Eşim Ameliyat olacak, ben refakatçi raporu alamazsam nolucak :(

mimosa11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.804
1.013
Evet kızlar eşim haziran başında ameliyat olacak.
Ben müdüre bunu söyledim daha çok varmış dedi.
Neyse bugün eşimle konuştum refakatçi raporu için ''sürekli ve yakın bakım olmazsa hayati tehlikesi vardır'' diye ibarenin olması gerekiyormuş.
Şimdi eğer doktor rapora bunu yazmaya gerek görmezse ve ben bu raporu işime yarayacak şekilde alamazsam eşim nolacak?
Ameliyatında büyük ihtimalle böyle bir risk yoktur, sağ omuzdan ameliyat olacak.
Ama adamın evde kendi ihtiyaçlarını görmesi bile mümkün değil.
Çok sıkıldım ya napıcam ben :KK43:

Evet kızlar eşim haziran başında ameliyat olacak.
Ben müdüre bunu söyledim daha çok varmış dedi.
Neyse bugün eşimle konuştum refakatçi raporu için ''sürekli ve yakın bakım olmazsa hayati tehlikesi vardır'' diye ibarenin olması gerekiyormuş.
Şimdi eğer doktor rapora bunu yazmaya gerek görmezse ve ben bu raporu işime yarayacak şekilde alamazsam eşim nolacak?
Ameliyatında büyük ihtimalle böyle bir risk yoktur, sağ omuzdan ameliyat olacak.
Ama adamın evde kendi ihtiyaçlarını görmesi bile mümkün değil.
Çok sıkıldım ya napıcam ben :KK43:

sen git aile hekimine 3 gun rapor versin.sonra görümce kv olayı varsa destek gelsin

Bu bazı doktorlari da anlamiyorum rapor yazmamak icin ellerinden geleni yapiyolar ölmeye ramak kala mi yazmak lazim insan hasta olmaya da hastasi olacak diyede korkuyo

sizce doktorla konuşsam rica etsem böyle bi ibareyi raporda belirtirmi ki acaba ?
devlet hastanesi malum çok da anlayışlı olmuyorlar.

Biraz izin birazda rapor olarak kullanabilirsiniz.
İzniniz az olabilir ama başka çareniz kalmazsa mecbur onu alacaksınız.
Yinede doktorla konuştuğunuz takdirde rahatlıkla vereceğine inanıyorum

Biraz izin birazda rapor olarak kullanabilirsiniz.
İzniniz az olabilir ama başka çareniz kalmazsa mecbur onu alacaksınız.
Yinede doktorla konuştuğunuz takdirde rahatlıkla vereceğine inanıyorum

son çare olarak yıllık izin kullanıcam.
doktorla bi konuşmak lazım yine de.

sizce doktorla konuşsam rica etsem böyle bi ibareyi raporda belirtirmi ki acaba ?
devlet hastanesi malum çok da anlayışlı olmuyorlar.
belirtin bence yaparlar inşallah
yapmazlarsa da yıllık izninizi kullanacaksınız yapılacak bişey yok gibi görünüyor
1 yıl izin kullanmayıverirsiniz.. eşiniz iyi olsun da.. kısmet

Refakatçi olarak değil de kendiniz üzerinizden bir rapor alsanız. Yani ne bilim aile hekimi olur vs bi doktora herhangi bir hastalıktan gidip durumunuzu açıklasanız yardımcı olurlar gibi geliyor o_O

X