Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz önce hastahanedeydik eşimin arkadaşı doktor ona gittik muayene oldu arkadaşı bizden sonra evlendi amaeşi 3 aylık hamileymiş ögrendiğimde şok oldum içime birden acı oturdu sanki dün gibi nikahlarına gitmiştik şimdi bebişleri olcak Allahım ne agırmış bunları yaşamak kıskanmadım isyanda etmiyorum ama zormuş acısı dahabir başka oluyormuş
Sağol harzemcim vallahi ev taşımak çok zor inşallah hayırlısıyla şu yoğun günler geçerde bende sizler ile bol bol vakit geçiririm.slm kızlar............banbancığım inşlallah güzel sonuçlar alırsınız microteseye gerek kalmadan hamiş kalırsın umarım ......sana çok çok kolay gelsin canım taşınmak baya zor ve yorucu allah kolaylık versin...........belginciğim çok kafana takma canım birazda hayatın tadını çıkarmaya bak ne böyle her zamanki bunalımlı ortam diyosun boş verrrrrrrrrrr her şey olacağına varır bizim kendi bebeklerimiz yok ama koca bebeklerimiz var ayol onlara bakmak minik bebeklerle ilgilenmekten zor canım....dün misafirler beni yormadı canım sadece benim bir huyum var misafir geleceği gün uyku düzenim bozulur sabah erken kalkma moduna kendimi ayarladığımdan bütün gece uyanır dururum sabahda zombi gibi kalkarım dünde aynısı oldu misafirlerin yanında uykum geldi biraz sersemledim
iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle arada ugra merakta bırakma bizleri...
hadi hayırlısı canım allah yardımcın olsun...slm kader arkadaşlarım biz aallahın izniyle temmuz gibi başlıyoruz tüp bebeğe bakalım eşimede tese yapılacak dr eşime sende sperm üretimi var ama çıkışı yok umarım tesetde bulunur spermde bizde bebişlere kavuşuruz dualrım hep sizlerle kızlar biz özel anne adaylarıyız unutmayın...