• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi çok iyi olanlar..

Mrb ben yeni evliyim. Evlenmeden önce eşimle ve ailesiyle bu kadar sorunsuz iyi olacağım aklımdan geçmiyodu. Mutlaka problemlerimiz olur sanıyodum aama eşim o kadar iyimiş kii inanın tek bir tane kötü kelime çıkmadı ağzından. Özellikle saygı boyutuna çok dikkat ediyo. Üzmemeye, kırmamaya çalışıyo. Çok hassas davranıyo. Ama ben bazen niye şunu şuraya koydun diye kızıyorum ve kendimden utanıyorum. Onun aşırı iyiliği beni eziyor. Ben o kadar iyi değilim ve Allahıma çok şükür bu kadar iyi bi eşim var. :Saruboceq: Ne kadar şükretsem azdır

maaşallah diyelim nazar değmesin:nazar:

Böyle bir konu gördüğüme çok sevindm...

Uzun zamandır evlilikle ilgili olumsuz bi sürü konu okuduktan sonra bu konunuz beni çok rahatlattı inanın:)

Mutluluğunuz daim olsun inşAllah :)
a.s.

ay canım çok teşekkür ederim ...senin bir flörtün erkek arkadaşın yoksa eger senin karşınada ii birisini çıkarır Rabbim inşallah....AMİNNN opuyorumnanaktan

ben henüz evli diilim nişanlıyım ama benim nişanlım da sizin eşlerinize çok benzio bazen düşünüyorum allahım ben mi çok acımasızım kötüyüm diyorum sonra kendimden utanıyorum o bana bu kadar ii davranırken.ama iiki böleler kızlar

evet güzelim ya insan kendini çok kötü sanıyor.bazen yemek yapmıyorum gelince soruyorum açmısın yok okadar değil varsa yeriz diyor sonra oturuyorum yok diyorum ya aç bu adam dayanamıyorum kalkıp hazırlıyorum vicdanım sızlıyo..yani sen kötü deilsin onlar iii ama ii olmaları bazen sakıncalı olabiliyo...inşallah mutlu yuvalar nasip etsin RABBİM sanada canım.

ayy ne güzel kızlar allah mutluluklarınızı daim etsin
okuyan arkadaşlar lütfen maşallah demeden geçmeliyim:nazar:sengözlerimebaksanab

kendi adıma güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Missa seninde yuvan tertamiz huzur dolu olsun inşallah evlendiğinde kaydirigubbakcemile2

Yeni evliyiz derken 2,5 yıllık evliyseniz ve hala aynı düşüncelerdeyseniz bence kocaman bir maşallah gerekiyor.
Allah nazarlardan saklasın..
Değişik bakış açılarına açık olmalısınız bence..
Eşinizin bu kadar iyi olması sizinlede alakalı..
Siz de iyisiniz belli ki..

Benim eşime de melek derler ama benim için aynı şeyi düşünmezler :)
Dengeliyoruz birbirimizi galiba..

teşekkür ederim canım..açığım tabiiki yeni evli oldugumuzu düşündü sanırım..ama insan kıyamıyoki aslında ben çok sinirli bir insanım çabuk parlarım herşeye ama oo farklı olduğu için yüzündeki ifadeyi görünce susuyorum hemen daha fazla üzemiyorum onu..siz nasıl kötü olabiliyosunuzki öyle birinin karşısında ben beceremiyorum..sizde çok iyisinizdir eminim o sesiz olduğu için siz göze batıyorsunuzdur en küçük hareketinizde...kesin öyledir benim kardeşim şaka yapsam bile eşime o çocuğa neden öyle şeyler söylüyorsun sana çok kızıyorum diyor ablam annem herkez onu savunuyo hemen.guclubacismile

ay canım çok teşekkür ederim ...senin bir flörtün erkek arkadaşın yoksa eger senin karşınada ii birisini çıkarır Rabbim inşallah....AMİNNN opuyorumnanaktan

Askerim var canım, dua et inşAllah hayırlısıyla evlenelim ve çok mutlu olalım inşAllah :)

On senenin üstüne geçen gün aklını uçurdu:1:
Sebep de uyurken horluyor diye depikledimsempatiksalakcinni
Bari uyanıkken tekmeleyeydin,sabahı bekleyemedin mi dedi..
Cidden bekleyemedim,uyanmanı istedim,ben uyuyamıyorsam,sebebi de sensen, senin ne işin olur uykuyla dedim diye sinirlendi:roflol:
Oh be dedim,insan yönünü de gördük:hulya:
Özetle,sessiz sakin hoşgörülü sabırlı bir adam,yoksa ne işi olurdu on senenin üzerine benim gibi bir cazgırla..

Son düzenleme:
Askerim var canım, dua et inşAllah hayırlısıyla evlenelim ve çok mutlu olalım inşAllah :)

asker yolu beklemekte zordur ha inşallah canım güzel çok güzel bir evliliğin olsun..bide bu mutlu evlilikten meyvelerin...sonra afiyetle yersiniz tattlı tatlı onları inşallah...opuyorumnanaktan

On senenin üstüne geçen gün aklını uçurdu:1:
Sebep de uyurken horluyor diye depikledimsempatiksalakcinni
Bari uyanıkken tekmeleyeydin,sabahı bekleyemedin mi dedi..
Cidden bekleyemedim,uyanmanı istedim,ben uyuyamıyorsam,sebebi de sensen, senin ne işin olur uykuyla dedim diye sinirlendi:roflol:
Oh be dedim,insan yönünü de gördük:hulya:
Özetle,sessiz sakin hoşgörülü sabırlı bir adam,yoksa ne işi olurdu on senenin üzerine benim gibi bir cazgırla..

zaten denge meselesi cadı kadına mahsum erkek..gerçi ben sinirlenirim laf söylerim sonra oturur günlerce aglarım ama lafımı söylerim kim olursa..bende kızınca tekme atıyorum ona uyanıyo ne odu ömrüm korktunmuj diyo ya uf yok ya diyorum yanlışlıkla ayağım çarptı...sende öyle yap yanlışlıkla çarptım yada uyku numarası dürtünce horlamıyolar...dahada uzun yıllar sürsün aşkınız inşallah...:1:

evet güzelim ya insan kendini çok kötü sanıyor.bazen yemek yapmıyorum gelince soruyorum açmısın yok okadar değil varsa yeriz diyor sonra oturuyorum yok diyorum ya aç bu adam dayanamıyorum kalkıp hazırlıyorum vicdanım sızlıyo..yani sen kötü deilsin onlar iii ama ii olmaları bazen sakıncalı olabiliyo...inşallah mutlu yuvalar nasip etsin RABBİM sanada canım.

Amin canım teşekkür ederim

asker yolu beklemekte zordur ha inşallah canım güzel çok güzel bir evliliğin olsun..bide bu mutlu evlilikten meyvelerin...sonra afiyetle yersiniz tattlı tatlı onları inşallah...opuyorumnanaktan

Sayılı gün geçiyor çok şükür turkbayragi

Sağol dadlum amin inşAllah cümlemiz için:) olumunekankayizsmile

Allah bozmasın huzurunuzu.:nazar:
Benim eşimde uyumlu, sakin, tozpembe bir adamdır.
16 ay olacak inş, bir kere sinirlendiğini görmemişimdir,
herşeye olumlu tarafından bakar, hiç kötü birşey yoktur ona göre hayatta.
Bu da insanın canını sıkıyor bazen ya.
Bu işler denge meselesi biraz heralde.
Ben o kadar sakin bir insan değilimdir.

Ne güzel burdaki çoğu bayanın eşi iyimiş. Çok sevindim a.s.
Benim eşim Melek. Ailem ve bütün akrabalarım bayıldılar eşime. Tek bir tane kötü, argo kelime etmez. Herşeye olumlu tarafından bakar ve asla şunu yap bunu yap demez ev dağınık bile olsa :lepi:

benim bebişimde çok iyidir ben sinirliyim biraz bişey demez, yemek sorunu olmaz hiç,, ağzından bi kötü laf duymamışımır, bi dediğimi ikiletmez... bende iyiym ama :1hug:

Evleneli Aralık ayında 10 yıl olacak bu zamana kadar bana çok çektirdi ama bir kaç aydır çok şükür sizin eşleriniz kadar olmasada çok değişti. 2-3 gün önce kredi kartı yüzünden ona çok sinirlenmiştim ama ben laf söylüyorum ona bir baktım mahcup mahcup beni dinliyor, asla görmediğim birşeydi eşimden, benim o tepkime küfürlerin havada uçuşması lazımdı ama yok demekki bazen sabrın sonuda selamet oluyormuş. Bugünleride gördümya Rabbime şükürler olsun.

Massallah hepinize :nazar:allah mutlulugunuzu bozmasin arkadaslar..

Ben ikincide buldum mutlulugu......
Cok zor du benim icin ikinci bir evliligi dusunmek, ama beni hic pisman etmedi canim esim..
Komik ,sempatik,akilli,caliskan,kulturlu ve sevgi dolu ,cok olgun, cokta sorumluluk sahibi,yani ilk esimde olmayan herseye sahip..
Ben biraz sinirliyimdir,oyle anlarda bile bir espiri yapar bende sinir minir kalmaz,agiz tadiyla sinirli bile olamiyorum onun yuzunden..
Allah ondan binkere razi olsun bana tekrar sevmeyi ve guvenmeyi ogretti ...:1hug:
Allah onu basimdan eksik etmesin :Saruboceq:
Onu cok seviyorum canim sevgilim benim:asigim:

evleneli 4 yıl oluyor 5 yıldır beraberiz maşallah eşimden çok memnunum Allah başımdan eksik etmesin ayrıca çevrem ve ailemde çok sever....bu konuda çok şanslı hissediyorum kendimi...Allahım ben ne iyilik yaptımda onu bana yolladın derim bazen ... :) canım benim Allah tüm sevenleri ayırmasın...

maşallah herkesin eşi melekmiş de haberimiz yokmuş maşallah sübhanallah :içelim:

yalnız karamanın koyunu sonra çıkar oyunu demişler bir çocukla bir de kocayla övünülmezmiş hep böyle olsunlar inşallah:nazar: ..ben eşime göre daha cazgırım ama eşim de yeri geldiğinde tepkisini koyar :1rolleyes:

:nazar: Benim kocam BITANE.
Ilgisiyle,Sevgisiyle, Görünüsyle, Konusmasiyla, Tavriyla, Edasiyla
Bakislariyla, Gülüsüyle, Huyuyla...
Annem, Babam karsisinda asla mahcup etmedi beni,
nereye gidersem gideyim gururla gezerim kolunda.

Nadirde olsa Sinirleniyor ama bi süre sonra geciyor.
ama su güne dek hic büyük bi tartismamiz olmadi cok sükür :nazar:

Back
X