Çalışmak demek para kazanmak demek. E çok çalışıyorsa birazını eve yardımcı almak için neden kullanmıyorsunuz? Adama bak hem çalışan kadının maddi getirisinden hem evde iş yapan kadının konforundan faydalanıyor.Eşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Ben de çalışıyorum kamuda ama calisma koşullarım rahat
Ben çocukla ilgileniyorum yemek yapıp temizlik yapıyorum sonra dizi falan izliyorum
Eşim benden çok kazanıyor onun sayesinde rahatız ama ben daha az çalışıp daha fazla bizimle eviyle vakit geçirmesini isterdim. Evde iş de nadiren zorlamayla yapıyor. Yapıyor ama yapmıyor diyemem.
Bunu söylüyorum çoğu zaman verdiği cevap kazanabiliyorken kazanalım belki yarın kazanamayız. Haklı aşkında ama. Bunu her zaman da böyle kibar da söylemiyor bazen ondan biseyler yapmasını istediğimde “dizi izleyeceğine şunu yapabilirsin” diyor
Benim dizi izlemeye hakkım yok mu ya
Ben istesem ek iş yapabilirim yapmıyorum bu sebeple bana hep laf sokuyor
Onun gözünde ben aslında ev hanımı olması gereken yanlışlıkla atanmış boş beleş biriyim. Hiç hırsım yokmuş. Vardı aslında ama evle çocukla koşturmaktan hırs kalmadı
Elime telefonu alıp biraz reels izlesem gözlerini deviriyor
Ay iskolik adamla da zormuş a dostlar
Yazmayı unuttum aylık genel temizliğe cagiriyorim onlar da tek gelmiyor biliyorsunuz ii kişi geliyor ama evi 1 gün kendi haline bırakınca heryer birbirine giriyor zaten bilirsinizÇalışmak demek para kazanmak demek. E çok çalışıyorsa birazını eve yardımcı almak için neden kullanmıyorsunuz? Adama bak hem çalışan kadının maddi getirisinden hem evde iş yapan kadının konforundan faydalanıyor.
Eşinizin ilk cümleleri doğru gençlik varken imkan varken çalışıp kazanıp biriktirmek en güzeli ama size ettiği cümleler çok yanlış. Kusura bakmasın ama atanmak da büyük başarı neden rastgele atanmış gibi davranıyor ? Bunu yapmasına izin vermeyin kendinize vakit ayırmaktan geri kalmayın en doğrusunu yapıyorsunuz matematik öğretmenş falan mısınız? Özel ders mi ver demek istiyor orasını tam çözemedim ama şu anki maddi durumunuzda zaten siz ek iş yapsanız evde ev işi yapacak kişi olmayacak o zamanda yine parayla birisini tutacaksınız. Temizlik yemek kendiliğinden olmuyor. Ay bu ülkede çalışan kadın da linçleniyo çalışmayan da bir de ek iş yap diyeni duydum sayenizde valla enteresanEşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Ben çocukla ilgileniyorum yemek yapıp temizlik yapıyorum sonra dizi falan izliyorum
Eşim benden çok kazanıyor onun sayesinde rahatız ama ben daha az çalışıp daha fazla bizimle eviyle vakit geçirmesini isterdim. Evde iş de nadiren zorlamayla yapıyor. Yapıyor ama yapmıyor diyemem.
Bunu söylüyorum çoğu zaman verdiği cevap kazanabiliyorken kazanalım belki yarın kazanamayız. Haklı aşkında ama. Bunu her zaman da böyle kibar da söylemiyor bazen ondan biseyler yapmasını istediğimde “dizi izleyeceğine şunu yapabilirsin” diyor
Onun gözünde ben aslında ev hanımı olması gereken yanlışlıkla atanmış boş beleş biriyim. Hiç hırsım yokmuş. Vardı aslında ama evle çocukla koşturmaktan hırs kalmadı
Bilmiyorum ya bir kadının hem evden sorumlu olması hem çocuk bakması hem çalışması çok ağır bir yük gibi geliyor. Ayda bir genel temizlik yapilsa bile çok zor..Yazmayı unuttum aylık genel temizliğe cagiriyorim onlar da tek gelmiyor biliyorsunuz ii kişi geliyor ama evi 1 gün kendi haline bırakınca heryer birbirine giriyor zaten bilirsiniz
Ay evet ya çok sinir bozucu, kadın çalışıyor evle ve çocuklarla ilgileniyor neymiş el iş yapcak kendini geliştirecekmis, benim de görece rahat bir isim var ve seviyorum da şuan ki yetimin eski yerime göre maaşı biraz düşük ilk geldiğim de hatta yarı yarıya falan düşmüştü maaşım ama eşim de ben de para hiç önemli değil, rahat olsun çocukla rahat ilgileneyom diye düşündük ve bir kez bile pişman olmadıkEşinizin ilk cümleleri doğru gençlik varken imkan varken çalışıp kazanıp biriktirmek en güzeli ama size ettiği cümleler çok yanlış. Kusura bakmasın ama atanmak da büyük başarı neden rastgele atanmış gibi davranıyor ? Bunu yapmasına izin vermeyin kendinize vakit ayırmaktan geri kalmayın en doğrusunu yapıyorsunuz matematik öğretmenş falan mısınız? Özel ders mi ver demek istiyor orasını tam çözemedim ama şu anki maddi durumunuzda zaten siz ek iş yapsanız evde ev işi yapacak kişi olmayacak o zamanda yine parayla birisini tutacaksınız. Temizlik yemek kendiliğinden olmuyor. Ay bu ülkede çalışan kadın da linçleniyo çalışmayan da bir de ek iş yap diyeni duydum sayenizde valla enteresan
Benim de işim eşime göre rahat çocuk yokken ben de birkaç çeviri işi yapmak istemiştim ama bunu kendim istemiştim sıkılmamak için şuanda sıkılacak zaman bulunca oturup sıkılıyorum çocuktan sonraAy evet ya çok sinir bozucu, kadın çalışıyor evle ve çocuklarla ilgileniyor neymiş el iş yapcak kendini geliştirecekmis, benim de görece rahat bir isim var ve seviyorum da şuan ki yetimin eski yerime göre maaşı biraz düşük ilk geldiğim de hatta yarı yarıya falan düşmüştü maaşım ama eşim de ben de para hiç önemli değil, rahat olsun çocukla rahat ilgileneyom diye düşündük ve bir kez bile pişman olmadık
Aylık değil de haftalık düşünebilirsinizYazmayı unuttum aylık genel temizliğe cagiriyorim onlar da tek gelmiyor biliyorsunuz ii kişi geliyor ama evi 1 gün kendi haline bırakınca heryer birbirine giriyor zaten bilirsiniz
Ev hanımları boş beleş miEşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Ev hanımları boş beleş mi
Yıne durduk yere bı aile draminin ıcınde bize terlik geldi ya
niye abi ya
Canın sagolsun muhendoz
Ay çok özür dilerim bunlar eşimin düşüncesi bence kadının en zor mesleği ev hanimligi valisinca evin pis olsa bisey diyen çok olmaz ama ev hanimlarindan mükemmellik bekleniyor ben de bir dönem evi hanımıydım bilirimEşinize birazda olsa hak verecektim, ama konunun şu kısmından sonra fikrim değişti.
Çalışan, çocuk bakan, birde üstüne ev işi yapan birinde daha ne bekliyor düşüncesi kocanız.
Ay çok özür dilerim bunlar eşimin düşüncesi bence kadının en zor mesleği ev hanimligi valisinca evin pis olsa bisey diyen çok olmaz ama ev hanimlarindan mükemmellik bekleniyor ben de bir dönem evi hanımıydım bilirim
Ya aslında var ya çıtayı yükselten bazı kadınlar ben onları takdir ediyorum ama keşke benim çevremde olmasalardı
Mesela avukat bir arkadaş var çok çalışıyor çok kazanıyor iki de çocuğu var biri bebek evini görseniz gıcır gıcır temizlik manyagi kendisi
Başka bir arkadaş var öğretim görevlisi üç çocuk var doktorasinj erken yaşta verdi bir sürü makale yazıyor ek iş arabuluculuk yapıyor ne bileyim gönüllü işlerde bile çalışıyor sabah her gün 5 te uyanirmis falan filaaaaaannnnnn
Ulan nereden buluyorsunuz bu enerjiyiiiiiii
Yalan yalan sana öyle anlatıyorAy çok özür dilerim bunlar eşimin düşüncesi bence kadının en zor mesleği ev hanimligi valisinca evin pis olsa bisey diyen çok olmaz ama ev hanimlarindan mükemmellik bekleniyor ben de bir dönem evi hanımıydım bilirim
Ya aslında var ya çıtayı yükselten bazı kadınlar ben onları takdir ediyorum ama keşke benim çevremde olmasalardı
Mesela avukat bir arkadaş var çok çalışıyor çok kazanıyor iki de çocuğu var biri bebek evini görseniz gıcır gıcır temizlik manyagi kendisi
Başka bir arkadaş var öğretim görevlisi üç çocuk var doktorasinj erken yaşta verdi bir sürü makale yazıyor ek iş arabuluculuk yapıyor ne bileyim gönüllü işlerde bile çalışıyor sabah her gün 5 te uyanirmis falan filaaaaaannnnnn
Bunları görünce normal bu sanıyor eşim
Bunları yapmak normal yapamayan tembel
Ulan nereden buluyorsunuz bu enerjiyiiiiiii
Eşim ev konusunda sıkıntı çıkarmaz da istiyor ki eve çok bakamıyorsan bari ek iş yap tv izletip komşularınla kahve içiyorsun hepBende çalışıyorum ve yeni evliyim evimde gıcır gıcır değil. Kimsenin benden böyle bir beklentiside yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?