Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim Ailesi bizdeyken yada bizde kalirken hep onlarla ilgileniyor Sanki karisi degilim ben dislandigimi hissediyorum aileside ayni sekilde birlikte guluyorlar Ben kendimi yalniz hissediyorum
Nasil anlatiyim Ben muhabbet etmeye sorular sormaya calisiyorm onlar hic orali Degil Ben yatiyorum yada iceri gidiyorum esim beni yalniz birakiyor onlarla konusuyor guluyorlar Ben hic dahil edilmiyorum Sanki yabanciyim Ben degilim en yakini Ailesi Sanki benimle sikiliyor onlarla mutlu
ilahi hisli önceleri gelmiyorlar,beni gelin gibi görmüyorlar diye dertleniyordun
![]()
Zaten annesi Babasi gelmiyorlar bunu yapan kardesi
niye bu kadar onları kafana takıyorsun ki.eşin tabiiki ailesiyle mutlu olabilir.bu senin onu mutsuz ettiğin anlamına gelmez.düşünsene senin yakının gelse sen onlarla muhabbet etmek istemezmisin![]()
Isterim tabiki Ama Ben kimseyi dislamam hickimsede esimi dislamaz esime Anlattm hissettklerimi ustume yurudu kufur etti
üzme kendini,eşinede kesinlikle ailesi hakkında olumsuz yorum yapma.benim bir tanıdığım vardı.ailesi geldiğinde eşiyle aynı oda da bile yatmazdı.bana çok garip gelmişti ama ona göre ailesine saygıydı ve ailesi de sık sık gelirdi![]()
ozaman onlar gelince hazırlık falan yapma çayıda demle kocana hadi ben yatıyorum çayınızı koyun kendiniz de çekil odana madem seni takmıyorlar aynı ortamda sende onlara o ewin hanımı olduğunu hatırlat onlar rahatsız olsunlar bu gelin bizimle muhattap olmak istemiyor yüzümüze bile bakmıyor diye...bişey söleyen olursada benim varlığım yokluğum ne zamandan beri dikkatinizi çekiyor de...hayret bişeyler yaaa senin ewine gelcekler hizmet görcekler bide sen yokmuşsun gibi davranıcaklar yok öle bişey ozaman gitisnler kendi ewlerinde yada dışarda görüşsünler seninde kafan şişmesin boşuna....
Esim Ailesi bizdeyken yada bizde kalirken hep onlarla ilgileniyor Sanki karisi degilim ben dislandigimi hissediyorum aileside ayni sekilde birlikte guluyorlar Ben kendimi yalniz hissediyorum
ozaman onlar gelince hazırlık falan yapma çayıda demle kocana hadi ben yatıyorum çayınızı koyun kendiniz de çekil odana madem seni takmıyorlar aynı ortamda sende onlara o ewin hanımı olduğunu hatırlat onlar rahatsız olsunlar bu gelin bizimle muhattap olmak istemiyor yüzümüze bile bakmıyor diye...bişey söleyen olursada benim varlığım yokluğum ne zamandan beri dikkatinizi çekiyor de...hayret bişeyler yaaa senin ewine gelcekler hizmet görcekler bide sen yokmuşsun gibi davranıcaklar yok öle bişey ozaman gitisnler kendi ewlerinde yada dışarda görüşsünler seninde kafan şişmesin boşuna....