Esim benimi aldatıyo? :(

Karışır mısın karışamaz mısın göster onlara madem öyle. Bu kadın bir yerde çalışıyorsa git oranın müdürü ile görüş, yediği haltı anlat, kadının eski eşini bul olayları anlat, çocuğun velayetini istiyorsa yardım edeceğini söyle. Boşver eşinin ailesini, bu kadının etrafına yay olayları.

Hos insan 7 neyse 70 dede o olur ama ailenin yanina git duzelene kadar yok eger hala duzelmedi kesin bosan

Kadin resmen kocana nazlaniyor özrü kabahetinden beter kadinin rezil edermis veremedinmi agzinin payini ben olsam o kadini cümle aleme rezil ederdim . Kocanda ayri tabi. Is telefonuyla konusuyor uyanik.

Oylede dedim bugün telde konusurken. Bu sekilde gidersen bidaha geri gelemezsin ayagına gelmem. Gittiysen biseyleri bitirmissindir kafanda zaten dedi.

Oda bunu kabullenmis yani "kafanda bitirmissin "falan, sanirim sen gitsende adamin umru olmucak.bn yerinde olsam hic soylemem gitcemi pat die habersiz cikar giderim oda kudursun yerinde

Biri bana sen karışmazsın diyecek var ya, bir pençe atarım, feleğini şaşırır. Nerede, ne zamanda, kim olduğunu bilemez. Ciğerimi yakanın ciğerini söker alırım, sanki bana bulunmaz hint kumaşları. Ay ben burada delirdim valla, koyun ağırlanızı, siz o evde bir hiç misiniz de karışamıyorsunuz?

Kadin resmen kocana nazlaniyor özrü kabahetinden beter kadinin rezil edermis veremedinmi agzinin payini ben olsam o kadini cümle aleme rezil ederdim . Kocanda ayri tabi. Is telefonuyla konusuyor uyanik.
Beni dırduran sey haksız cıkmak. Eger bise yoksa ben ne halde olurumki cevremin gözünde.

Canim kadin senden daha agir basmis
Birisine anlatirsan soyle yaparim falan diye kocan mi guven veriyor ?

Ben böyle durumda neden diye sorarım hep neden iki alakasız insan biri erkek biri dişi birbirine günaydın yazsın yüzde doksan sekiz o işte bi iş vardır o kadar.

Onuda yapamaz o anca telde konusur bence. Cinsel problemleri var yakınlasamıyoz o hep gelir gelmez uyuyo ilgilenmiyo benle. Dikkatini cekmeye calısıyorum degisen bise yok. Simdi dr gtcez düzelcek zaman ver diyo
Neyine güveniyor peki bu adam
Zaten yapamadığı için şüphe etmezmisiniz/etmemelimisiniz diye düşünüyor

Ben bise desem sülalecek küserler. Esimde cok anacı. Sıkıntılarım cok

İşte insanında huzuru ol uyo aile içinde küslük olunca. Sabahtan aksama kadar bi bebekle geçiyo günüm. Esim gec gelincede yüzü gülsün istiyorum
Canim kusura bakmada esinin yuzu sana gulmuyor hala sen onu dusunuyosun , eger onune gecmesen cok uzulursun bosan denmiyor sana ama o kadinin yanina mi birakacaksin

İşte insanında huzuru ol uyo aile içinde küslük olunca. Sabahtan aksama kadar bi bebekle geçiyo günüm. Esim gec gelincede yüzü gülsün istiyorum
Valla öyle bir huzur olurki
Bir daha konuşup huzursuz olmazsın
Bunun için yüzü gülmeyecekse gülmesin eşinin de yüzü
Ne demek sen karışamazsın vs

Aldatmaktan anladığı illa cinsel ilişkiyse yemin eder.. ama bence bu mesajlar aldatma direkt, girişim.. seni seviyorsa neden elin kadınına mesaj atıyor.. nasıl güveneceksin şimdi bu adama bi daha.. o kadın bunun evli olduğunu bilmiyor mu, ara ve ağzına geleni say.. evli adama böyle samimi mesajlar atmaya utanmıyor musun de.. kocana da o telefonu yedir, boşan boşanma diyemem ben karışmam öyle şeylere ama burnundan getir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…