Erkek İnfertilitesi Eşi çift taraflı varokesel ameliyatı olan varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çökülecek bir durum yok bu ameliyatı bir çok erkek oluyor.
Herşey daha güzel olacak sen çökersen kocan ölsün gebersin o zaman.
Sen moralini yüksek tut ki adama da moral ver
Kalk ayağa bi silkelen kendine gel ve bu işi iyice bir araştır kolay olduğunu göreceksin

evet. ama sonucunda bir düzelme olacak mı bilmiyorum. sayıları çok düşük çıktı çünkü

bir doktora mı gitti eşiniz başka doktorlarında fikri aynı mı 5 milyon çok çok az bir rakam değil.eşimin sprem sayısı ilk 7 milyondu sonrasında keçiboynuzu falan tüketti sayı 15 milyona çıktı ve ben aşılama yoluyla hamile kalmıştım.kilo problemi varsa versin ve sigara içiyorsa bıraksın bence..

ameliyettan sonra sayı artar mı peki? normal yolla çocuk sahibi olamaz mıyız. dr tüp bebekden bahsetmemiş ya da aşılamadan.ameliyattan sonra yükselir sayısı demiş

Bizim 5 milyon bile yok iki taraflı ameliyat oldu düzelme olmadı ama 5 milyon olsaydı Dr.aşılama olur ddemiştisizin sayı iyi ameliyatdan sonra umarım yükselir

bir tanıdığım oldu hemde çift taraflı ve 1 bebişleri oldu ve 2. hamile inş. :) ama ameliyattan hemen sonra beklemeyin 7 8 ay sonra düzene giriyor canım değer bir düşüyor bir çıkıyor hayırlısı olsun canım

lütfen dua edin ....üstelik bugün eşimin babası resmen beni suçladı. neymiş...varikosel stresten olmuşmuş..

ben 2 sene öncesinde görümceye eşimde bi sorun olduğunu söylediğimde " benim kaydeşimin öyle bi soyunu yok" demişti.... r harfini yutar da kendisi. kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum. nefret ediyorum hepsinden. 2 sene önce kardeşini öyle koruyacam diye saçma sapan konuştu . sen abla olsaydın da adam gibi o zaman yönlendirseydin kardeşini bir üroloğa...çöpe giden 2 yıl . üstelik benim yaşım 30

X