• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle vakit geçirmek istemiyormu

Ysldnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
27
9
36
Merhaba arkadaşlar geçen esim ile oturuyorduk dedim sana bi ceket alalım TM dedi. O sırada kardeşiyle konuştu kız kardeşiyle ona dediki seninle çarşıya çıkalım bı bana ceket alalım dedi
Bilmiyorum belki yanlış anladım ama . Ama daha öncede oldu iki kizkardesiyle çarşıya çıktık o zaman çocukta vardi. Bir sürü şey denedi bı bana sormadı denerken bende bilmiyorum üzüldüm işte. Çıktım oradan çarşıda gezinmeye başladım yarimsaat geçmiştir. Eşim aradı nerdesin gelsene dedi baksana seçtiklerimiz dedi. Zoruma gitti İşte yakında değilim dedim neden gittin dedi çocuk durmadı dedim öyle iste.siz yaşadınız mı . Eşim sorar ne oldu der. Eğer böyle anlatsam anlamaz işte.

İnanır misin yoruldum icimde öyle çok şey var ki Allah var istedigim herşeyi yapar sever ama böyle yapması üzüyor illa yaptığımız hiçbir aktivite yok hicbi öyle hayali yok hevesi yok

Bence açık açık konuş eşinle.. Yaptığı çok yanlış.. 😒
İnanır misin yoruldum icimde öyle çok şey var ki Allah var istedigim herşeyi yapar sever ama böyle yapması üzüyor illa yaptığımız hiçbir aktivite yok hicbi öyle hayali yok hevesi yok

Görücü usulü mü evlendiniz ? Yaptığı ayıp. Açıkca konuşsanız belki anlar.

Çok can sıkıcı, bu adam benim kocamsa benim zevkime göre giyinmeli bana sormalı.. Açık açık konuşmanız gerek. Ya da boşvereceksiniz.

Nedenini sordun mu peki.. mesela kardeşiyle o konuşmayı yapnca biz gidecektik kardeşine neden söylüyorsun diye neden demedin ?

Nedenini sordun mu peki.. mesela kardeşiyle o konuşmayı yapnca biz gidecektik kardeşine neden söylüyorsun diye neden demedin ?
Aynı daha öncede yaşadım soramadim bilmiyorum niye bilmiyorum insan her sıkıntı sini içine atar mı atıyor çünkü çünkü anlatsam biliyorum o ona göre yanlış değil yd sıradan belki de

Hayır değil severek evlendik aramızda 9 yaş var ondan diye düşündüm.bosverdim yoruldum
Yaşdan dolayı olduğunu zannetmiyorum. Bence biraz umursamaz ve yaptığının farkında değil. Çekip gitmenizden alındığınızı bile anlamamış. Açıkca derdinizi söylemelisiniz.

Merhaba,

Eşiniz kendince kardeşleri ve sizinle anneler vs. olmadan bir aktivite yapmak istemiş olabilir. Hemen kötü düşünmeyin derim. Olayın sizde nasıl bir his oluşturduğunu, ara sıra baş başa da aktivite yapmak istediğinizi vs. anlatın. Onun da başka beklentileri varsa onu da karşılamak için zaman yaratılabilir.
İletişim şart :)

Merhaba arkadaşlar geçen esim ile oturuyorduk dedim sana bi ceket alalım TM dedi. O sırada kardeşiyle konuştu kız kardeşiyle ona dediki seninle çarşıya çıkalım bı bana ceket alalım dedi
Bilmiyorum belki yanlış anladım ama . Ama daha öncede oldu iki kizkardesiyle çarşıya çıktık o zaman çocukta vardi. Bir sürü şey denedi bı bana sormadı denerken bende bilmiyorum üzüldüm işte. Çıktım oradan çarşıda gezinmeye başladım yarimsaat geçmiştir. Eşim aradı nerdesin gelsene dedi baksana seçtiklerimiz dedi. Zoruma gitti İşte yakında değilim dedim neden gittin dedi çocuk durmadı dedim öyle iste.siz yaşadınız mı . Eşim sorar ne oldu der. Eğer böyle anlatsam anlamaz işte.
Yani bu zamana kadar anlamadın mı mesela giyim konusunda eşim benim tarzımı hiç begenmez ki haklıda ben kendime dahi kıyafet alamam evlenmeden önce hep ev arkadaşım bana alışveriş yapardı 😂😂 oyuzden ben eşime kıyafet almam bu vakit geçirmek değilde belki oda senin tarzını beğenmiyodur

Aynı daha öncede yaşadım soramadim bilmiyorum niye bilmiyorum insan her sıkıntı sini içine atar mı atıyor çünkü çünkü anlatsam biliyorum o ona göre yanlış değil yd sıradan belki de
Konuşmadan bilemezsin. Çok büyük hata yapıyorsun.. erkekler anlamyor.. Açk açk konuş hata yepyorsun konuşmayarak

Boşver dim dedim ya insan üzülüyor ama

Yani bu zamana kadar anlamadın mı mesela giyim konusunda eşim benim tarzımı hiç begenmez ki haklıda ben kendime dahi kıyafet alamam evlenmeden önce hep ev arkadaşım bana alışveriş yapardı 😂😂 oyuzden ben eşime kıyafet almam bu vakit geçirmek değilde belki oda senin tarzını

Beğenir ama bilmiyorum ama yoruldum mesela dün hasta neye gittik ordan mağazaya girdik ben istedim ona bı sweatshirt aldık çok beğendi genelde yanında birisi varken öyle yapıyor şişiyor mu ne

Back
X