Esim beni hayal kirikligina ugratti...

Neredesin sen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
143
126
Ben bir hafta once dogum yaptim.Esim bu sirada bana hic yardimci olmadi.oyleki yanima gelip bi elimi tutup nasil oldun diye bile sormadi.sezeryanla dogum yaptim ve ikinci benden utu yapmami istedi.banyodaki havluyu degistirmedim diye kizdi.. Ve ben hamilelikte fazla kilo aldim cirkinlestim sebebini buna bagliyorum ama gercelten ona cok kirginim nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum.ben oyle onun yuzune bagirip cagiran konusan bi insan degilim..sadece agliyorum tabi ki o da anlamiyor.ne cocuk gibi agliyorsun diyor.ne yapmaliyim psikolojim bozuldu?

İletişim cinsellikten bile önce gelir evlilikte. Ne düşündüğünü ne istediğini, hissettiğini, yaşadığını bilmiyor demekki. Her erkek düşünemez anlayamaz. Söyleyeceksin konuşacaksın ona kavgaya bağırıp çağırmaya gerek yok. Güzellikle anlat. Çok anlayışsızca davranışlar bunlar çok haklısın ama konuşmalısın. Bu arada geçmiş olsun tatlım. Bebeğine hayırlı ömür versin rabbim

Cirkinlesmeye alakasi yok.Biraz anlayışsızmış gerçekten bi iki ay ütuyu o yapsa ölecek mi? Allah hayirli omurler versin bebegine gerisini cokta kafana takma.

İletişim cinsellikten bile önce gelir evlilikte. Ne düşündüğünü ne istediğini, hissettiğini, yaşadığını bilmiyor demekki. Her erkek düşünemez anlayamaz. Söyleyeceksin konuşacaksın ona kavgaya bağırıp çağırmaya gerek yok. Güzellikle anlat. Çok anlayışsızca davranışlar bunlar çok haklısın ama konuşmalısın. Bu arada geçmiş olsun tatlım. Bebeğine hayırlı ömür versin rabbim
Tesekkur ederim..Ama benim ona karsi boyle bir zaafim var.konusamiyorum.yani konuya giremiyorum bi turlu anlatacak olsam da agliyorum.msj ceksem diyorum kac gundur bilmiyorum bu sefer iyice ku umser ugrastigi seye bak der diye korkuyorum

Once Allah bebegini anali babali buyutmeni nasip etsin bi sekilde soylemelisin bilmeli icine atip kendine sikinti etme gerci erkegin kendisiyle alakali anlayissiz olan oluyor sen yinede bi sekilde anlatmayi dene

Tesekkur ederim..Ama benim ona karsi boyle bir zaafim var.konusamiyorum.yani konuya giremiyorum bi turlu anlatacak olsam da agliyorum.msj ceksem diyorum kac gundur bilmiyorum bu sefer iyice ku umser ugrastigi seye bak der diye korkuyorum
Bende boyleyim biliomusun, konusamam oyle bi derdim olunca aglarim, nasil degistiricez biz bunu. Anlatmak lazim konusmak lazim her zaman

Seni anlıyorum canım
Eşim doğum sancılarımı yaşarken gördü normal doğum yaptım ve öyle bir anlayışsızlıkla da karşılaşmadım ama annem kv 15 gün yanımdalardı onlar ilgilendi genelde neyse eşin belki çektiğin sancıyı görseydi farklı olurdu erkekler anlamıyo malesef
Ama eşine yazmak konusunda katılıyorum yaz ister msj ister not yaz koy cebine. Kavga ettiğimizde anlatamadıklarımı öyle anlatıyorum ben. En azından rahatlıyorum. Yaz ama suçlayıcı değil üzüldüğün kırıldığın yerleri yaz. Uğrsştığın şeye bak derse de seninle iletişim kuramıyorum dersin. Şindi bebek olmuş sizin daha çok ilwtişimde olmanız lazım

Ne mesajı canım. Eşim bana böyle konuşsa topa tutarım. Havlular orada bir zahmet kendin alıver. Ütü yapacak durumda değilim malum dikişlerim var... diyemedin mi? Gerçi tuhaflık eşinde. Sende değil.:KK11:

Bütün erkekler aynı sanıyorumkı
bu yuzden kızın yanında mutklaka annesı ablası kardesı eh artık yoksa bır kuzenı olması gerek ılk 10 gun boyunca. merak etme hersey duzelır elbet

eşinizden neden korkarsınız içinizdekileri anlatın konuşun, eşinizde şuan şaşkındır nasıl davranacağını bilememiştir belkide..
kendinizi üzüp bebeğinizi de strese sokmayın ilk günden ..

Demek eşin senle guzelligin icin evlenmis
insanlik nerdee peki?
Neden lohusa kadin aglatilir?
bütün erkekler böyle deyip isin icinden cikalim biz en iyisi..

kadını zorla lohusa deprasyonuna sokacak adama bak ya ... boşver cnm ne istiyorsa gidip kendi alsın etsin ayıptır ya ... bebeğide kıskanır şimdi o

Demek eşin senle guzelligin icin evlenmis
insanlik nerdee peki?
Neden lohusa kadin aglatilir?
bütün erkekler böyle deyip isin icinden cikalim biz en iyisi..
yani insan demez mi yq karicim senin neyin var niye agliyosun diye. :KK43: ustelik birakin teselliyi dalga bile geciyo kilolarimla.insaallah zayiflarim da gorur :KK43:

Bedavaya almadın o kiloları, onun çocuğunu doğurdun ....

Beyinsiz öküz...

Bence al karşına konuş, sende merhamet anlayış hiç yok mu diye gir konuya....

Ben bir hafta once dogum yaptim.Esim bu sirada bana hic yardimci olmadi.oyleki yanima gelip bi elimi tutup nasil oldun diye bile sormadi.sezeryanla dogum yaptim ve ikinci benden utu yapmami istedi.banyodaki havluyu degistirmedim diye kizdi.. Ve ben hamilelikte fazla kilo aldim cirkinlestim sebebini buna bagliyorum ama gercelten ona cok kirginim nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum.ben oyle onun yuzune bagirip cagiran konusan bi insan degilim..sadece agliyorum tabi ki o da anlamiyor.ne cocuk gibi agliyorsun diyor.ne yapmaliyim psikolojim bozuldu?

Bir şekilde kadın suçlu olacak..

Erkek aklanacak..

Erkekler böyle yetişti, kadınlar da maalesef böyle yetişti.

Ne denir ki?

sence bu ameliyatlı ve yorgun halle herşeyi yapabilecek gibi mi duruyorum de seni ameliyat edelim ertesi günü tüm ev işini bekleyelim nasıl olur.üstelik çocuğum var.onu emzirmeyi bırakıp ütüye çamaşıra bulaşığa koşayım. sen benim yatıklarımı harfiyen yapacaksan de.

ayrıca bir süre sonra toparlanacaksın şuan kendini çirkin hissetmen normal,bu geçici psikolojinde zayıf. eşinde tam öküz onladığım kadarıyla

Bende boyleyim biliomusun, konusamam oyle bi derdim olunca aglarim, nasil degistiricez biz bunu. Anlatmak lazim konusmak lazim her zaman
Anlatanlar ne yapti kiiii.hem anlatip hem agladi...merak etmeyin ayni konumdayiz....erkekeler degismedikce .daha gecenlerde bir sikintim vardi o kadar guzel bir mesaj attim ki esimee,cunku konussak aralara baska seyler sokacak,konu dagilacak,tartistigimiz konu ,konunun disinda kalacak diye,attim mesaji.on gun gecti dun yine aynisi oldu.ne degistiiii,hic bir sey.aaa on gun oncesinin oncesi 25 gun once konusmustum da,olmadi mesaj attim,olmadi,konusmuyorummm....

X