eşim ailemi istemiyor! Çıkış yolu gösterin lütfen... :((

fatoceren8888

Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
3.295
2.547
Merhaba arkadaşlar... Ben 20 aydır evliyim. Eşimin ailesi bizden 1000 km kadar uzakta yaşıyor benim ailem de bize 150 km falan uzaklıkta. Doğal olarak eşimin ailesiyle senede 3-4 kez görüşebilirken benimkiyle daha sık görüşebiliyoruz. ailem evlendiğimizden beri evimizde sadece 1 kere yatıya kaldılar.o da 1 gece. Onun dışında da annem ödü patlar kalıcak da rahatsızlık verecek diye.Sabah gelir akşam dönerler.(annemle babam) .Ortalama 2 ayda bir falan görüşüyoruz. Ailemin evine de onların şehrinde bir akraba düğün falan olursa ya da bunun gibi bir sebep ancak o zaman gidiyoruz ve düğüne gidip hemen geri dönüyoruz. Yani oraya hiç bir zaman ailemi görmek amaçlı gitmiyoruz. Kardeşim de eşiyle bize yakın oturuyor yeni hala oldum son zamanlarda yeğenimi görmeye daha sık gidiyorum.Yani 2 haftada bir falan. Bu hafta da annemler bize gelmek istediler babamın doğum günüydü bizde kutlamak istediler birlikte ve en son 28 şubatta biz gitmiştik onlara.. 1 gece kalıp döneceklerdi ama eşim istemedi. Senin aileni çekmek zorunda değilim diye tutturdu. Gelmesinler dedi. Bir insan nasıl annesine babasına 'eşim sizi istemiyor gelmeyin' der:KK43: Ben de o zaman ben giderim ben onlara gelmeyin diyemem dedim.Ve atladım otobüse gittim 2 gece kaldım. Eşim de gitme dememişti. Ama tabi dönünce kıyamet koptu. Benim artık soyadım onun soyadıymış aileme artık hayır demeliymişim. onlarla görüşmemeliymişim. o onlarla görüşmek istemiyormuş! Ve bir bilseniz ki ailem eşimi el üstünde tutuyor. Babam doğum gününde eşim onun doğumgününü tel.de bile kutlamazken eşime hediye aldı. damadıma götür gelemiyor diye. Çok fena arada kaldım arkadaşlar. Allah aşkına bir akıl verin. Ben şimdi kime Dur! demeliyim... :KK43:??? (Bu arada öyle baskıcı bir aile tarzımız yok normalde çalışan ve rahat yaşayan bir çiftiz). Lütfen tecrübeli bayanlardan nasihat bekliyorum...

Seni en iyi Ben anlarim.ayni durumdayim. Ve esimden de sogudum bu sebeple, aklimda hep bir bosanma dusuncesi..cikis yolu bulamadim ben. Annemlerden donerken annem de dondu benle, yasadigim sehirde iki ablam daha var yigenlerimi gormeye geldi.annem de yanimda diye, esim otogara bile gelmedi bizi almadi..eve de gelmedi annnem eve donene kadar.

Çok üzüldüm eşinin bu tutumuna.
Aralarında bişey mi geçti nişanlılık söz veya düğünde.gerçi geçtiyse geçtiyse bile babanız adımlar atıyormuş.
Nedeni ne,eşinle konuş açık açık sor,idare etmek seni çok yıpratir. Yanlış anladığı bişey varsa açıklığa kavuşturun .

Arada kaldın?
Anacım neyle neyin arasında kalıyon, hadi bi tarafta ailen var diyelim, ailenle neyin arasında kalıyon yani, ben diğer tarafta bi kalastan başka bişey görmüyorum, yanlışlıkla düşmüş o da yere herhalde.
Yoksam.. sen.. kalası mı diyon?
Ya bi gidin allasen. Kime dur demeliyim demen bile ailene saygısılık değil de ne yani?

eşiniz bu düşüncelerine sebep olarak neyi gösteriyor ?
sizin arada kalmanızı gerektirecek bir şeyler olmalı...
eşinize de hak verdiğiniz noktalar mı var ?

durduk yere bir eş böyle bir rest çekmez (sağlıklı olduğu sürece)
durduk yere bir eş de bu reste arada kaldım hay Allah demez (sağlıklı olduğu sürece)

bence anlatmadığınız şeyler de var.

Eger agzinin payini vermezsen bunun onuNu alamazsin ,bu ne hadsizlik ... Elli tane koca bulurum bi tane daha anne baba bulamam bu kadar yuz vermeyin sunlara yaaa ...

arkadaşlar çok ilginç bir şekilde inanın ki hiç bir şey geçmedi... Sadece kardeşimi sevmiyor muhabbeti boş diye onunla da mümkün olduğu kadar az gidiş geliş yapıyoruz. Dediğim gibi işte bebek oldu diye bu ara sık gittik.Ama onu da zorla götürmüyorum zaten gelme ben giderim diyorum hayır ben de gelicem olmaz öyle diyor.Annemlere gelince de yanların da o kadar rahat ki kendi aile sigara bile içtiğini bilmiyor ama benim ailemin yanında tam tersi çok rahat. Acaba ailesi uzak mı diye böyle yapıyor diyorum ama kendi ailesini de çok arayıp sormuyor.Ben demeden bilet alıp gitmiyoruz mesela onlara bile. Kendi arkadaşlarıyla hep görüşcez bizimkiler hiç arayıp sormıycak sürekli özgür takılcaz kimse bizden geliş gidiş beklemiycek istiyor. Çok yoruldum çokk! Rest çeksem sonucuna katlanacak gücüm var mı bilmiyorum. Ama Bana Senin artık soyadın değişti ailene hayır demelisin dediğinde film koptu! Hiç tepki vermedim artık çünkü kendisinin %100 haklı olduğuna inanıyor. Böyle bir insanla tartışmak da çok zor. Anlatacak kimsem de yok o yüzden burda paylaştım.

Prim vermeyin şu öküzlere yahu.
Buraya konu açana kadar ağzının payını vermeliydin.
Arkadaşların dediği gibi söylemediğin bir şeyler varsa bilemem.
ya arkadaşlar şöyle ki ben hata yaptığımda hatamı kabul edip alttan almayı bilen bir insanım. Fakat o keçi inadını da geçtim o kadar inanmış ki haklılığına nuh diyor peygamber demiyor. Arkadaşım konuşmayı denedi ona da demiş ki beni bırakıp annesine gitti. İyi de onlar bana gelecekken nasıl gelmeyin kocam istemiyor diyebilirdim. Ölürüm daha iyi! Ben çıktım gittim tabiki.Sürpriz ben geldim ayağına.

Kime dur demeliyim demişsiniz. Yapmayın lütfen. Onun soyadını aldınız diye ailenizi silecekmişsiniz öyle mi. Yok canım daha neler. Bir an önce eşinizle ciddi ciddi konuşun. Belki milyonlarca eşinize benzeyen insan vardır ama 1 tane anneniz 1 tanede babanız var, unutmayın.

arkadaşlar çok ilginç bir şekilde inanın ki hiç bir şey geçmedi... Sadece kardeşimi sevmiyor muhabbeti boş diye onunla da mümkün olduğu kadar az gidiş geliş yapıyoruz. Dediğim gibi işte bebek oldu diye bu ara sık gittik.Ama onu da zorla götürmüyorum zaten gelme ben giderim diyorum hayır ben de gelicem olmaz öyle diyor.Annemlere gelince de yanların da o kadar rahat ki kendi aile sigara bile içtiğini bilmiyor ama benim ailemin yanında tam tersi çok rahat. Acaba ailesi uzak mı diye böyle yapıyor diyorum ama kendi ailesini de çok arayıp sormuyor.Ben demeden bilet alıp gitmiyoruz mesela onlara bile. Kendi arkadaşlarıyla hep görüşcez bizimkiler hiç arayıp sormıycak sürekli özgür takılcaz kimse bizden geliş gidiş beklemiycek istiyor. Çok yoruldum çokk! Rest çeksem sonucuna katlanacak gücüm var mı bilmiyorum. Ama Bana Senin artık soyadın değişti ailene hayır demelisin dediğinde film koptu! Hiç tepki vermedim artık çünkü kendisinin %100 haklı olduğuna inanıyor. Böyle bir insanla tartışmak da çok zor. Anlatacak kimsem de yok o yüzden burda paylaştım.
Ohoo sen ipleri vermişsin bundan sonra düzelme bekleme o adamdan.
Ne demek rest çeksem sonuçlarına katlanamam.
Aslında bazen gerçekten erkeklerde suç bulamıyorum biz onlar için ailemizden bile vazgeçmeye hazırken aman beni boşamasın sesimi çıkarmayayım derdindeyken...
Neyse sinirlendim yazmayayım daha fazla.

Arada kaldın?
Anacım neyle neyin arasında kalıyon, hadi bi tarafta ailen var diyelim, ailenle neyin arasında kalıyon yani, ben diğer tarafta bi kalastan başka bişey görmüyorum, yanlışlıkla düşmüş o da yere herhalde.
Yoksam.. sen.. kalası mı diyon?
Ya bi gidin allasen. Kime dur demeliyim demen bile ailene saygısılık değil de ne yani?
hayır tabiki ailem mi eşim mi diye sormuyorum kendime. Arada kaldım dediğim ne eşime henüz bir rest çekebildim ne de aileme bu durumu söyleyebiliyorum. yani onlara hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum. İkili oynamak beni bitirmek üzere.

X