmiyor fazla dediginede katiliyorum bazen bos oldumu ilgileniyorlar bazen bakip birsey sormaya firsat vermeden gidiyorlardi...ben dr hale hanimdaydim bazende nur hanima giriyordum ama nur hanim daha sicakti hep guler yuz tatli dil canim cicim askim hayatim felan diyordu ben böyle seker bir dr görmedim valla:-))hale hanimda tam tersiydi cok ciddi...ama malesef bizim tedavimiz basarili gecmedi son görüsmemizide semra hanimla yaptik döndük evimize..simdi aceba baska hastanede dahami cok ilgilenirlerdi diye dusundugum oluyor gercekten...

s.a kızlar evet transfer oldu ama beklemekte çok zormuş ;bu gün 7 gün hayırlısı olsun inş. Ben hep hayırlısıı istedim Rabbimden ve eşimle çok kısa bir zamandan (1 yılda ) çok güzel yerlere geldik inş.
bundan sonrası da hayır olur bizim için 19 mayıs 2009 da kan tahlili yapacağız.Rabbim hayırlısını versin cümlemize inş.
NZMYHN

gene de bir çok merkezden bence daha iyi SEMRA hn orda görmek bile insana güven veriyor bence

canim bende 2 ay önce memorialde tedavideydim ama dedigin gibi cok yogun ve hemsireler bile calisirken cok sesliler...drlar zaman ayirmiyor fazla dediginede katiliyorum bazen bos oldumu ilgileniyorlar bazen bakip birsey sormaya firsat vermeden gidiyorlardi...ben dr hale hanimdaydim bazende nur hanima giriyordum ama nur hanim daha sicakti hep guler yuz tatli dil canim cicim askim hayatim felan diyordu ben böyle seker bir dr görmedim valla:-))hale hanimda tam tersiydi cok ciddi...ama malesef bizim tedavimiz basarili gecmedi son görüsmemizide semra hanimla yaptik döndük evimize..simdi aceba baska hastanede dahami cok ilgilenirlerdi diye dusundugum oluyor gercekten...

NZMYHN

canım benim inşallah bekledigine deger allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum arkadaşım dualarım seninle:Saruboceq:

kızlar nasılsınız bugün ben hiç iyi degilim nedendir bilmiyorum pek keyfim yok allahım hepimize sabır vetsin....

arkadaslar ;atesbilgin ,sevgidolu, herzam sizlerin onerileriniz cok tesekkurler ; ve ben esime keci boynuzu kurunu icti 3 ay boyunca ve oyle test apti , ve sonuc ayni ,ve bende sogan kurunude ictim biraz faydasini gordum onuda yaptim ; tabi turkiyeye gidince ins bu preblerin uzerinde yogunlasicam ; bakalim hayirlisiyla burda oldugumuz icin birsey yapamiyoz yani guvenemiyom gene kendi milletimize guveniyom ; artk bimiyom kafam cok karisik hayirlisi miyomumda rahim kasin icinde dedi alincak gibi degilmis cikan kismini alicaz dedi oda bana cok inandirici gelmedi doktorun soyldkleri beni basbaya sezeryan yapicak ; sezaryan olanlarin yapisiklik oldugunu biliyom sonra bebek tutanimadigini biliyom ; bakalim turkiye gidince ins doktorla gorusucem ,sizleri haberdar ederim ;sizler benim yanimdasiniz ya bana guc geliyo ins hayirlisiyla kucaklarima almayi nasip eder hayirlisiyla hepimiz ;

nohut kürünü benim eşim kullanmıştı arkadaşlar ama degişen bişey olmadı fsh biraz düşmüştü nedenini bilmiyorum çünkü çok fazla kür denedik.......

selam canlarrrr.................misafirleri gönderdim işi gücü bitirdim topikçiğe geldim emme kimsecikler yok.....hayırdır belgincim yoksa canını sıkan bir şeylermi oldu.........................çiçekheydi allah hakkınızda hayırlısını versin canım sen anca türkiyeye geldiğinde tedavi şeklin belli olacak galiba bencede en iyisi bizim kendi dr larımız

evet canım üyeyim biri çocukistiyorum biride gebelikrehberi :d hanginde gördün beni

slm kızlar nasılsınzı bakalım ben aynı bekliyorum bakalım bir an önce haziran gelsinde eşimin tets sonucunu merak ediyorum okadar iğne ilaç aldı inşallah bir faydası olur

slm kızlar geçen hafta kaan aydosa gittik ilk kez gidiyoruz eşimin azosperm olduğunuda yeni öğrenmiştik. ilaç verdi 1 ay sonra kontrole gelin dedi daha sonra başka ilaç verecekmiş hormon ilacı sanırım. ilacın etkisi olurmu kızlar ilaçla mikroteseye gerek kalmadan olumlu sonuç alan varmı

selam canlarrrr.................misafirleri gönderdim işi gücü bitirdim topikçiğe geldim emme kimsecikler yok.....hayırdır belgincim yoksa canını sıkan bir şeylermi oldu.........................çiçekheydi allah hakkınızda hayırlısını versin canım sen anca türkiyeye geldiğinde tedavi şeklin belli olacak galiba bencede en iyisi bizim kendi dr larımız
vallahi canım herzamanki bunalımlı ortam işte vallahi bigünüm diğerini tutmuyor şükür ki bugün iyiyim işte napalım hayat böyle geçecek sen neler yapıyorsun yordumu misafirler seni....

slm kızlar geçen hafta kaan aydosa gittik ilk kez gidiyoruz eşimin azosperm olduğunuda yeni öğrenmiştik. ilaç verdi 1 ay sonra kontrole gelin dedi daha sonra başka ilaç verecekmiş hormon ilacı sanırım. ilacın etkisi olurmu kızlar ilaçla mikroteseye gerek kalmadan olumlu sonuç alan varmı
canım mteseye gerek kalmadan olanlar varmı ben bilmiyorum vardır belkide yoksa bile inşallah ilki sen olursun....

Back
X