Erkek İnfertilitesi eşi KLİNİK VARİKOSEL olup da ameliyattan olan ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
ben 26 eşim 30 yaşında.2,5 senedir evliyiz ve 1,5 seneyi aşkın bebek istiyorduk ama olmuyordu. doktora gittik benin kistim vardı geçti eşimin spermiyogram testinde ASTENOTERATOZOOSPERMİ çıktı:KK43: keçi boynuzu, çakşır, bal poleni kulladırdım eşime kendime de. 2 KEZ daha tekrarladık sonra.sayı 40 milyondan 50 milyona çıktı hareket de arttı ama ilk kez muayeneye girdik ve dr eliyle varikosel olabilir bunların sebebi demiş ve ultrasona gittik .
SONUÇ:SOLDA KLİNİLK VARİKOSEL.2.2. nin altında çıkarsa ilaçla tedavi olunuyormuş bizde 3,5 mmm çapta çıktı. ameliyat dedi. bu cmt randevu almayı düşünüyoruz. 1 gece yatış 2.gün çıkıyormuşsun. ÖZEL DE yaptırmayı düşünüyoruz hatta ismini vereyim hastanenin. memorıal.
kızlar .
kızlar her şey yolunda gider değil mi. hamile kalma ihtimalim artacak ..
eşi klinik varikosel olup da hamile kalan var mı peki...

Klinik nasil oluyomus ki burda bircogumuzun esinde varikosel var bizdeki solda 4,1 mm ameliyat oldu esim 2 hafta once...zaten elle muayenede cikan varikosel kisirliga sebep olanmis ultrasonda gorulen 1. Dereceye ameliyat onerilmiyor

Raporda yazmayabilir ama elle muayenede belli olmasi onemli... 3,5 mm elde anlasilir bize doktor cok genislemis demisti 4 mm de

BİZE de dr ilk elle mayenden sonra variosel olabilir deyip ultrasona gönderdi. orada da 3.5 mm solda yazıyor.
ameliyat oldu galiba eşiniz ne zaman? hamilelik var mı yoksa :KK66:)
biz memorial de 1000 tl dediler cmt olacağız

Ameliyat sonrasi 3 ay bekleyip spermiyogram yapiliyor sperm degerleri ancak duzelirmis... Bende hamilelik yok iki hafta oldu ztn ameliyati olali... Dr mikrocerrahi yapmamis ztn yapiyorum demisti ama... dogru damari baglamistir insallah tekrarlamaz simdilik duam degerlerin duzelmesi yonunde cocuk konusu icin anca o zaman umutlanabilirim. Suan cok daginik durumdayim :-(

en yakın zamanda sağlıklı hayırlı yavrularımız olur inaallah..
özel hastanede mi oldunuz siz de mikro demiş ama mikro olmamış :KK57::KK57::KK1:
ne kadar oldunuz biz memorial da 1000 tl ye olacağız başka hastaneyi de sormadım hani dr değişmesin durumumzuu bilendr yapsın diye..

ben 26 eşim 30 yaşında.2,5 senedir evliyiz ve 1,5 seneyi aşkın bebek istiyorduk ama olmuyordu. doktora gittik benin kistim vardı geçti eşimin spermiyogram testinde ASTENOTERATOZOOSPERMİ çıktı:KK43: keçi boynuzu, çakşır, bal poleni kulladırdım eşime kendime de. 2 KEZ daha tekrarladık sonra.sayı 40 milyondan 50 milyona çıktı hareket de arttı ama ilk kez muayeneye girdik ve dr eliyle varikosel olabilir bunların sebebi demiş ve ultrasona gittik .
SONUÇ:SOLDA KLİNİLK VARİKOSEL.2.2. nin altında çıkarsa ilaçla tedavi olunuyormuş bizde 3,5 mmm çapta çıktı. ameliyat dedi. bu cmt randevu almayı düşünüyoruz. 1 gece yatış 2.gün çıkıyormuşsun. ÖZEL DE yaptırmayı düşünüyoruz hatta ismini vereyim hastanenin. memorıal.
kızlar .
ameliyattan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım muhteşem üçlüyü kullandı eşim ve hamile kaldığım ay havuç suyu içti......ALLAH kısmet ederse kalırsın tabiki ve biz tam test verecektikki haberi aldık umut olsun diye yazdım bizde derece daha düşüktü ,sayı sizinkindden azdı ve morfoloji 1 di harekette sınırda ......ALLAH çok büyük vesileniz olur İNŞALLAH.....

en yakın zamanda sağlıklı hayırlı yavrularımız olur inaallah..
özel hastanede mi oldunuz siz de mikro demiş ama mikro olmamış :KK57::KK57::KK1:
ne kadar oldunuz biz memorial da 1000 tl ye olacağız başka hastaneyi de sormadım hani dr değişmesin durumumzuu bilendr yapsın diye..
Evet ya nasil oldu anlamadim... Mikrocerrahi az dereceli varikoselde daha etkili sanirim damar gozle gorulemedigi icin... Bizim dr ameliyattan ciktiginda bana damar bayaaa genislemis bagladik sknti yok kendine gelince cikarsiniz dedi bu biraz rahatlatti beni acikcasi nerdeyse yarim santim genisleme vardi gozle gorulmesi zor olmamistir insallah... 250 tl odedik ozel hastanede oldu ameliyati.... Mikro icin daha cok para aliyolarmis ztn bize secenek sunmadilar

ayyy çok güzel ya maşallah..profil resmindeki çocuğun mu yoksa :) insanın canını istetiyor :KK66:
bilmiyorum ya ..dr bize varikosel olup da eşi hamile olan da var ama sperm kalitesi için bu gerekli
2.çocukta gene sıkıtı yaşarsınız dedi.:KK43:( Allah ım dua ediyorum yarın ameliyat günümüz sizden de dua bekliyorum ..

Anne olmayı çok isterdimmm

Benim eşimde Ameliat oldu özel hastanede 1000tl ödedik. 6ay oldu henüz bir değişiklik yok ama inşAllah Allahım bebek isteyen herkeze nasib etsin

kızlar .
Canım benim kesimde 3. Dereceden oldu perşembe günü doktorumuz 3 ay sonra hamile kalacaksin dedi tabi allahinda izniyle bizim sperm sayisi 4 mlyndu keçi boynuzu ile 17 milyona çıkardık ama hareketine yaramadı. Amaliyat oldu ertesi gün yürüyerek çıktı hastaneden 2.5 ay sonra tekrar spermiogram testi yapilacak inşallah ona kalmadan bebeğim olur

İnşAllah canım. Ama belli olmuyo yani spermler düzeldikden sonra normal insanlarda 1 sene sürüyo o yüzden 3 ay sonra tam 1 sene icinde olabilir dedi bana dokdor. Hayırlısı inşAllah

İnşAllah canım. Ama belli olmuyo yani spermler düzeldikden sonra normal insanlarda 1 sene sürüyo o yüzden 3 ay sonra tam 1 sene icinde olabilir dedi bana dokdor. Hayırlısı inşAllah
Olsun da ha 3 ay ha 1 yıl önemli değil yeter ki sağlıklı evlatlarımız olsun... İçime ata ata heryeri çıban oldu

X