• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim askere gidince ne yapayım

22-26-28 yasında üc oglu var teyzesl de diyor kal burda onlar senin kardesin sayılır ama degl ikte bana göre onla yabancı

3genç oğlann yanına göndercek akannehir
amanha,sakkın gitme!
aşkı memnu gibi oldu derler eşine bilmiyorumkismile
dedikodu çıkarr,oğluma sulandı der anacm gitme
plan yaparlar sana
boshayallersmile
annecim yanında kalsam ne iyi olur ama o babam yokmu ondan bahsetmek bile istemiyorm

ahh o babalar yokmu:oklava:
bi işe yaramazlar,her şeyede engel olurlar:mymeka:
sıkma canını sen evde kal:teselli:
geçimini nasl sağlıycaksn

tam olarak bilmio ben söylemeye bile utanyorm cok hassasm bu konularda cok üzer beni böyle seyler :çok üzgünüm:

ama eşinizin bilmesi gerek bence,bunlar çok önemli konular,annesinin böyle şeyler söylediğini,düşündüğünü tam olarak bilmeden askere gitmesi,annesinin yapacakları karşısında,sizin için daha kötü sonuçlar doğurabilir,siz daha iyi tahmin edebiliyosunuzdur tabi durumu

ahh o babalar yokmu:oklava:
bi işe yaramazlar,her şeyede engel olurlar:mymeka:
sıkma canını sen evde kal:teselli:
geçimini nasl sağlıycaksn
[/QUOTE]

cocuk dogana kadar bende calısıyordum esim yokken kimseye muhtac olmayack kadar para biriktirmiştik

Allah oyle diyenlerin belasini versin.. ikinci evliliginse sorumluluk almasinida biliyor olmalisin yok adim cikar diye sinersen rahat etmezsin uc loglu olan birinin evinde rahat olamazsin kaynananla aran iyi degil zaten ya ailende kal yalniz kal.. kocanda izin veriyorsa..

Son düzenleme:
asıl teyzengil de kalırsan başın ağrır 3 oğlan varmış.koca koca adamlar.laf çıkar valla.kaynana da mide geniş demekki.benim yanımda kalmaza teyzede kalsın diye söylemiş,nasıl öyle demiş şaşırdım.

Allah oyle diyenlerin belasini versin.. ikinci evliliginse sorumluluk almasinida biliyor olmalisin yok adim cikar diye sinersen rahat etmezsin uc loglu olan birinin evinde rahat olamazsin kaynananla aran iyi degil zaten ya ailende kal yalniz kal.. kocanda izin veriyorsa..
kocam nasıl rahatsan öyle yap diyor

esinde bir sey demiyor iste.. yalniz kal.. namusuna laf soyleyecek olursa kaynanan kendini ezdirme guzel bir konusma yap esinle.. korkunu dile getir.. kaynananda kalamayacagini biliyor zaten.. uc kocaman erkek cocuklu bir teyzede kalmaninda yakisik almayacagini biliyor.. korkunu dile getir sen gidersen ustume gelmesinler diye tembihlesin..

isteyen istedigi lası soylesin, kimin ne dedikodu yaptigi onemli degil bence...siz evinizde tek kalın, dedikoducular ispatlayamadiktan sonra hicbir onemi yok
2. evliligi diye rahat durmaz demis kaynanan, bu resmen hakarettir ya, boyle bir insanla muhatap bile olmayın derim, ayrıca kisinin zikri ve fikri meselesi, demek ki kaynananızın aklına ilk gelen bunlar olmus

Kendi evinizde kalmanız en doğrusu. Diğer seçenekler hiç mantıklı değil.
Kendi annenizde rahat edebilseydiniz bir tek orası alternatif olabilirdi o da olmaz diyorsunuz ki doğru söylüyorsunuz.
Ya o ne çirkin bir laf öyle 2. evlenen boş durmazalsanaalsanasmile Sizi böyle komplekse sürüklemek istiyor ve ezmeye çalışıyor. Hiç taviz vermeyin.:kızgın:
Kimin başına ne geleceği belli olmaz. kendi çocukları hatta kendisi bile 2. kez evlenmek zorunda olabilir.:olmaz:

Bir arkadaş boşandığında amcasının eşi sülaleyi rezil ettin diye kızmış. Kızcağız çok ağladı ama yengenin iki kardeşi ve oğlu birkaç yıl içinde boşandı. O kız da çok iyi bir evlilik yaptı şimdia.s

Kendi evinizde kalmanız en doğrusu. Diğer seçenekler hiç mantıklı değil.
Kendi annenizde rahat edebilseydiniz bir tek orası alternatif olabilirdi o da olmaz diyorsunuz ki doğru söylüyorsunuz.
Ya o ne çirkin bir laf öyle 2. evlenen boş durmazalsanaalsanasmile Sizi böyle komplekse sürüklemek istiyor ve ezmeye çalışıyor. Hiç taviz vermeyin.:kızgın:
Kimin başına ne geleceği belli olmaz. kendi çocukları hatta kendisi bile 2. kez evlenmek zorunda olabilir.:olmaz:

Bir arkadaş boşandığında amcasının eşi sülaleyi rezil ettin diye kızmış. Kızcağız çok ağladı ama yengenin iki kardeşi ve oğlu birkaç yıl içinde boşandı. O kız da çok iyi bir evlilik yaptı şimdia.s

verdiğiniz örnek çok güzel
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ,ah alırsan çekersin ....

Birincisi, askerlik konusundan filan çok çok daha önemli olamak üzere, bu namusla ilgili imalar yüzünden çok çok sert biçimde ağzının payını vereceksiniz o terbiyesiz kadının.
ıkincisi, eşinize durumu açık açık dimdik anlatacaksınız. Hassasım filan demekle olmaz bu işler. Bilsin şimdiden anasının neye niyetlendiğini.
Üçüncüsü, siz nerede olursanız olun zaten laf çıkarakcak bu kadın, o yüzdne hiç de düzeninizi bozmayın. ısteyen buyursun gelsin.
Dördüncüsü, kayınbirader hakkında yazdıklarınız da çok mide bulandırıcı. Uzak olun o aileden. Eşinizin hatırına mesafeli bir biçimde görüşün.
Çok sinirlendim.

Kal evinde düzenini bozma, kaynanan dedikodunu çıkarırsa oğlunun dedikodusunu çıkarmış olur zaten. Eşini de bu durumdan haberdar et, annesini frenlesin..

olmuyo canım evlendikten sonra başkasının evinde kızkardeşimde bile 10 gün kalabiliyorum babamın başka karısı var zaten oraya hiç gitmiyorum
ne güzel kendi evin var kalamıyosun keşke evlenmeseydin kaynanan çok fena senin katil eder adamı

K.valideninsana söyledeiklerini mutlaka eşine anlatman lazım ki sonradan bir tatsızlık yaşarsan en azından eşinin bu konudan haberi olsun hiç çekinmede anlatırken lütfen bunu yap ....

evet kayınvalidenin her söylediğini bencede eşine söyle....
herşeyden haberdar olması lazımki seni tam manasıyla koruyabilsin..

en mantıklısı kendi evinde kalman ve düzenini bozmaman...

Allah Allah!

Acil olarak eşinize durumu bildirin.Tüm rahatsız olduğunuz noktaları ve neden evde kalmak istediğinizi.

Kararı beraber verin.
Evinizde kalmak isteyeceksiniz ve bunu birileri engelleyecek olur mu hiç ya?
Biraz özgüven lütfen.

Back
X