Evet bu düşüncedeyim kusura bakmayın.
Ben kız suçsuz dediğimi ya da kızı koruduğumu hatırlamıyorum. Kız masum da demedim. Dediğiniz gibi bu kız 20 yaşında. Kandırılmaya müsait bir yaş. Hiç kimse,bu yaştaki hiçbir kız kendinden yaşça büyük,belki de babası yaşındaki adama metres olmak için can atmaz,o adamı ayartmaz. Adam çok çok zengin olur ya da süper adı bilinen bir iş adamı olur anlarım. Sıradan bir pastaneci,ne artısı olabilir ki bu kızın başını döndürecek kadar? Adam kızı ayartmış besbelli bu. Ha bu kız akıllı olsaydı da babası yaşındaki adamla kaçma planları yapmasaydı,yaşıtlarıyla ilgilenseydi,bir yuvayı yıkıp "metres" damgası yemeseydi. Kızda da büyük bir hata var,ben yok demedim zaten. Ben bu olayın kızın ailesine gitmesine kızdım. Belki baba belalı,evlenecekler diye tutturacak.. Belki abileri bu kızı kendinden yaşça büyük insanlarla evlendirmeye çalışacak,belki de öldürecekler,kızın aile yapısını bilmeden,kim olduğu hakkında fikir sahibi olmadan ailesine gitmeme taraftarıyım ben. Ha kıza dava açarsın,rezil edersin,para talep edersin o ayrı mevzu ama daha kötü sonuçlara gebe olacak bir adım atılmamalıydı. Hatanın büyüğü adamda ne yazıkki. Sırf 20 yaşında çıtır diyerek kıza asılmasaydı bunlar olmazdı. Kızda akıllı olsaydı metres damgası yemeseydi. İkisi de ahlaksızın önde gideni,bunda hepimiz hemfikiriz. Ayrıca konu sahibi kocam ilk kez yaptı daha öncede çalışanımız oldu diyor,demekki adamda aldatma potansiyeli var. Ben ilk olduğunu da düşünmüyorum,daha öncekileri yakalayamamıştır emin olun. Şuan kendisinin yapacağı en iyi şey;ikisine de dava açıp ayaklarındaki çoraba kadar almak. En mantıklısı bu.