- 24 Ağustos 2024
- 26
- 1
- 30
- Konu Sahibi yorucuhayatt
öglglglmgkgllg
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstemiyorsan tabiki de hayır izin vermemelisinkızlar yardım edin.. eşim arkadan yapmak cok istiyo.. bende canm yandıgı işin istemiyorum bazen denıyo acıyınca bırakıyo hemen.. sizce napmalıyım izin vermelımıyim
bende ondan korkuyorum bikere denemıstı ve ben kaç gün tuvaletımı yaparken zorlandım.. cok saçma ya pffİstemiyorsan tabiki de hayır izin vermemelisin
Ayrıca yırtılınca ne yapmayı düşünüyorsun oturamayınca, millet bir kabızlıktan yırtılınca dört dönüyor aklını kaybettin heralde, onun canı acımayacak senin acıyacak ve şak diye iyileşen bir şey değil
Niye doğru yol varken arkadan istiyormuş? yavrum toto senin toto bize mi soruyorsun vermeli miyim diyekızlar yardım edin.. eşim arkadan yapmak cok istiyo.. bende canm yandıgı işin istemiyorum bazen denıyo acıyınca bırakıyo hemen.. sizce napmalıyım izin vermelımıyim
Sık yapılması Sağlıklı bir durum değil bir kere yaparım devamını ister diyorsanız hiç bulasmayin. İlla yapmak ve denemek istiyorum derseniz de yeterince yağlayın.sizi uyarsın.kızlar yardım edin.. eşim arkadan yapmak cok istiyo.. bende canm yandıgı işin istemiyorum bazen denıyo acıyınca bırakıyo hemen.. sizce napmalıyım izin vermelımıyim
E neyi soruyosun yapma o zaman ?bende ondan korkuyorum bikere denemıstı ve ben kaç gün tuvaletımı yaparken zorlandım.. cok saçma ya pff
Arkadan vermeyen kalmasın (opsiyonel minibüsçü)Bu aralar da ne çok arkadan isteyen var.
HdjdjdjdjjdBu aralar da ne çok arkadan isteyen var.
Ben hayatta geçmem abi arkayaArkadan vermeyen kalmasın (opsiyonel minibüsçü)
Hahzhahz korkulu rüyamız olduBen hayatta geçmem abi arkaya
Arkada sıkıntı yok, öne geçme asıl.Ben hayatta geçmem abi arkaya
İstemediğin zevk almadığın hiç biseyi yapma. Aman bi kez olsun cenesi dursun diye bisey yok daha da cok ister. Ha sen de istiyorsan ve zevk alıyorsan bi takim prosedürleri var onları uygula. Ama sağlık yönünden çok çok tehlikeli bu riske değeceğini sanmıyorum.kızlar yardım edin.. eşim arkadan yapmak cok istiyo.. bende canm yandıgı işin istemiyorum bazen denıyo acıyınca bırakıyo hemen.. sizce napmalıyım izin vermelımıyim
Hak yolu dururken neden b.k yolu diye sor izin verme tabiki yaşlanınca ortaya çıkar tuvaletini tutamazsın. Hemde canın acıyacak . Bu erkekler neden hep saçma işler düşünürkızlar yardım edin.. eşim arkadan yapmak cok istiyo.. bende canm yandıgı işin istemiyorum bazen denıyo acıyınca bırakıyo hemen.. sizce napmalıyım izin vermelımıyim