• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden boşanacak...:(

kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..

sevgi aşk kavramları çok değişmiş sanırım

insan huzur bulduğu sevildiği sayıldığı değer gördüğü şeyleri sever

bi insan mutluluk veren şeylere bağlanır

size bakıyorum ama bi tane ele tutulur birşey yok

evliliğin ilk haftası tokadı yemişsiniz ve devamı gelmiş

isterseniz bi sorun burda ki bayanlara evliliğin ilk haftalarını nasıl geçirmişler

bakın bakalım bi benzerlik var mı yaşadıklarınızla

çalışmıyor olsanız mesleğiniz olmasa çocuğunuz olsa gidecek yeriniz olmasa bi nebze anlarım ( ona bile karşıyım aslında)

hemşiresiniz hiç bir şekilde işsiz kalmazsınız,geçinirsiniz,çocuğunuz yok ...

hadi bunları geçtim

size bu kadar eziyet eden değer vermeyen kişi için çabalıyorsunuz

onun bitmek bilmeyen hataları yüzünden cinsellikten soğuyorsunuz ve o çok sevgili kocanız size müddet veriyor 3 ay daha beklerim yoksa güle güle diyor

burada neler okuyoruz 1,5 sene ilişkiye giremeyen bayanlar var onlara bu bile ima edilmiyorken size bu şekilde davranılmasını siz kendinize yakıştırıyorsanız daha da diyecek birşey yok

bu kadar değersiz olmayın siz kendinize değer vermiyorsanız karşıda ki kişi hiç vermez

hayat bu değil ki başımda bi koca olsun etraftan laf gelmesin aman ailem üzülmesin diye ömür geçmez

yarın öbür gün çocuk olunca ne yapacaksınız

şuan seviyorum diye boşanamayan kişi yarın öbür gün çocuğunu bahane ederek boşanmaz olan o yavrucağa olur yine

Son düzenleme:
ortada üzülecek bır durum goremıyorum ben ,
ılerde cocuklarının dayak yıyen ve susan bır annesı olmasını ıstermısın ,
işin varmıs ne guzel ayrıl kurtul neyı beklıyorsun

kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..

Bu söylediğiniz dertten dolayı sizinle ayrılmak istediğini düşünmüyorum.

İstenilmediğini ve bu şekilde giderse tam kopacağınızı düşünüyor.

Şiddete rağmen onu affetmişseniz, adam kalkıp '' işte bu gördüğü durumlardan dolayı bu şekilde psikoloji bozuldu'' DİYE ASLA DÜŞÜNMEZ.

O onun için geçip bitmiştir.

Sizin ona hatırlatmanız gerekiyor..
Bu durumun yaşadıklarınızdan kaynaklandığını, bu şekilde şartlar koyacağına bir arkadaşın yazdığı gibi bir uzman desteği için size öneride bulunabileceğini hatırlatın ona.

2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....

Canim Annen uzulmesin diye de ayrilmiyorsun sanirim AMA esinle Annen degil sen evlisin mutsuzsan cekme hele dayak. Off Bende esimle sorunlarim var

2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
eşiniz sizi çok sizdirmiş ve bastırmış... eşim benden boşanacak derken bile ezilmiş kişiliğinizi gösteriyorsunuz.. o insan sizi eşi, karısı gibi görmüyor.. yatak ve ev arkadaşaı gibi görüyor..bahsettiğiniz şey yuva değil.. kendinizi daha fazla ezdirmeyin!!!

kendinizi kandırıyorsunuz.
yaşadıklarınızı affetmiş olsanız cinsel soğukluk yaşamazdınız.

bahaneler bulmayın,
anneniz sizin yaşadıklarınızı öğrense ,boşanmanıza üzüleceğinden binkat fazla üzülür.

dayak yiyip ayrılamama durumunuzu hiç tartışmıcam bile ,bu konu sinirime dokunuyo ki zaten siz şikayetçi değilsiniz ve o konuda da fikir istememişsiniz.
sanırım sorduğunuz şu: CİNSELLİK İÇİN EVLİLİK BİTER Mİ?
evet biter,cinsellik evliliğin en büyük yapı taşlarından biridir.
siz dayak için bitirmeseniz de eşiniz bu yüzden bitirecek sizi anladığım kadarıyla...

eger durum bundan ibaretse ve bu kadarsa lütfen ayrılın kendinize olsan s saygınız için

anneniz sizin yaşadıklarınızı öğrense ,boşanmanıza üzüleceğinden binkat fazla üzülür.. emin olun

Öncelikle slmlar
Ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaslar.kisaca sorun su ben bir senedir ikinci evliliğimi yaptım ve esimi mutlu edemiyorum.cunku cinsellikten kaçıyorum aslinda cok o ısı sevmeme rağmen.esim yurtdışında yaşıyor senede iki iç defa geliyor ama artık kolay kolay gelmicek ve bu benim sucum.
Birinci eşimle onbes sene evli kaldık cok sorumsuz biri idi ama ona karsı boyle bir sorunum yoktu.sonra beni aldatti ve bende facede biri ile yazmıştım kıskandırmak için ama o bunu Fırat bilerek sen beni aldatıyorsun deyip beni boşadı sonra dönmemi istedi ise de ben istemedim.
İkinci esimi kendim sectim dünya tatlısı yakışıklı gorgulu ve cok kibar bir insan.basta bana soğuk olmasına rağmen kendimi sevdirmeyi başardım.o kadar ki bazen ilgisinden rahatsız oluyordum.ben de ona karsı bişeyler hissediyorum ama asik diilim.soruyorum kendime eski esime geri dönmek istermiydim asla diyorum.
Gun icinde cok iyiyiz cicim ayları iste ama aksam benim erkenden uykum geliyor ve o bana dokundumu sinir oluyorum.rahatsiz oluyorum yani.tabiiki soruyor neden soguksun diye uykum var diyorum ama bana dokunuca sanki bir yabancı dokunuyor ve zevk almıyorum :(.arti ayni yatakta yatmak zor geliyor bana tabiiki yakınıyor esim hani sarılıp yaticaktik ne bu senin yaptıgım diye.ama inanın bende bilmiyorum.eski esim bana asla deger vermedi ama bu insan beni gercekten seviyor ve ilk defa sevildigimi hissediyorum.ama ben onun kadar sevemiyorum sebebini bulmak icin cok ugrasti baska birni mi seviyorsun,eski kocani mi unutamiyorsun veya benden nefrat mi ediyorsun,taciz tecavuz birsey yasadinmidiyor,hepsini konustuk Allahim hic biri dogru diil ben bilmiyorumve esim bu is düzelmez ise yapicam birşey yok diyor.lutfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorum benim derdim ne,sisinde boyle sorunlarınız varmi.?ben neden böyleyim özlemini çektiğim insana neden buz gibiyim öte yandan benim Canim istedimi ustune çıkıp isimi halledip inip arkamı donüyorum.dokunsa rahatsız oluyorum ve o bunu görüyor elbet.boyle giderse kesin bosanicaz ama boşanmak ikimiz icinde kotu olur.ben aileme açıklayamam onun adı da cikar bizimkiler kızımızı kullanıp attı derler.lutfen Allah rızası için yardım.

Son düzenleme:
Ne yapacağını söyliyim (konu sahibine): Onun seni boşamasını istemiyorsan sen onu boşa! En azından senin geçerli bir sebebin var.

bilmiyorum çok kararsızım anlayamadığım şu satırları yazarken kendime engel olamadan gözyaşlarımın akması..hiç benden boşanacağını ya da boşanma kelimesini ağzına alacağı aklıma gelmezdi.anlayamadığım benim vazgeçtiğim bu adam için neden üzülüyorum.neye üzülüyorum.ben bunu seviyor muyum.tek bildiğim anneme kıyamadığım.

bu arada özel hastanede ameliyathane hemşiresiyim.

Mis gibi bir mesleginiz var elinizde.Okumussunuz,cahil degilsiniz,sanirim cocukta yok sizi baglayacak.Neden bu eziyeti cekiyorsunuz? Anneniz icinmi? Merak etmeyin hic bir sey olmaz.Ben de babasiz buyudum.Annem hem baba oldu hem anne ablamla ,bana.Turkiye nin her yerinde bosandigin zaman millet konusur ,dedikodu yapar bir sure sonra kaparlar cenelerini.Benim annemin dedigi tek sey var ne zaman basiniz sIkIsIrsa,mutsuz olursaniz baba evine doneceksiniz.
Ben sizin yerinizde olsam o evden ayrilir ondan once bosanma davasi acarim.Ona aciz olmadigimi gosteririm. Bakin o zaman kapinizi nasil asindiricak.
Lutfen oturup en dramatik sekilde kotu senaryolari kurmayin ve hayatiniz icin bir seyler yapin.Bu hayatin tekrari yok.DEGERMI?

at sahibine göre kişner diye bi laf vardır.
senin at da senin kendini ezdirmene alışmış, döverim de, boşamayla tehdit de ederim,her türlü keresteliği yaparım ama benimki gene beni çeker mantığından hareket ediyor.
baksana sana 3 ay müddet vermiş. yesinler onun 3 ayını
başına gelenlerin bir bakıma sorumlusu sensin.
sen iyice bu adamın burnunu havaya kaldırmışsın.

Cinselliğin evliliği bitirdiğine inanmıyorum..Yaşlandıklarında çoğu insan nedense ayrı yataklarda yatıyorlar ama yine de birbirlerine sevgiyle bakabiliyorlar,yine de elele dolaşabiliyorlar...Yıllarca vajinusmus sorunu yaşayan kadınlar oluyor ama yine de evlilikleri bitmiyor,eşleri sabırlıysa bir şekilde bu sorunun üstesinden de geliyorlar... Gerçekten birbirini seven bir çift birbirlerine anlayış gösterdiklerinde el birliği ile çözerler sorunlarını..Tabi sorunlar çoksa herşey batar........

Son düzenleyen: Moderatör:
madem eşin sana ilgi gösteriyo eşini kaybetme çok kadın eşinin ilgisizliğinden yakınıyo bir süre sende istiyormuş gibi davran zamanla düzelir ama herşey senin elinde canım
Öncelikle slmlar
Ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaslar.kisaca sorun su ben bir senedir ikinci evliliğimi yaptım ve esimi mutlu edemiyorum.cunku cinsellikten kaçıyorum aslinda cok o ısı sevmeme rağmen.esim yurtdışında yaşıyor senede iki iç defa geliyor ama artık kolay kolay gelmicek ve bu benim sucum.
Birinci eşimle onbes sene evli kaldık cok sorumsuz biri idi ama ona karsı boyle bir sorunum yoktu.sonra beni aldatti ve bende facede biri ile yazmıştım kıskandırmak için ama o bunu Fırat bilerek sen beni aldatıyorsun deyip beni boşadı sonra dönmemi istedi ise de ben istemedim.
İkinci esimi kendim sectim dünya tatlısı yakışıklı gorgulu ve cok kibar bir insan.basta bana soğuk olmasına rağmen kendimi sevdirmeyi başardım.o kadar ki bazen ilgisinden rahatsız oluyordum.ben de ona karsı bişeyler hissediyorum ama asik diilim.soruyorum kendime eski esime geri dönmek istermiydim asla diyorum.
Gun icinde cok iyiyiz cicim ayları iste ama aksam benim erkenden uykum geliyor ve o bana dokundumu sinir oluyorum.rahatsiz oluyorum yani.tabiiki soruyor neden soguksun diye uykum var diyorum ama bana dokunuca sanki bir yabancı dokunuyor ve zevk almıyorum :(.arti ayni yatakta yatmak zor geliyor bana tabiiki yakınıyor esim hani sarılıp yaticaktik ne bu senin yaptıgım diye.ama inanın bende bilmiyorum.eski esim bana asla deger vermedi ama bu insan beni gercekten seviyor ve ilk defa sevildigimi hissediyorum.ama ben onun kadar sevemiyorum sebebini bulmak icin cok ugrasti baska birni mi seviyorsun,eski kocani mi unutamiyorsun veya benden nefrat mi ediyorsun,taciz tecavuz birsey yasadinmidiyor,hepsini konustuk Allahim hic biri dogru diil ben bilmiyorumve esim bu is düzelmez ise yapicam birşey yok diyor.lutfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorum benim derdim ne,sisinde boyle sorunlarınız varmi.?ben neden böyleyim özlemini çektiğim insana neden buz gibiyim öte yandan benim Canim istedimi ustune çıkıp isimi halledip inip arkamı donüyorum.dokunsa rahatsız oluyorum ve o bunu görüyor elbet.boyle giderse kesin bosanicaz ama boşanmak ikimiz icinde kotu olur.ben aileme açıklayamam onun adı da cikar bizimkiler kızımızı kullanıp attı derler.lutfen Allah rızası için yardım.

bana kalsa tek celsede kurtulun dicem ama yinede 1şans daha vermek lazım,yuva kurmuşsunuz..
diyinki o eşinize...sana son bir şans...3ayda adama döndün döndün yoksa tekmeyi basacam sana de..

sen istemezmisin normal bir cinsel hayat yaşamayı eşinle?
seni bunlardan soğutan kişi kendisi..çözümüde kendi bulsun..

ya bence hiç bulaşma git boşan arkadaşım ya..bak sonra kazara çocuk falan olur..sittin sene kurtulamazsın bu adamdan!

Bencede hic beklemeden asil siz davayi acin:) nedenleriniz ise belli: dayak, ruhsagligi,cincel tehditleri:)

adam resmen sizi tehdit etmis:)

5 yıl flört etmişsnz ya flört zamnıdamı böleydi yani tavırları tokat vs :50:

Ask kacanı kovalarmıs dıye bır soz var sızdede aynı durum esınız kacıyor sız kovalıyorsunuz .

ılk once cınsel ısteksızlıgınızın esınızın davranısları yuzunden oldugunu ona anlatın bunu kabullenmelı ve ona zaman tanıyan sız olun o sıze 3 ay sure vermıs sızde ona asıl ben sana 2 ay sure verıyorum dogru duzgun adam olmazsan 2 ay sonunda hayatımdan cık gıt dıyın.

ozaman bakın neler oluyor kaybeden asla sız olmazsınız bosansan bıle bu kadar kendını bırsey sanan adamdan kurtulmus olursunuz,nekadar guclu oldugunuzu gostermelısınız bunuda ancak kendınızı degıstırerek gosterebılırsınız normal hayatınıza devam edın evde asla surat asmayınkı umursamadıgınızı gorsun hatta bazen o yokmus gıbı davranın bu onu cıkdırtıcaktır bu sefer senın ılgısızlıgın onu rahatsız eddıcek.
Cok sukur ısınız var kımseye muhtac degılsınız.
Annesı ıle hıc bırseyını paylasma kımse yogurdum ekşi demez tabıkı oglunu savunucak

annem için...o kadına benim derdime üzüntüden bişey olsa ben o küçük çocuğun annesiz kalma günahını taşıyamam.
ha bu arada bekara karı boşaması kolay derler bizim orada.inanın kolay olsa ben de bi dk durmazdım...mecburiyetler.zorla evlenmek aile istemediği halde zorla evlenmek insanı katlandırıyor bal gibi

canım benim hemen boşan diyenleri bende kınıyorum tamam şiddet hoş birşey değil ama lütfen dürüst cevap verin soruma hanginiz eşinizden hiç ama hiç hakaret yemedi hiç tartışma yaşamadı hiç tokat yemedi yada üstüne yürünmedi ben ki bu durumu evliligimin ilk yılında yaşadım çok tartışıyorduk bizdede hakaret çoktu ama şuan biliyormusun 2senedir nerdeyse sıfır diyebilirim herşey düzene girdi 2,3 senenin sonunda şiddet eşimden görmedim çünkü tavrımı koydum babamdan iki üç sefer tokat yedim evlenmeden önce haksızda olsam hoş değil sonucta babamdan nefret ettimmi hayır kin tutmam asla çünkü, eşimle tartışmalarımızda kırsada kin tutmadım aşığım hala ama tabi dayak yesem değişebilirdi durum merak ettigim vurma sebebi nedir? yani kavgalar neden çıkıyor bizimki kıskançlıktan çıkıyorduki haklıydı :) şuan aklıma geldikçe kıskanclıktan cıldırıp öle laflar etmesi çok acınacak bir durumu gösteriyordu kendine güvensizligini ama bunu atlatmayı başardım ben onunla sürekli konusarak cnm sende meseleyi söylersen yorum yazmak isterim bir de boşanmanızı şöyle istemem hani kiminl evlenirsen evlen iletişimde sorun oldugu sürece insanlar şiddete başvuruyor helede ailesindede görmüsse kacınılmaz ama tedavisi mümkün olmayan bir durum değil ama zeki adımlar atmanızı gerektirir, cinsel soğukluk kadınlarda duygusal sebeplerden dolayı olabiliyor size bu konuda tavsiyem eşiniz için değil kendiniz için birşeyler yapacaksınız ezik bir kadın değil yani seksi bir kadın ister erkek, sizi ezmeye çalıştıkca o yönünüzü kullanacaksınız gerekirse kavgada bile erkeklerin en iyi yola geldigi konu odur tartışma sırasında bile herşeyi leyhinize çevirir gücünüzü kullanın ezik değil vahşi kadın olun derim :) bir anda olabilecek birşey değil tabiki ama birkaç erotik iç çamaşırı,film vs işe yarayacaktır derim sonra bırakın siz üzülmeyin o sizin için deli divane olsun :)

Back
X