• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Ailesi bizdeyken Ben yokmusum gibi davraniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Esim Ailesi bizdeyken yada bizde kalirken hep onlarla ilgileniyor Sanki karisi degilim ben dislandigimi hissediyorum aileside ayni sekilde birlikte guluyorlar Ben kendimi yalniz hissediyorum

Esim Ailesi bizdeyken yada bizde kalirken hep onlarla ilgileniyor Sanki karisi degilim ben dislandigimi hissediyorum aileside ayni sekilde birlikte guluyorlar Ben kendimi yalniz hissediyorum

Sen de onlar yokmuş gibi davran.Yani biraz sığ bir tavsiye oldu ama biraz daha konuyu açsan daha faydalı şeyler çıkabilir:56:

eşin belki ailesini görünce şımarıyordur.. şımarmak sadece çoçuklarda olmaz her insanda olur... sende orda oldugunu fark ettır fikirlerde bulun gül eglen takma kafana

eşin doğu kültürüylemi büyümüş acaba?

benim nişanlımda ölede, nedenini sorduğum zaman saygıdan olduğunu söylüyo

zaten ben olsamda olmasamda ailesiyle mesafeli bi duruşu var

eşininde durumu bu olabilir

sizde kendi aileniz geldiyinde aynısını yapın hissettirin onununla ilgilenmediyinizi ..muhakkakki bundan rahatsız olduğunu söyleyecektir size..ozaman oturup bigüzel anlatırsınız derdinizi

Nasil anlatiyim Ben muhabbet etmeye sorular sormaya calisiyorm onlar hic orali Degil Ben yatiyorum yada iceri gidiyorum esim beni yalniz birakiyor onlarla konusuyor guluyorlar Ben hic dahil edilmiyorum Sanki yabanciyim Ben degilim en yakini Ailesi Sanki benimle sikiliyor onlarla mutlu

Nasil anlatiyim Ben muhabbet etmeye sorular sormaya calisiyorm onlar hic orali Degil Ben yatiyorum yada iceri gidiyorum esim beni yalniz birakiyor onlarla konusuyor guluyorlar Ben hic dahil edilmiyorum Sanki yabanciyim Ben degilim en yakini Ailesi Sanki benimle sikiliyor onlarla mutlu

Açıkça konuşmayı denediniz mi eşinizle?Yani ailesinin yanında çekindiğinden sizinle ilgilenmiyor olabilir diyecektim ama sohbete katılmak istediğiniz halde oralı olamalarına anlam veremedim.Aileyle aranız iyi mi?

:1::1:ilahi hisli önceleri gelmiyorlar,beni gelin gibi görmüyorlar diye dertleniyordun:34:

Zaten annesi Babasi gelmiyorlar bunu yapan kardesi

niye bu kadar onları kafana takıyorsun ki.eşin tabiiki ailesiyle mutlu olabilir.bu senin onu mutsuz ettiğin anlamına gelmez.düşünsene senin yakının gelse sen onlarla muhabbet etmek istemezmisin:34:

niye bu kadar onları kafana takıyorsun ki.eşin tabiiki ailesiyle mutlu olabilir.bu senin onu mutsuz ettiğin anlamına gelmez.düşünsene senin yakının gelse sen onlarla muhabbet etmek istemezmisin:34:

Isterim tabiki Ama Ben kimseyi dislamam hickimsede esimi dislamaz esime Anlattm hissettklerimi ustume yurudu kufur etti

Isterim tabiki Ama Ben kimseyi dislamam hickimsede esimi dislamaz esime Anlattm hissettklerimi ustume yurudu kufur etti

üzme kendini,eşinede kesinlikle ailesi hakkında olumsuz yorum yapma.benim bir tanıdığım vardı.ailesi geldiğinde eşiyle aynı oda da bile yatmazdı.bana çok garip gelmişti ama ona göre ailesine saygıydı ve ailesi de sık sık gelirdi:50:

üzme kendini,eşinede kesinlikle ailesi hakkında olumsuz yorum yapma.benim bir tanıdığım vardı.ailesi geldiğinde eşiyle aynı oda da bile yatmazdı.bana çok garip gelmişti ama ona göre ailesine saygıydı ve ailesi de sık sık gelirdi:50:

Maalesef..herkes esin Ailesi konusunda Sansli olamiyor

ozaman onlar gelince hazırlık falan yapma çayıda demle kocana hadi ben yatıyorum çayınızı koyun kendiniz de çekil odana madem seni takmıyorlar aynı ortamda sende onlara o ewin hanımı olduğunu hatırlat onlar rahatsız olsunlar bu gelin bizimle muhattap olmak istemiyor yüzümüze bile bakmıyor diye...bişey söleyen olursada benim varlığım yokluğum ne zamandan beri dikkatinizi çekiyor de...hayret bişeyler yaaa senin ewine gelcekler hizmet görcekler bide sen yokmuşsun gibi davranıcaklar yok öle bişey ozaman gitisnler kendi ewlerinde yada dışarda görüşsünler seninde kafan şişmesin boşuna....

ozaman onlar gelince hazırlık falan yapma çayıda demle kocana hadi ben yatıyorum çayınızı koyun kendiniz de çekil odana madem seni takmıyorlar aynı ortamda sende onlara o ewin hanımı olduğunu hatırlat onlar rahatsız olsunlar bu gelin bizimle muhattap olmak istemiyor yüzümüze bile bakmıyor diye...bişey söleyen olursada benim varlığım yokluğum ne zamandan beri dikkatinizi çekiyor de...hayret bişeyler yaaa senin ewine gelcekler hizmet görcekler bide sen yokmuşsun gibi davranıcaklar yok öle bişey ozaman gitisnler kendi ewlerinde yada dışarda görüşsünler seninde kafan şişmesin boşuna....

sen gerçekten böyle mi yapardın merak ettim..?

Çok zor bir durum bilirim, insanlar çok tuhaf çok garip huyları çıkabiliyor, bu durumda da ne yapılabilir ki?Sırf bu sebepten bir şey desen hemen meseleyi başka yerlere çekerler,kıskançlık,kaynana vs....Benim eşim ailesinin yanında benimle aynı koltukta oturmaz,konuşmaz bile.Kız kardeşi de tam tersi kocasıyla dudak dudağa öpüştüğünü bile gördüm ailesinin yanında.
Bir keresinde eşim işten geç geldi yemeğe yetişmedi,haliyle sordum ona yemek hazırlayayım mı diye "ben hazırlarım" gibi kısa bir cümle kurdu ve hazırladı yedi.Tepsiyi alayım diye kalktım bana kızdı "niye kölemmişsin gibi davranıyorsun" dedi şok oldum.Normalde ben bu adamın çoraplarını haının altından toplarım.

Ayni durum ben de de oldu baslarda.12 yillik evliyiz.ben alistim.smdi bende ailesinde diger insanlarla samimi oldum..özelikle bayanlarla daha iyi anlasiyorum.simdi istedigiyle konussun umurumda bile degill...

Valla bu dediklerini esime soyledimm Bende senin ailenin davranislarndan rahatsz oluyorm o zmn birdaha Bende onlari gormem dedi birde hakarett etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X