Merhabalar icimdeki sıkintimi anlatacak kimsem yok en son buranin bana faydali olacagini dusunerek kaydoldum ve sizden yorum bekliyorum icimi ferahlatmanizi bekliyorum.esimle severek evlendik denebilir en basta kendini tanitirken herseyin mukemmel olduguna inandim fakat nisanlilik doneminde hem kendisinin hemde ailesinin nasil insanlar oldugu gercegi ortaya cikmaya basladi nisan eksiginde annesi sozleriyle annemi aglatti oglu umursamazligiyla ve bana karsi tutumlarinin sertligiyle beni aglatti ayrilma durumunu hep dusundum ama duzelir diye sustum. Evlendik 8 aylik evliyiz. annesinin ve kendisinin yuzuniyice ortaya cikti evliligimin ilk gununden beri agliyorum guldugum cok nadir zamanlarim oldu. Simdi ailelerimiz icin surekli kavga ediyoruz ben annesiyle bir araya dahi gelmek istemiyorum annesi fesat kinci bencil cevresindekilere surekli laf sokmaya calisan ama ogullarina magdur edebiyati yapan bi kadin beni bi cok kez aglatti esim yaninda beni savundu ama evde sen kucuksun sen haksizsin dedi. Ben saygimi kaybetmeden mesafeli olmayi sectim ama simdide esim ustume geliyor nie benim ailemle gorusmeyip hep kendi annenle vakit gecirmek istiyosun diye simdi bana ailemle gorusmem icin gun ve saat veriyo bu beni okadar cok yaraliyo ki evime ailemi cagirmak istesem tavir yapiyo gelenin yuzune bakmiyo ki benim ailemin ona okadar deger vermesine ragmen en son cikan kavgada artik son noktaydi eve getirdigi etin hesabini yapti bana aileme yedirmisim gibi bir ima yapti ve bunda diretti ailem hic bi sekilde evime geldiginde rahat degil artik dahada gelmiyolar zaten ben annemin haketmedigi bu muameleleri gormesine tahammul eedemiyorum esim bunlari hep annesinin agziyla yapiyor biliyorum ama yapiyor beni yaralama ugruna beni aileme karsi kisitladikca ben iyice aileme dusuyorum ve artik evimden soguyorum esimden soguyorum ailme ve bana karsi yaptigi haksizliklar anneme nerdeyse iftira duzeyine varan sozler soylemesi beni artik iiyice yiprariyor ha bu arada 3 aylik hamileyim ve suan psikolojim alt ust esimle konusmuyoruz evde iki yabanci dunya basima yikiliyor ben mi cok ailme duskunum cok mu takiyorm evlilikte aileye cok dusmemek mi gerekiyo bilmiyorum ama suan annem beni bu cehnnemden kurtarsin diye feryat ediyorum sesini duydukca gel beni burdan kirtar diyesim geliyo ama hic bisey belli edemiyorum yardim edin bana nolur benim icim rahatlasin birazcik