Karışır mısın karışamaz mısın göster onlara madem öyle. Bu kadın bir yerde çalışıyorsa git oranın müdürü ile görüş, yediği haltı anlat, kadının eski eşini bul olayları anlat, çocuğun velayetini istiyorsa yardım edeceğini söyle. Boşver eşinin ailesini, bu kadının etrafına yay olayları.Canım herkes kendini aklar ben kara kalırım. Yengede esimin abisini aldatıyo zaten. Arkadasını bırakırmı hiç. Esimin aileside hep fena, esimi desteklerlr. Bi kıza msj atmıstı esim arkadasına ayarlamak içinmis. Benim eski komsum dedi kv ve görümceye sordum bu kız kim szin mahalledenmi diye ewet konusabilir bise yok onda diyolar. Rahatsız oluyosam konusamaz dedim görümce karısamazsın gibi biseler dedi
Hos insan 7 neyse 70 dede o olur ama ailenin yanina git duzelene kadar yok eger hala duzelmedi kesin bosanKadın bosanmıs cocugu war esimle yasıt sayılır 30küsür yasındadır. Esimle benden once tanısıyolarmıs ama buzamana kadar telefonda konusmamıslar. Esimin abisi hastalandı hastanede yengemiz onla ilgilendiği için telefonlara bakamıyodu. Esimde haber almak için o kadını arıyomus haberlesiyolarmıs baska bi konusmaları olmamıs. Ben bu mesajlarda abisiyle ilgili bise göremedim. Sen paranoyaksın diyo kadın. Hepimiz kadınız bu sekilde biseyi neye yoracaz ki?
Zaten bosanmak istiyodum yada ailemin yanına gitmek o kendini düzeltene kadar. Karı koca iliskimiz yok adam ilgisiz iş ve uykudan bska bi halt bilmiyo. Bide bu olay oldu hep kafam karıstı
Oylede dedim bugün telde konusurken. Bu sekilde gidersen bidaha geri gelemezsin ayagına gelmem. Gittiysen biseyleri bitirmissindir kafanda zaten dedi.Hos insan 7 neyse 70 dede o olur ama ailenin yanina git duzelene kadar yok eger hala duzelmedi kesin bosan
Oylede dedim bugün telde konusurken. Bu sekilde gidersen bidaha geri gelemezsin ayagına gelmem. Gittiysen biseyleri bitirmissindir kafanda zaten dedi.
Beni dırduran sey haksız cıkmak. Eger bise yoksa ben ne halde olurumki cevremin gözünde.Kadin resmen kocana nazlaniyor özrü kabahetinden beter kadinin rezil edermis veremedinmi agzinin payini ben olsam o kadini cümle aleme rezil ederdim . Kocanda ayri tabi. Is telefonuyla konusuyor uyanik.
Beni dırduran sey haksız cıkmak. Eger bise yoksa ben ne halde olurumki cevremin gözünde.
Neyine güveniyor peki bu adamOnuda yapamaz o anca telde konusur bence. Cinsel problemleri var yakınlasamıyoz o hep gelir gelmez uyuyo ilgilenmiyo benle. Dikkatini cekmeye calısıyorum degisen bise yok. Simdi dr gtcez düzelcek zaman ver diyo
Ben bise desem sülalecek küserler. Esimde cok anacı. Sıkıntılarım cokBiri bana sen karışmazsın diyecek var ya, bir pençe atarım, feleğini şaşırır. Nerede, ne zamanda, kim olduğunu bilemez. Ciğerimi yakanın ciğerini söker alırım, sanki bana bulunmaz hint kumaşları. Ay ben burada delirdim valla, koyun ağırlanızı, siz o evde bir hiç misiniz de karışamıyorsunuz?
Küssünler çok mu lazımBen bise desem sülalecek küserler. Esimde cok anacı. Sıkıntılarım cok
Ben aldatcak olsam fırsat bulurum zaten diyo. Seni hiç aldatmadım aldatmam seviyorum diyo. Diyo da diyo tabi ben yersem..Neyine güveniyor peki bu adam
Zaten yapamadığı için şüphe etmezmisiniz/etmemelimisiniz diye düşünüyor
İşte insanında huzuru ol uyo aile içinde küslük olunca. Sabahtan aksama kadar bi bebekle geçiyo günüm. Esim gec gelincede yüzü gülsün istiyorumKüssünler çok mu lazım
Yemin ediyorsa yalan söylüyor demektir.Yemin eden birine zaten inanmam
Baştan ofsayt
Canim kusura bakmada esinin yuzu sana gulmuyor hala sen onu dusunuyosun , eger onune gecmesen cok uzulursun bosan denmiyor sana ama o kadinin yanina mi birakacaksinİşte insanında huzuru ol uyo aile içinde küslük olunca. Sabahtan aksama kadar bi bebekle geçiyo günüm. Esim gec gelincede yüzü gülsün istiyorum
Valla öyle bir huzur olurkiİşte insanında huzuru ol uyo aile içinde küslük olunca. Sabahtan aksama kadar bi bebekle geçiyo günüm. Esim gec gelincede yüzü gülsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?