Bizim burda süt 2₺,domates 2₺,taze fasulye 3 ₺ :)))1- abartmadim,carsida pazarda her seyin fiyati ortada. Sutun litresi olmus 4 lira. Yumurtanin tanesi 1 lira. Domatesin kilosu 3 lira. Taze fasulyeninki 5 lira. Siz belese yasamiyorsaniz bunlari bilmelisiniz. En kiytirik cocuk kiyafetinsatan magazada mont 110 liraydi bugun gordum. Alip da giydirmem bile en kotusu.
2- temel ihtiyaclarla yasamiyor bir cocuk. Siz oyle yasiyorsaniz bilemeyecegim
3- siz ogretmen olabilirsiniz ama herkes degil. Cocuklarimizin can guvenligi icin ozele vermek istiyoruz diyen pek cok veli bulabilirsiniz. Annem babam devlet okulunda ogretmendi,gayet iyi biliyorum duzeni yani.
Siz eşinizle çocuk hakkında kararları kendiniz Alıp Ücret kısmını mı söylüyorsunuz eşinize sadece ? Beraber karar verilip eşim de onay verseydi ta zamanında o zaman haksız olurdu eşim.
Benle evlendiği için borç yapsaydı da borcum var veremiyorum deseydi amenna,ama yok kadının zamanında aldığı ve üzerinde oturduğu eşyaların borcunu ödüyor.çektikleri ev kredisini ödüyor.Paşa paşa beklesin bitmesini bir zahmet.napsın adam CİNNET MI GETİRSİN ? Anne çocuğu etkilemesin dava açsın alabiliyorsa alsın neden öyle yapmıyo ? Çünkü mahkeme onaylamaz,biliyor .Bazı can Alıcı sorularımı neden cevaplamıyorsanız ?