- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- Konu Sahibi fatoceren8888
Merhaba arkadaşlar... Ben 20 aydır evliyim. Eşimin ailesi bizden 1000 km kadar uzakta yaşıyor benim ailem de bize 150 km falan uzaklıkta. Doğal olarak eşimin ailesiyle senede 3-4 kez görüşebilirken benimkiyle daha sık görüşebiliyoruz. ailem evlendiğimizden beri evimizde sadece 1 kere yatıya kaldılar.o da 1 gece. Onun dışında da annem ödü patlar kalıcak da rahatsızlık verecek diye.Sabah gelir akşam dönerler.(annemle babam) .Ortalama 2 ayda bir falan görüşüyoruz. Ailemin evine de onların şehrinde bir akraba düğün falan olursa ya da bunun gibi bir sebep ancak o zaman gidiyoruz ve düğüne gidip hemen geri dönüyoruz. Yani oraya hiç bir zaman ailemi görmek amaçlı gitmiyoruz. Kardeşim de eşiyle bize yakın oturuyor yeni hala oldum son zamanlarda yeğenimi görmeye daha sık gidiyorum.Yani 2 haftada bir falan. Bu hafta da annemler bize gelmek istediler babamın doğum günüydü bizde kutlamak istediler birlikte ve en son 28 şubatta biz gitmiştik onlara.. 1 gece kalıp döneceklerdi ama eşim istemedi. Senin aileni çekmek zorunda değilim diye tutturdu. Gelmesinler dedi. Bir insan nasıl annesine babasına 'eşim sizi istemiyor gelmeyin' der Ben de o zaman ben giderim ben onlara gelmeyin diyemem dedim.Ve atladım otobüse gittim 2 gece kaldım. Eşim de gitme dememişti. Ama tabi dönünce kıyamet koptu. Benim artık soyadım onun soyadıymış aileme artık hayır demeliymişim. onlarla görüşmemeliymişim. o onlarla görüşmek istemiyormuş! Ve bir bilseniz ki ailem eşimi el üstünde tutuyor. Babam doğum gününde eşim onun doğumgününü tel.de bile kutlamazken eşime hediye aldı. damadıma götür gelemiyor diye. Çok fena arada kaldım arkadaşlar. Allah aşkına bir akıl verin. Ben şimdi kime Dur! demeliyim... ??? (Bu arada öyle baskıcı bir aile tarzımız yok normalde çalışan ve rahat yaşayan bir çiftiz). Lütfen tecrübeli bayanlardan nasihat bekliyorum...