eşim bana değer vermiyor

pier

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
95
78
39
Selamun aleyküm kizlar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi değer görmüyorum. Kısaca kendimden bahsedeyim çok küçük yaşta babamı kaybettim. Çok çabalar sarfedip okudum calistim ve ileri denebilecek yaşta evlendim. Eşimi çok sevdim. Ben bayanim tek ceyiz yaparim gerisine karışmam demeden ne gerekiyorsa gözümü kırpmadan aldım yaptım evimizi kurduk. Eşimin ailesinden asla değer görmedim. Kızım senin bir isteğin varmi içinde kalan kendine yakıştirdigin denmedi hiç. Evimin doğalgazın l elektriğini kendi başıma üzerime aldım. Hatri sayılır yolları aşarak kadın başıma. Eşim de ailesinden yakindi hep. Onlardan destek istemediğini onu hep uzduklerini anlatti bana defalarca. Destek oldum hep gücümun yettigi kadar. Üç yıllık evliligimizde çocuğumuz biraz geç geldi. Kayinvalidemden defalarca çocuğumun olmadı imalarini aldım. Daha çok ayrıntı var ama uzatmicam. Eşim benden habersiz fikrimi bile almadan abilerinle ortak oluyor. Bunu herkes bildikten sonra öğreniyorum. Bana danışmadan fikir almayı bir kenara bırakın öylesine söylemeden yapıyor bunları. Duydum çok üzüldüm. Kendimi değersiz hissettim çok. Ben ki o rica etti diye en paylasilasi konuları bile ailemden gizlerken o bana tek söz etmeden hayatı kararlar almış. Ve bunları bana yerdigi ailesinede anlatmış ve ben gene aileme bişey demiyor içimi burda d okuyorum. Tarafsız olarak size soruyorum abartiyormuyum bosvermelimiyim. Hayatım boyunca helal rızık la çok şeyin üstesinden geldim Rabbim beni kimseye muhtaç etmedi ondan kendime çok değerliyim eşimin bu tutumuna ne kadar uzulmeliyim fikriniz almak istedim. Allah a emanet olun
 
Siz kendinizden çok ödün veriyorsunuz bence. İnsan eşine sormadan işe girer mi?

Ama adam alışmış sizin diğergamlığınıza. Biraz üzülür sonra yine beni hoş görür diyordur.
 
Bende bir zamanlar senin gibi her seyi ustlendim sirtlandim cok seviyorum diye kimseye alinmadim hos gordumeski esim benden habersiz cok sey yapti sormadi bile sevgi ilgi yoktu anladim ki cok yanlis yapmisim kadin dedigin kadin gibi olmali naz yapacak isteyecek her işe atlayip yapmayacak esinin her yaptigini hos gormeyecek bunu anladim yani hele uc kurus etmeyecek insanlara
 
Çok fedakarlık yapmışsınız ve bu fedakarlık olarak değil "yapmanız gereken şeyler" olarak görülmüş ve değer verilmemiş. Başkaları için yaşamayın hayatınızı, başkalarının sizi takdir etmesi şart değil. Ne yapıyorsanız kendiniz için yapın, "Ben istedim, ben yaptım" diyebilirseniz kendinize değer vermiş olursunuz, kendinize değer verdiğiniz için diğer insanlar da size değer verirler.
 
Herşeye yeten kadınların kaldığı durum bu.
 
klasik saçını süpürge eden ve yaranamayan kadın modeli.

arkadaşım bu kadar emek verene kadar azıcık naz kapris yapıp kendine zaman ayırsan bence bir çok şey düzelir..

senin yerinde olsaydım biraz kocamın üzerine sorumluluk yüklerdim. kendimi kuaförlere spor salonlarına butiklere atar kendimi ağırdan alırdım.

hiç görmedim bu yaşıma kadar özverili kadınların el üstünde tutulduğunu.
 
Bence hala sakin ve anlayislisiniz suan ben kıyameti koparmistim hak etmiyor esiniz bu kadar anlayış ve ozveriyi
 
Sormadınız mı neden en son ben öğrendim diye?
Hayatını sizinle beraber devam ettiricek sonuçta size danışmadan fikir almadan ayıp etmiş.
 
Bazen erkekler bazende kadınlar aile içinde dengeyi kuramıyor. Burda siz çok fedakarlık yaparak eşinizde sizi görmezden gelerek yapmış bunu. Artık geçmiş bitti yarından itibaren eskisi gibi olmayın. Sınırınızı çizin.
 
Kadin basima elektrigi uzerime aldim falan bunlar yanlis dusunceler kadin basima ne demek ne farkimiz var erkeklerden :KK66:

Ortaklik konusunda cok cok haklisiniz ben ortaligi ayaga kaldirirdim neden sizden gizleme geregi duymus aciklamasi ne oldu esinizin.
 
Ortaklık olayında haklısın.Bundan önce yazdıklarında ise bir sıkıntı yok bence.
 
X