Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım 2. başlıyorum yarın..
kaç senesinde yaptırdınız teseyi ve hangi merkezde çünkü mustafa bey bize artık spermatid ile denemiyoz 500 kişiden 50 kişi hamile kaldı falan dedi..

laremcim çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır. 2.denemede olur inşallah. ya sperm olmasaydı birde böyle düşün. çok geçmiş olsun yüce Rabbim herşeyin vakti saatini ayarlamış.O ol demedikçe ne kadar çaba göstersekte boş. bunda da vardır bir hayır

gulencm doğru söyluyosun korkuyo insan bende nsl bakıldgını bılmıyrum sadece nette araştırdım detaylı usg diye gidince görcem birazdan bakalım Allah herkese sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin görüşürz arkadaslar...

evet canım 2. başlıyorum yarın..
kaç senesinde yaptırdınız teseyi ve hangi merkezde çünkü mustafa bey bize artık spermatid ile denemiyoz 500 kişiden 50 kişi hamile kaldı falan dedi..
canım biz ankarada gürgan clinicte yaptırdık bizim dr da bize ben sizden ümitliyim felan dedi yakında tekrar görüşecegiz bakalım hayırlısı

selam kızlar nasılsınız
şok oldum okuyunca ya nebilim sanki sperm bulununca olucak gibi geliyodu ama buda yetmiyormuş tutunmasıde gerekiyormuş bebişlerin larem bacım üzülme bak yanlış hatırlamıyorsam 7 tüp sperm dondurmuştunuz aradan 2 ay falan geçsin onlarla denersiniz inşallah busefer hayırlısı ile olur ben senin için artık hamile gözüyle bakıyordum vardır Rabbim bir bildigi hayırlısı artık ama üzülme bak bidahaki sefere inşallah olucak çok şükür spermleriniz var üzülme bacım olucak inşallah
dünkü halimi biliyorsunuz aslında evden çıkmıyorum çok nadir çıkıyorum ama çıkıncada olanlar bu sabah benim eski işten bir arkadaş geldi malum mevsim burs vakti onunla konuştuk nasıl gidiyor tedavi dedi iyi dedim salı günü dr gidiyoruz ankaraya dedim oda bana oraya taşınsanıza bu çevreden biraz uzaklaş dedi herkez seni konuşuyor dedi hatta hamile diye laf yayılmış çok şaşırdım inşallah dedikleri dua yerine geçer nediyim dedim ya zaten bende yok öyle bişey dedim dedi ama bence ankaraya taşın çevreni degiştir orda tekrardan işe başla dedi kızlar inanın bende isityorum ankaraya gitmeyi çok yoruldum evden dışarı çıkmıyorum ama laf peşimi bırakmıyor Allah büyüktür napalım bacılar buarada caneylomun dediği dr dan randevu aldık salı günü hem çetin harmankaya ya hemde kaan aydosa gidicez bakalım bizde bir dr da sabit kalamadık bakalım çetin beylede görüşüp kesin kararımızı vericez artık bir drda handigisinde karar kılırsak devam edicez Allah tan hayırlısı

sabırlı bekleyiş dondurulmuş embriyo kalmadı dondurulmuş sperm var..

tülaycım haberdar et bizleride cnaım umarım brişeycik çıkmaz..

belgincim kacıncı kalite embriyo oluştu peki ?
diyolarki ilk 3 gün yumurta döllermiş spermi 3.günden sonra sperme iş düşermiş..ben bu sefer 5.gün istiyorum.. ne oluyosa göreyim napım yani.. 3.konupta gene tutmadı derlersem ucarım kafalarına bu kez

selam kızlar nasılsınız
şok oldum okuyunca ya nebilim sanki sperm bulununca olucak gibi geliyodu ama buda yetmiyormuş tutunmasıde gerekiyormuş bebişlerin larem bacım üzülme bak yanlış hatırlamıyorsam 7 tüp sperm dondurmuştunuz aradan 2 ay falan geçsin onlarla denersiniz inşallah busefer hayırlısı ile olur ben senin için artık hamile gözüyle bakıyordum vardır Rabbim bir bildigi hayırlısı artık ama üzülme bak bidahaki sefere inşallah olucak çok şükür spermleriniz var üzülme bacım olucak inşallah
dünkü halimi biliyorsunuz aslında evden çıkmıyorum çok nadir çıkıyorum ama çıkıncada olanlar bu sabah benim eski işten bir arkadaş geldi malum mevsim burs vakti onunla konuştuk nasıl gidiyor tedavi dedi iyi dedim salı günü dr gidiyoruz ankaraya dedim oda bana oraya taşınsanıza bu çevreden biraz uzaklaş dedi herkez seni konuşuyor dedi hatta hamile diye laf yayılmış çok şaşırdım inşallah dedikleri dua yerine geçer nediyim dedim ya zaten bende yok öyle bişey dedim dedi ama bence ankaraya taşın çevreni degiştir orda tekrardan işe başla dedi kızlar inanın bende isityorum ankaraya gitmeyi çok yoruldum evden dışarı çıkmıyorum ama laf peşimi bırakmıyor Allah büyüktür napalım bacılar buarada caneylomun dediği dr dan randevu aldık salı günü hem çetin harmankaya ya hemde kaan aydosa gidicez bakalım bizde bir dr da sabit kalamadık bakalım çetin beylede görüşüp kesin kararımızı vericez artık bir drda handigisinde karar kılırsak devam edicez Allah tan hayırlısı
tabiki sperm çıkması yetmiyor çünkü spermin döllemesi 3.günden sonra olurmuş çok korkuyorum ya olmazsa sperm çıkınca bende hemen olacak sandım çart diye negatifi görünce kagıtta neye ugradımı şaşıdım.. umarım spermlerim 5.güne kdar gider sağlıklılardır inşallah düşünüyorum o kadar kötü olsa 3.günde a grade embriyo oluşmazdı diye ama ne bilim.. kimsede birşey yazmıyor spemr çıkan herkez benim gibi korkmuyor galiba .. ödüm patlıyor.. bende hiç sorun yok.. offffff..
zaman taşının bari iş imkanınızda varsa çok ayıp herkez seni ne diye konuşucakmış ben hep diyorum kim benim bu durumumla dalga geciyorsa başlarında bulsun çok gururuma dokunuyor çok acıyor canım.. spemr çıktı için bizden umutlular tabi ama amcamın oplunda sperm blunamadı çok korkuyorum umutsuz kalmaktan ya..

gülencim biri 8 diğeride 4 hücreli emriyolarım olmuştu üçüncü gün transver edildi canım,,,

allah allahh gayet iyimiş durumlarıda spermatid değildir onlar

slm kızlar...kaç günden beri yoktum ....sevgili kaynanacığımın yanına gittim eşimde oraya geldi dün gece geldik eve iş güç anca bitirdim kocişide işe gönderdim hemen pc nin başına geçtim...ama aldığım haberler üzdü beni laremcim allah hakkınızda hayırlısını versin bidahaki sefer inşallah hamiş kalırsın sağlıklı sıhhatli güzel bir hamişlik geçirip hayırlısıyla kucağına alırsın..........zamancım biliyorum zor ama alışmak zorundayız malesef yaşantımızda çevremizde butür şeyler çok oluyor ne yapalım taktiri ilahi ben alıştım galiba böyle şeyler sallamıyor bile beni dile kolay tam 7 yıl 8 girdik evlendiğimizden beride hep aynı şeyler tınmıyorum bende anlamıyorum taşlaştımmı diye düşünür oldum rabbim derdi verdiği zaman sabrınıda beraber veriyormu gerçektende öyle benim gibi sabırsız aceleci biri 8 yılda baya sabırlı sakin biri oldu kardeşlerim bile şaşıyor bana yüce mevlam hakkımızda hayırlısını versin

tülaycım inşallah güzel haberler alırsın korkulan şeyler gerçekleşmez..........arkadaşlar herşey çocuk değil sağlık sıhhat huzur çok önemli bunu yaşayınca daha iyi anlıyoruz benim gözlerimde bir sağlık sorunu var eğer düzgün tedavi olmazsam allah korusun kör olma ihtimalim yüksek şimdi onun tedavisini görüyorum 6 ayda birde kontrollerim var çok şükür düzelmeye başladı yurt dışından siparişle gelen cam lenslerden kullanıyorum görüntüm gayet güzel takmadığım zaman berbat allahıma binlerce kez şükürler olsun rahatsızlığımın bir tedavisi var dermansız dert değil 2 yıldan beri tedavideyim ama gözler hassas bölge olduğu için öyle her ilacı kullanamıyorum geçenlerde druma gittiğimde biz tüpbebek deneyeceğiz hormon ilaçları yan etki yaparmı diye sorduk tabi etkiliyormuş hamilelik bile etkiliyormuş hormonlar değiştiğinden gözlere baskı yaparmış lensleri çok kullanamazmışım takmazsamda görüntüm bulanık anlayacağınız eğer hamilelik falan olursa şayet evden dışarı çıkmayacağım kolay kolay ama olsun hayırlısıyla bir bebişim olsunda razıyım .....ama biz daha tedavimin 2.ci yılı diye hiç değilse dahada düzelme olsun diyerekten tüpbebek tedavimizi erteledik benim göz sağlığım bebekten önemli şimdi gerçi rabbim istedikten sonra herşey başımıza gelebilir ama bile bilede yapmak olmuyor insan kendini ateşe atarmı hayır.........o yüzden kendi sağlığımız daha önemli ....birde dün öğrendiğim bir olayda dahada soğutuyor beni bebek fikrinden benim kaynımların 12 yıl çocukları olmadı 13 yılında 2.ci tüpbebek denemesinde hamile kaldı ve doğurdu bebek 4 aylık oldu galiba .....galiba diyorum biz konuşmuyoruz kaynımgille görmedim bile ne kendini ne bebeğini ama bebek olduğundan beri eşiyle arası bozuk kadar çok istedikleri çabaladıkları her yolu denedikleri şey bebekleri oldu ama huzur kalmadı hafta sonu kaynanamgile gitmişler orda kavga edip birbirlerini yemişler kaynım kovmuş karısını babasını aramış gelin alın kızınızı falan demiş bu seferde çocuk kavgasına başlamışlar o san vermem ben alırım diyomuş obürü ben alırım sana vermem diyomuş tam bir karmaşa büyükler sakinleştirmiş kaynım 10 gün müsade vermiş ya düzelirsin yada boşanırız demiş ama biraz zor düzelmez çatlak bir eltim var kimse onla konuşmuyor bile hep aile içinden dışlanıyor onun yüzünden kaynımdan kardeşleri arasından dışlanıyor geri zekalı kaynım .....yüz verdim ayıya geldi sıçtı halıya..... derler ya aynen öyle yaptı çok şımarttı hamile kalınca şimdide baş edemiyor eşi hamileyken bana söylemedik sokmadık laf bırakmadılar herkesde biliyor aile içinde burunları büyüdü bir tek kendilerinin çocuğu oluyor sandılar ama malesef boğazlarına taş gibi oturdu ne yalan söyleyeyim ne seviniyorum ne üzülüyorum eşimde aynı duygular içinde ne oldum demiyeceksin ne olacam diyeceksin........kaynanam üzülüp eşime anlatmış eşimde beni ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler benden uzak allaha yakın olsunlar demiş düşünün o kadar bizi kendilerinden tiksindirmişler......ben o yüzden rabbimden hep bir bebek isterken hakkımızda hayırlı olanı vermesini istiyorum benim eşimin sağlığı sıhhati huzuru yerinde olsun bize yeterde artarda bile aramızdan sevgimiz saygımız eksik olmasın değilmi bacılarım ......çok uzun yazmışım umarım sizi kendi sorunlarımla sıkmamışımdır

gülenciğim bilmiyorum tese sonucundaki raporda öyle yazıyordu evet kaliteleride gayet iyiydi ama olmadı işte dr bize sizden umutluyum diye ondan dedi galiba en azından bitanesi tutsaydı olmadı napalım inşallah ikinciye nasip olur...

harzem haklısın canım önce saglık ama işte görüyoruz anne olanları bizde istiyoruz inşallah allahım bizlerede nasip eder...

harzem kaynınların neden olmadı ?
sizin tedavi iptalmi negatifmi aldınız sperm bulundumu

gülencim ilk başlarda eltimdeydi sorun yumurtalıkları kalınmıştı çatlama olmuyormuş sonra demoit kisti varmış ameliyat oldu ardından zehirlı guatır çıktı ondanda ameliyat oldu son zamanlarda kaynımda ölü sperm çoktu morfolojisi yüksekti baş bozukluğu oluşmuştu ilk tüpbebekte tutmadı 1 yıl sonra 2. tüpbebekte tuttu.........eşim 2006 tesa ameliyatı oldu malesef sperm bulunamadı bendede yumoşlar toplanmayınca ödem oluştu belki seneye tekrar yaptıracağız sağlam doğru düzgün bir dr merkez araştırıyoruz sağolsun arkadaşların sayesinde seçenekler çoğalıyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah

nerde yaptırmıştınız canım? benim eşimde azosperm ama büyük ihtimal kaynımda azosperm kızlar..
peki sizin durumı biliyomu kaynanangiller

canlarım slm bende bugün lucrin iğne siparişimi verdim merkeze yarın geliyor tedavim yaklaştıkça heyecanımda artıyor allahım yardım etsin

ne zaman başlıyosun lucrine bebişim
ben yarın başlıyorum 90 tl aldım

Back
X