kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..
sevgi aşk kavramları çok değişmiş sanırım
insan huzur bulduğu sevildiği sayıldığı değer gördüğü şeyleri sever
bi insan mutluluk veren şeylere bağlanır
size bakıyorum ama bi tane ele tutulur birşey yok
evliliğin ilk haftası tokadı yemişsiniz ve devamı gelmiş
isterseniz bi sorun burda ki bayanlara evliliğin ilk haftalarını nasıl geçirmişler
bakın bakalım bi benzerlik var mı yaşadıklarınızla
çalışmıyor olsanız mesleğiniz olmasa çocuğunuz olsa gidecek yeriniz olmasa bi nebze anlarım ( ona bile karşıyım aslında)
hemşiresiniz hiç bir şekilde işsiz kalmazsınız,geçinirsiniz,çocuğunuz yok ...
hadi bunları geçtim
size bu kadar eziyet eden değer vermeyen kişi için çabalıyorsunuz
onun bitmek bilmeyen hataları yüzünden cinsellikten soğuyorsunuz ve o çok sevgili kocanız size müddet veriyor 3 ay daha beklerim yoksa güle güle diyor
burada neler okuyoruz 1,5 sene ilişkiye giremeyen bayanlar var onlara bu bile ima edilmiyorken size bu şekilde davranılmasını siz kendinize yakıştırıyorsanız daha da diyecek birşey yok
bu kadar değersiz olmayın siz kendinize değer vermiyorsanız karşıda ki kişi hiç vermez
hayat bu değil ki başımda bi koca olsun etraftan laf gelmesin aman ailem üzülmesin diye ömür geçmez
yarın öbür gün çocuk olunca ne yapacaksınız
şuan seviyorum diye boşanamayan kişi yarın öbür gün çocuğunu bahane ederek boşanmaz olan o yavrucağa olur yine
Son düzenleme: