Erkek İnfertilitesi Eşi Bel Fıtığı Ameliyatı olmuş. BEBEĞİ OLMAYAN VARMI ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

PembeHelvam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
2.925
2.751
Selam Kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmamamıza rağmen bebek olmadı. Doktora gittim muaynede bende birşey çıkmadı. Bu ay şimdi tahlilleri yaptırıcaz eşide sperm tahlili yaptırıcak. Tam olacak tedaviye yeni yeni başliyoruz anlicağınız. Aklımda aslında böyle birşey yoktu. Eşim bel fıtığı ameliyatı olmuş askerdeyken. askeri hastanede olduğu için doktorlar çok iyiymiş. Hatta bazı tanıdıklarımız var duyuyoruz bel fıtığı ameliyatı olupta tekrarlayanlarda var. Allahtan eşimde öyle birşey yok. Ağır işte çalışmasına rağmen. Bir üşüttüğünde ağrısı oluyor o kadar. neyse sadete geleyim. geçenlerde kayınvaide kızım siz bebek düşünmüyormusunuz halen yapın artık zamanı geldi. dedi bende erken anne daha dedim. Bak Kocan bel fıtığı ameliyatı oldu ben korkuyorum hiç olmicak diye. Bırakın artık korunmayıda yapın olucakmı olmicakmi bilelim ona göre erkenden tedavi olursunuz dedi. Benim içime kuşku soktu. Acaba bebeğimiz bu yüzden mi olmuyor. Kızlar aranızda böyle olan varmı? Fikri olanlarda yazarsa sevinirim. Öpüyorum sizleri.
 
Selam Kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmamamıza rağmen bebek olmadı. Doktora gittim muaynede bende birşey çıkmadı. Bu ay şimdi tahlilleri yaptırıcaz eşide sperm tahlili yaptırıcak. Tam olacak teda:1viye yeni yeni başliyoruz anlicağınız. Aklımda aslında böyle birşey yoktu. Eşim bel fıtığı ameliyatı olmuş askerdeyken. askeri hastanede olduğu için doktorlar çok iyiymiş. Hatta bazı tanıdıklarımız var duyuyoruz bel fıtığı ameliyatı olupta tekrarlayanlarda var. Allahtan eşimde öyle birşey yok. Ağır işte çalışmasına rağmen. Bir üşüttüğünde ağrısı oluyor o kadar. neyse sadete geleyim. geçenlerde kayınvaide kızım siz bebek düşünmüyormusunuz halen yapın artık zamanı geldi. dedi bende erken anne daha dedim. Bak Kocan bel fıtığı ameliyatı oldu ben korkuyorum hiç olmicak diye. Bırakın artık korunmayıda yapın olucakmı olmicakmi bilelim ona göre erkenden tedavi olursunuz dedi. Benim içime kuşku soktu. Acaba bebeğimiz bu yüzden mi olmuyor. Kızlar aranızda böyle olan varmı? Fikri olanlarda yazarsa sevinirim. Öpüyorum sizleri.

meraba , benim kuzenimin kocası belden ameliyat olacaktı ,doktor çocuğunuz varmı diye sormuş çünkü bir daha çocuğunuz olmayabilir demişti. bizimkilerde hüngür hüngür ağlamışlardı, birdaha çocuğumuz olmayabilir diye halbuki 4 çocukları vardı niye ağladılarsa:KK1: neyse ameliyat sonrası sperm değerleri yerle birdi dr 1 hap verdi hoooop kuzenim öteki ay 5.ye hamile:KK52::KK49::KK55:
 
canım sperm testiniz nasıl çıktı

görünüm : beyaz opar
miktar: 5,2 ml
sperm sayısı :87 milyon/cm3
ph:8,2
likepaksyon zamanı :20 dk
viskozite: yüksek
mikroskopik inceleme: her saha 7-8 zayıf ve patolojik hareketli bol hareketsiz sperm 4-5 lökosit ve 2-3 eritrosit görüldü.
aglütinasyon :+1
 
görünüm : beyaz opar
miktar: 5,2 ml
sperm sayısı :87 milyon/cm3
ph:8,2
likepaksyon zamanı :20 dk
viskozite: yüksek
mikroskopik inceleme: her saha 7-8 zayıf ve patolojik hareketli bol hareketsiz sperm 4-5 lökosit ve 2-3 eritrosit görüldü.
aglütinasyon :+1

pardon canım yazmışsın ben bakmamışm:KK17: canım sayın çok güzel ama canlılık pek yok anladığım kadarı ile
 
doktora ne zaman gidiyorsunuz canım? İNŞALLAH basit bir tedavi ile atlatırsınız

İnşallah canım önümüzdeki haftalarda gitmeyi planlıyoruz. Henüz randevu alabilmiş değilim. İnşallah basit ilaç v.b. tedavi ile hayırlısıyla hamile kalırım. Hepimiz için temennim bu...
 
X