eşim ben ve eski sevgili..

esyag

kararsızz :(
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
295
79
hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim

2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım

dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..

Esin, kiza dediklerini soylemis olabilir. Dedigi gibi sadece 10 dakika ders arasinda da gorusmus olabilir. Tum bunlarin uzerine de dogru oldugu icin rahatlikla yemin edebilir. Ancak bunu telefonda da yapabilecekken oraya gitmeyi tercih etmesinin kizi merak etmesi ve gormek istemesi gibi bir nedeni olmali. Bence masum bor durum degil. Ustelik yapmasi gereken tek sey mesaja kayitsiz kalmakti.

Şu telefonu interneti icad edene cok kızıyordum ama bazen böyle dedektiflik yapiyo iyi oluyo :KK14:

Eşinizin teli kontrol etmeseydiniz hiç farkedemeyecektiniz eşinizin yaptığı yanlış olmuş hiçbir kadın kabul edemez ya kadına ne demeli :63:

bende o yüzden kızıyorum işte bana aynısı olsaydı ilk işim ona göstermek olurdu. ve oraya giderek o kızı umursadığını gösteriyor. daha önceden de gitmiş olsa yine o geçmişten görürdüm sanırım. kafam bi dünya dünden beri ağlıyorum haketmedim ben bunu. gitmek istiyorum bu evden ama napıcam bilmiyorum. bana değer verdiğini göstermesi lazım bişeylr yapması lazım diye düşünüyorum :KK43:

eşin niye yanına gidipte söyleme gereği duymuş anlamadım bende kızardım açıkçası sen yine de tedbiri elden bırakma ara ara yokla telini ve hareketlerini

Bundan sonra verici yerleştireceginizi söyleyin eşinize nereye gidersen git seni izliyorum mesaji verin bi daha cesaret edemesin :KK14:

Bunları sölemek isteyen birisi mesajlada yazabilir yada en güzeli cevap dahi vermeyebilirdi...

yalandan kim ölmüş ayağına kadar koştur koştur bunu söylemek içinmi gitmiş yoksa seneler sonra yüzünü görmeyemi azıcık uyanık olun

gitmesi çok anlamsız..o mesaj yazmış seninkide kalkıp gitmiş..gitmeden mesaj yazcaktı...valla bende çok kızardım..

Ya bence kötü bişeyler çeviriyor olsa sorduğunuz da kızın adını tam söylemezdiki.
Ayağına kadar gitmesi tabii ki hiç hoş değil. Bunu tekrar sorun. Aynı şeyi ben yapsam, geçmişten görüştüğüm biri aradığında fırsat bilip hemen buluşmaya gitsem sen hakkımda ne düşünürdün de.
Ne istiyormuş kız, 10 dakika için de olsa nedir bu zahmet, adres arama, oraya kadar gitme...bunu gerekli kılan ne? Çok mu değerli senin için de.

hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim

2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım

dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..

Ben evlendim, beni arama cümlesi
telefonda da söylenebilecek birşey
eşine inanmadım, bence sen de inanma ..

X