- 12 Nisan 2015
- 591
- 545
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yasadim.hamileyim 2Merhaba eşim oligo sperm yani ölü çok az sayıda spermi var ve spermin başı 100/99 anomalili daha önce birçok tüp bebek denemem oldu sonu hep negatif sizde bu durumu yaşadınızmı yazarsanız sevinirim şimdiden taşekür
Ne yapalım bizde bunu hiç duymamıştık başımıza geldi derdi veren allahinsan o hastalığın ismini okuyana kadar hasta olur be
Eşinize acil şifalar diliyorum.
Sizin eşinizdede oligomu vardı lütfen anlatın bizede umut olsun allah kucağına almayı nasip etsinBen yasadim.hamileyim 2
Denememde tuttu. Darisi.basina
Sizin eşinizdede oligomu vardı lütfen anlatın bizede umut olsun allah kucağına almayı nasip etsin
Sizin eşinizdede oligomu vardı lütfen anlatın bizede umut olsun allah kucağına almayı nasip etsin
Hangi merkezde deneme yaptınız dondurulmuş embriyo transferimi yapıldıBen yasadim.hamileyim 2
Denememde tuttu. Darisi.basina
Hangi merkezde deneme yaptınız dondurulmuş embriyo transferimi yapıldı
Amin teşekür ederim dileyen herkese rabbim çocuk versinGeçmiş olsun. Hayatta ölümden başka her şeye çare var.
İnşallah doğru doktoru ve doğru tedaviyi en kısa sürede bulursunuz.
Teşekürler oligo sıpermin baş yapısı 100 de 99 bozuk demektir bilmiyorumki allah sonumuzu hayırlı etsinEşime test yaptılar sıfır sperm dediler
microtese yapar; testislere açar ararız dediler
doktor muayenehanede fotoğrafları gösterdi; bakın bunlar da sizin gibi didi; şimdi bebişler sağlıklı diye
eşim kendince keçiboynuzu kürü yaptı; örnekte sperm yaptılar; 9 döllenmiş yumurta oluştu; biri kaliteli, diğerleri az kaliteli idi; 3 tane transfer ettiler
bir oğlum oldu
ilk denemem idi; sizde eğer genetik bozukluk varsa onu da irdeleyen merkezler var
umutsuzluğa kapılmayın; ilinizde bu alanda uzman ve tekniği gelişkin bir hastaneye başvurun
Amin canım 2008 de orda iki denememiz oldu sonuç negatif hayırlısı olsun hepimiz için allah kucağınızada almayı nasip etsinbenim eşimdede aynı sorun var sperm çıkışı var ama tabi çok çok az hemde canlı değil. ilk tüp bebek denememzde 19 sperm çkmıştı bi tane yumurtam döllendi tutmadı ikincide dha çok yumurta döllendi sanırım dha çok canlı sperm vardı.bir embriyom sağlıklıydı çok şükür tuttu zeynep kamilde denedim darısı başına inşallah