Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:
kızlar biraz önce hastahanedeydik eşimin arkadaşı doktor ona gittik muayene oldu arkadaşı bizden sonra evlendi amaeşi 3 aylık hamileymiş ögrendiğimde şok oldum içime birden acı oturdu sanki dün gibi nikahlarına gitmiştik şimdi bebişleri olcak Allahım ne agırmış bunları yaşamak kıskanmadım isyanda etmiyorum ama zormuş acısı dahabir başka oluyormuş

zamancigim ayni duygulari bende yasiyorum benden sonra evlenen butun akrabalarimin cocuklari oldu senin dedigin gibi onlari kiskanmak degil ama baska bir duygu benimde oyle icimi cok acitiyor simdide eltim 3 tane cocugu var ama 1 tane daha oldu gorunce cok kotu oluyorum dayanamiyorum esimede belli etmemeye calisyorum ama anliyor susuyor hic birsey soyluyemiyor onada cok uzuluyorum allahim insallah bizleride gorurde tez zamandan kucaklarimiza bebislerimizi verir bu siteyi cok seviyorum ayni duygulari paylasiyoruz burdan baska konusacak dertlesicek beni anlayacak kimsem yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kader arkadaşlarım biz aallahın izniyle temmuz gibi başlıyoruz tüp bebeğe bakalım eşimede tese yapılacak dr eşime sende sperm üretimi var ama çıkışı yok umarım tesetde bulunur spermde bizde bebişlere kavuşuruz dualrım hep sizlerle kızlar biz özel anne adaylarıyız unutmayın...

slm kızlar............banbancığım inşlallah güzel sonuçlar alırsınız microteseye gerek kalmadan hamiş kalırsın umarım ......sana çok çok kolay gelsin canım taşınmak baya zor ve yorucu allah kolaylık versin...........belginciğim çok kafana takma canım birazda hayatın tadını çıkarmaya bak ne böyle her zamanki bunalımlı ortam diyosun boş verrrrrrrrrrr her şey olacağına varır bizim kendi bebeklerimiz yok ama koca bebeklerimiz var ayol onlara bakmak minik bebeklerle ilgilenmekten zor canım....dün misafirler beni yormadı canım sadece benim bir huyum var misafir geleceği gün uyku düzenim bozulur sabah erken kalkma moduna kendimi ayarladığımdan bütün gece uyanır dururum sabahda zombi gibi kalkarım dünde aynısı oldu misafirlerin yanında uykum geldi biraz sersemledim
Sağol harzemcim vallahi ev taşımak çok zor inşallah hayırlısıyla şu yoğun günler geçerde bende sizler ile bol bol vakit geçiririm.
iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle arada ugra merakta bırakma bizleri...

Sağol canım ama testlerimiz yapıldı sonuç malesef yine sıfır
senağlama

Kızlar maşallah :nazar:diyeyim eşleriniz ne güzel sizleri dinleyip bişeyler yiyip içiyor bizimkisi de keçi gibi inatçı olduğu için ağzına bişey sürmüyor .Yeni bir karışım öğrendim sizlere yazayım belki faydası olur benim eşim kullanmıyor ne yazıkki bu tarz şeylere çok karşı.

sabahları aç karnına, kahvaltıdan en az yarım saat önce 1Kg bal, 30-50 g arı sütü ile 100-150 g polen şeklinde olması tavsiye edilir.
Ne işe yaradığında yazayım
KISIRLARDA POLEN
Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında “ovülasyon yokluğu”, erkekte “ozosperm” denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki “Spazm”ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir.
Kızlar çok faydalı ben eşimi bu konuda ikan etmeye çalışıyorum isterseniz sizde deneyin

Hepinizi öpüyorumŞeniz

valla canım zorlada olsa yemek zorunda çünkü bir umut belki fayda eder kendi zevkine bırakamam ben öylede böylede yiyecek tamam tadı ok kötüyse yenmeyek gibiyse bende ydirmiyor içirmiyorum zaten yazk tiksintiye kalmasın irde benim bir huyum var eğer ben kendim bir şeyi yiyip içemiyorsam onu başkasınada yedirmem kim olursa olsun.....o polen işini bende geçen ay tesadüfen bir balcıya girdiğimde öğrendim adam hemen hazırlayayım dedi ben bu ay kalsın dedim malum bütçeyi çok zorlamamak gerekiyor diğer bitkisel ilaçları almasaydım başlayacaktı eşim hiç değilse ilaçlardan iyidir sonuçta tamamen doğal diyor yanlız adam bize 1 kilo bala 15 gr. arısütü 15gr. polen dedi dozu buymuş demekki herkesin kendince bir tedavi şekli var kullanın 2 ay sonra bir test yaptırın eğer değerler düzeliyorsa 2 ay daha kullanın sonra yine test yaptırın dedi bakalım hayırlısı bunuda deneyelim eksik kalmasın zaten her karışımı tam 1 ayda bitirmen lazımmış bizde 4 ay boyunca deneyeceğiz

Arkadaşlar yeniden merhabalar, uzun zamandır foruma giremiyordum, şimdi bir cafeden girme fırsatı buldum, forumu tek tek araştıracak vaktim olmadığı için buradan soracağım, KLıNEFELTER SENDRONOMU olan yani (XXY) kromozomlu olan arkadaşlarımız tedavi olup olmadıklarını merak ettim, eğer tedavi oldularsa eşinin testis ameliyatı olupta şuan hamile kalan arkadaşlar varmı? merak ediyorum....
tşkler..

slm kader arkadaşlarım biz aallahın izniyle temmuz gibi başlıyoruz tüp bebeğe bakalım eşimede tese yapılacak dr eşime sende sperm üretimi var ama çıkışı yok umarım tesetde bulunur spermde bizde bebişlere kavuşuruz dualrım hep sizlerle kızlar biz özel anne adaylarıyız unutmayın...
hadi hayırlısı canım allah yardımcın olsun...

banban canım sıkma canını allah büyük hepimiz en kısa zamanda inşallah kurturuluruz bu dertden verdiğin karışım için sagol canım kullanmaya çalışırız...öpüyorum seni...

slm arkadaşlar ben banabnın dediği macunu yaptım fakat arı sütü bulamadım genelde aktarlarda bu üçlü karışım satılıyo ama ben güvenmedim arı sütününde kilosu 1 milyar civarıymış polen tozu 70 milyon ama az alıyosun ben sadece bir kavanoz balın yarısına polen tozu fındık ceviz ısırgan tohumu çörek otu koydum eşim yiyor birde incir kürü zaten 20 gün sonra macun işeride bitecek inşallah teseye gerek kalmadan spem çıkar arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canım inşallah teseye gerek kalmadan sperm çıkar dediğin gibi arı sütü pahalı kilosu 1000 lira bizim buradaki balcıda var neyseki ona hazırlatacağım haftaya inşallah bal süt polen bir kavanoz 60 lira tuttu 4 ay kullanacağız yani 4 kavanoz biraz tuzlu oluyor ama olsun değer sonuçta doğal... ilaçları bitsin başlayalım bakalım zaman neyi gösterecek

kıslar caneylomun eşinin bugün mikrotese günüymüş

kızlar gerçekten çok zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun. çevremde de herkes hamile yıllardır uğraşandan tutun korunanı bile hamile kalmış.kıskançlık değil ama çok imreniyorum. yüce rabbim hepsinin çocuklarını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin olmayanada en kısa zamanda verir inşallah. ilk duyduğumda sanki dünyanın en büyük derdi bendeymiş gibi hissettim. sırtımda koca bir yük var sanki bazen hafifliyor bazen dahada ağırlaşıyor gün geçtikçe dahada ağırlaşacak biliyorum ama o ağırlaştıkça taşıyamamaktan çok korkuyorum.

merhaba kızlar...
gerçekten bu aralar mı böyle yoksa biz mi farkediyoruz bilmiyorum ama herkes hamil..........
ortalık hamile kaynıyo valla:CüvCüv::bbo:
galiba millet başbakanı dinliyo kaydirigubbakcemile3ha ne dersiniz.......................

slm arkadaşlar harzemciğim sağol canım haklısınız kızlar bende kimi görsem hepsi karnı burnunda geziyo biraz öncede eşimin arkadaşının eşini görüm az bir zamanı kalmış ama nasıl imrendim anlatamam ne zaman görsem bir hamile hemen kabuğuma çekiliyorum düşün babam düşün allahım yardımcımız olsun

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli canaylondan haber varmı? çok merak edıyorum işallah güzel sonuçlar cıkar da kutlarız kendinize iyi bakın..

Back
X