- 24 Mart 2024
- 107
- 35
- 18
- Konu Sahibi dertsbasadert
-
O kadar yoruldum ki normalde evde olduğunda yapardı ama benden yoğun çalıştığı için her iş bana kalıyor birkaç haftaya rahat olacaklarmış ben de yaparım diyor ama tek sorun o değil anlattığım gibi benim son dk haberim oluyor zaten gitmeyecektim her gün bir sürü plan yapıyorlar hepsini anlatsam boşa zaman kaybı diyorOrtamı görünce bir tarafları kalkmış eşinizin. Özeti bu. Çünkü evde her türlü işini gören biri var maalesef, o da dışarda gününü gün ediyor. Karşınıza alın konuşun, eğer aklını başına alma niyeti yoksa boşanın gitsin.
Bu durumda kuruntu yapmıyorsun, sadece gördüklerini sorguluyorsun. Eşinin seninle paylaşmadan plan yapması ya da kadınlarla böyle ortamlarda olmayı normalleştirmesi doğru değil. Bir evlilikte güven varsa gizli plan olmaz. Senin tepkini abartılı bulan olursa da umursama, çünkü kimse senin yerinde değil. Bundan sonra fazla açıklama yapmana da gerek yok, sadece mesafeni koru tavrını koy bundan sonraki davranışlarına göre değerlendirirsinMerhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Haklı olduğumu biliyor zaten ama kendisine hiç toz kondurmuyor bir insan 3 yıldır her konuda da haklı olamaz ya.Bu durumda kuruntu yapmıyorsun, sadece gördüklerini sorguluyorsun. Eşinin seninle paylaşmadan plan yapması ya da kadınlarla böyle ortamlarda olmayı normalleştirmesi doğru değil. Bir evlilikte güven varsa gizli plan olmaz. Senin tepkini abartılı bulan olursa da umursama, çünkü kimse senin yerinde değil. Bundan sonra fazla açıklama yapmana da gerek yok, sadece mesafeni koru tavrını koy bundan sonraki davranışlarına göre değerlendirirsin
Adam gitmeyecekse neden size söylesin hiç anlamadım. gidecekse söylenirO kadar yoruldum ki normalde evde olduğunda yapardı ama benden yoğun çalıştığı için her iş bana kalıyor birkaç haftaya rahat olacaklarmış ben de yaparım diyor ama tek sorun o değil anlattığım gibi benim son dk haberim oluyor zaten gitmeyecektim her gün bir sürü plan yapıyorlar hepsini anlatsam boşa zaman kaybı diyor
Canım güzelce konuş eşinle bence. Sakince tek tek anlat. Memleketine geldiği için arkadaşları falan daha çok olmuştur. Konuşarak aşılabilecek sorun gibi duruyor.Merhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Bu eşim çok değişti konuları evli bir insan olarak beni çok ajite ediyor. İyi bir eş nasıl değişir ki diyorum her seferindeMerhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Bana normal geldi esinizin davranislari. Supheli bir sezgi olusmadi nedense. Yeni bir is, yeni ortam hosuna gitmis olabilir. Bu guzel bir sey. Hatta sizin tepkiniz cok fevri olmus. Dozunda arkadas ortami, dozunda kisisel alanlar evliliginize iyi bile gelebilir. Onun planlari oldugu gunlerde siz de arkadaslarinizla veya ailenizle plan yapin. Ya da evinizde kendinize zaman ayirin.Merhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Yani tehdit etmeyin mutsuzsanız boşanın,tehdit etmeyle,korkutmayla dizginleyerekmi geçecek hayatınız eğer uymuyorsa yaşam biçiminiz yaptıkları aykırı geliyorsa ayrılmak daha sağlıklı,en en sevmediğim şey bu benim koca koca eskk kadar adamları eşleri fırçalıyor hayır oraya gidemezsin,oraya bakma,onunla konuşma vs tövbe tövbe ne bunu yapmak bir kadına yakışıyor nede buna maruz kalmak bir erkeğe yakışıyor hiç hoş bir yaşam şekli değil,iki taraf eğer zıt karakterlerse ayrılabilirler kocaman adamlara ilkokul çağında gibi sürekli uyarı vermek inanılmaz itici.Merhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Bunu daha önceki bir sevgilime yapmış biri olarak sonrasında düşündükçe çok utanmıştım..ama o an galiba insan mantıklı düşünemiyor,panikle kaygıyla saldırarak hareket ediyor, önlem alıyor kendinceYani tehdit etmeyin mutsuzsanız boşanın,tehdit etmeyle,korkutmayla dizginleyerekmi geçecek hayatınız eğer uymuyorsa yaşam biçiminiz yaptıkları aykırı geliyorsa ayrılmak daha sağlıklı,en en sevmediğim şey bu benim koca koca eskk kadar adamları eşleri fırçalıyor hayır oraya gidemezsin,oraya bakma,onunla konuşma vs tövbe tövbe ne bunu yapmak bir kadına yakışıyor nede buna maruz kalmak bir erkeğe yakışıyor hiç hoş bir yaşam şekli değil,iki taraf eğer zıt karakterlerse ayrılabilirler kocaman adamlara ilkokul çağında gibi sürekli uyarı vermek inanılmaz itici.
Birbirlerini alkışlıyorlar kısmını tam anlamadım ne tarz bir iş yapıyorlar? Eşiniz yeni bir ortama hayata başladı eskisinden daha fazla kazandığı daha iyi bir statüye sahip olduğu bir mesleğe geçiş yaptı tabiki de bunun etkileri olacaktır ancak iş arkadaşları ile yapılan organizasyonlara sizin gönlünüzü rahat ettirmeden katılması yanlış. Sizinle gidebilir sizsiz gidecekse de sizin bilmeniz gerekiyor. Siz neler yapıyorsunuz yani çalışıyor musunuzMerhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Haklısınız eşiniz ayrıca aranıyor. Yoksa son dakika haber vermezdi size. Siz olmadan ne işi var meyhanede ya da kadın erkek toplanılan bir ortamda. Bu hizaya getirin bence. O kızla da flört ediyorlar .Merhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
Sonuna kadar haklısın. Kuruntu falan da yapmıyorsun.Seninle zaman geçirmemesi yanlış.İş çıkışı ikiniz de yorgun olursunuz. Birlikte atmanız lazım iş yorgunluğunu.Bence tabiMerhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?