- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 2. başlıyorum yarın..
kaç senesinde yaptırdınız teseyi ve hangi merkezde çünkü mustafa bey bize artık spermatid ile denemiyoz 500 kişiden 50 kişi hamile kaldı falan dedi..
canım biz ankarada gürgan clinicte yaptırdık bizim dr da bize ben sizden ümitliyim felan dedi yakında tekrar görüşecegiz bakalım hayırlısıevet canım 2. başlıyorum yarın..
kaç senesinde yaptırdınız teseyi ve hangi merkezde çünkü mustafa bey bize artık spermatid ile denemiyoz 500 kişiden 50 kişi hamile kaldı falan dedi..
tabiki sperm çıkması yetmiyor çünkü spermin döllemesi 3.günden sonra olurmuş çok korkuyorum ya olmazsa sperm çıkınca bende hemen olacak sandım çart diye negatifi görünce kagıtta neye ugradımı şaşıdım.. umarım spermlerim 5.güne kdar gider sağlıklılardır inşallah düşünüyorum o kadar kötü olsa 3.günde a grade embriyo oluşmazdı diye ama ne bilim.. kimsede birşey yazmıyor spemr çıkan herkez benim gibi korkmuyor galiba .. ödüm patlıyor.. bende hiç sorun yok.. offffff..selam kızlar nasılsınız
şok oldum okuyunca ya nebilim sanki sperm bulununca olucak gibi geliyodu ama buda yetmiyormuş tutunmasıde gerekiyormuş bebişlerin larem bacım üzülme bak yanlış hatırlamıyorsam 7 tüp sperm dondurmuştunuz aradan 2 ay falan geçsin onlarla denersiniz inşallah busefer hayırlısı ile olur ben senin için artık hamile gözüyle bakıyordum vardır Rabbim bir bildigi hayırlısı artık ama üzülme bak bidahaki sefere inşallah olucak çok şükür spermleriniz var üzülme bacım olucak inşallah
dünkü halimi biliyorsunuz aslında evden çıkmıyorum çok nadir çıkıyorum ama çıkıncada olanlar bu sabah benim eski işten bir arkadaş geldi malum mevsim burs vakti onunla konuştuk nasıl gidiyor tedavi dedi iyi dedim salı günü dr gidiyoruz ankaraya dedim oda bana oraya taşınsanıza bu çevreden biraz uzaklaş dedi herkez seni konuşuyor dedi hatta hamile diye laf yayılmış çok şaşırdım inşallah dedikleri dua yerine geçer nediyim dedim ya zaten bende yok öyle bişey dedim dedi ama bence ankaraya taşın çevreni degiştir orda tekrardan işe başla dedi kızlar inanın bende isityorum ankaraya gitmeyi çok yoruldum evden dışarı çıkmıyorum ama laf peşimi bırakmıyor Allah büyüktür napalım bacılar buarada caneylomun dediği dr dan randevu aldık salı günü hem çetin harmankaya ya hemde kaan aydosa gidicez bakalım bizde bir dr da sabit kalamadık bakalım çetin beylede görüşüp kesin kararımızı vericez artık bir drda handigisinde karar kılırsak devam edicez Allah tan hayırlısı