Yalan olmasını temenni ediyorumYalan yalan sana öyle anlatıyor
Alıyordur anasından temizlikcisinden yardımı.
Kocasına da yukleniyordur o
Ben ev hanımı halimle haftada Bi temizlik yapabiliyorum hepsi o kadar
Tamam temizdir duzenlidir ama mutlaka yardımı vardırYalan olmasını temenni ediyorumama değil gibi sanki
Eşim ev konusunda sıkıntı çıkarmaz da istiyor ki eve çok bakamıyorsan bari ek iş yap tv izletip komşularınla kahve içiyorsun hep
Alıyorum ayda bir omlar da iki kişi gelecekmiş kişi başı 3bin 6 bin yapıyorYorulduğunuzu düşünüyorsanız arada yardımcı alın. Böyle hem yükünüz azalır hemde kendinize daha fazla vakit ayırabilirisiniz.
En son kaça geldiler acaba?Yazmayı unuttum aylık genel temizliğe cagiriyorim onlar da tek gelmiyor biliyorsunuz ii kişi geliyor ama evi 1 gün kendi haline bırakınca heryer birbirine giriyor zaten bilirsiniz
Adamdaki işkoliklikten çok sanki boş şeylerle geçirilen zamana tepkili.Reels yerine elinize kitap alsanız size göz devirmez gibi bir izlenim aldım.Ev işlerinden ziyade çocukla ilgilenip kaliteli zaman geçiriyor mu?Ya da sizinle ilgili mi?Eşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Ben de çalışıyorum kamuda ama calisma koşullarım rahat
Ben çocukla ilgileniyorum yemek yapıp temizlik yapıyorum sonra dizi falan izliyorum
Eşim benden çok kazanıyor onun sayesinde rahatız ama ben daha az çalışıp daha fazla bizimle eviyle vakit geçirmesini isterdim. Evde iş de nadiren zorlamayla yapıyor. Yapıyor ama yapmıyor diyemem.
Bunu söylüyorum çoğu zaman verdiği cevap kazanabiliyorken kazanalım belki yarın kazanamayız. Haklı aşkında ama. Bunu her zaman da böyle kibar da söylemiyor bazen ondan biseyler yapmasını istediğimde “dizi izleyeceğine şunu yapabilirsin” diyor
Benim dizi izlemeye hakkım yok mu ya
Ben istesem ek iş yapabilirim yapmıyorum bu sebeple bana hep laf sokuyor
Onun gözünde ben aslında ev hanımı olması gereken yanlışlıkla atanmış boş beleş biriyim. Hiç hırsım yokmuş. Vardı aslında ama evle çocukla koşturmaktan hırs kalmadı
Elime telefonu alıp biraz reels izlesem gözlerini deviriyor
Ay iskolik adamla da zormuş a dostlar
Küçümsenmek zor geliyor demişsiniz.Küçümsemek derken kendisi ne işle meşgul?Yabancı dili falan mı var?Siz düz memur musunuz ?Eşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Ben çocukla ilgileniyorum yemek yapıp temizlik yapıyorum sonra dizi falan izliyorum
Eşim benden çok kazanıyor onun sayesinde rahatız ama ben daha az çalışıp daha fazla bizimle eviyle vakit geçirmesini isterdim. Evde iş de nadiren zorlamayla yapıyor. Yapıyor ama yapmıyor diyemem.
Bunu söylüyorum çoğu zaman verdiği cevap kazanabiliyorken kazanalım belki yarın kazanamayız. Haklı aşkında ama. Bunu her zaman da böyle kibar da söylemiyor bazen ondan biseyler yapmasını istediğimde “dizi izleyeceğine şunu yapabilirsin” diyor
Onun gözünde ben aslında ev hanımı olması gereken yanlışlıkla atanmış boş beleş biriyim. Hiç hırsım yokmuş. Vardı aslında ama evle çocukla koşturmaktan hırs kalmadı
Yani iş bölümümüz adil bence . Onun sayesinde rahatsiniz o gece gündüz hatta evde bile çalışıyorum e siz de ev işini yapın. Gerçi ben olsam haftada bir ya da iki eve yardimci alırdım . Çocuk bakımına destek isterdim tabi. Çünkü çocukla baba bağı için çocuk bakımını yapması önemli.Eşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Böyle evlilik hayatı mı olur ya. Hayat para kazanmaktan ibaret değil. Böyle Hırs da iyi birşey değil. Çocukların ve eşinle zaman geçirip gerektiğinde evin iş yükünü paylaşmadığında fazla parayı ne yapayım ben. Para para derken sağlığından olan en önemlisi eceli gelen çok insan var.Eşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Ben bu mesajı hiç anlayamadım. Yabancı dili olan birinin diğerini küçümsemesini normal mi karşılıyoruz?Küçümsenmek zor geliyor demişsiniz.Küçümsemek derken kendisi ne işle meşgul?Yabancı dili falan mı var?Siz düz memur musunuz ?
Ay of aman ya bıktım bu erkeklerden. Hırsınız olmasa ne olur yani herkesin hırsı olmak zorunda mı? Herkesin hayattaki ritmi farklı.Eşim özel sektörde gecesi gündüzü yok eve geç geldiği gibi evde de çalışıyor
Çalışmak demek para kazanmak demek. E çok çalışıyorsa birazını eve yardımcı almak için neden kullanmıyorsunuz? Adama bak hem çalışan kadının maddi getirisinden hem evde iş yapan kadının konforundan faydalanıyor.
Velhasıl insanoğlu memnun olmuyor işte.. bütün olasılıkları düşündüm yine memnuniyet çıkmaz bu işten. Kadın da daha çok çalışsa ev işleri sorun olacak, adam destek olsa adamın işi aksayacak. Hiçbir türlü iki taraf da memnun olmayacak sanki..İyide adam zaten evdede çalışıyormus boş boş yatıp keyif çatmiyor ki konu sahibinin maddi durumu geçim derdi olmayınca neye sarsam acaba diye dert edinmiş kendine kocası az çalışsa ve maddi sıkıntı yasada gözü adamın çok çalıştığını görmez bu seferde az kazanmasından dert yanar
Emin ol o kadinlar kesin gizliden eve her gun temizlikci vs aliyodurAy çok özür dilerim bunlar eşimin düşüncesi bence kadının en zor mesleği ev hanimligi valisinca evin pis olsa bisey diyen çok olmaz ama ev hanimlarindan mükemmellik bekleniyor ben de bir dönem evi hanımıydım bilirim
Ya aslında var ya çıtayı yükselten bazı kadınlar ben onları takdir ediyorum ama keşke benim çevremde olmasalardı
Mesela avukat bir arkadaş var çok çalışıyor çok kazanıyor iki de çocuğu var biri bebek evini görseniz gıcır gıcır temizlik manyagi kendisi
Başka bir arkadaş var öğretim görevlisi üç çocuk var doktorasinj erken yaşta verdi bir sürü makale yazıyor ek iş arabuluculuk yapıyor ne bileyim gönüllü işlerde bile çalışıyor sabah her gün 5 te uyanirmis falan filaaaaaannnnnn
Bunları görünce normal bu sanıyor eşim
Bunları yapmak normal yapamayan tembel
Ulan nereden buluyorsunuz bu enerjiyiiiiiii
Acaba biz ayni konuyu mu okuduk?İyide adam zaten evdede çalışıyormus boş boş yatıp keyif çatmiyor ki konu sahibinin maddi durumu geçim derdi olmayınca neye sarsam acaba diye dert edinmiş kendine kocası az çalışsa ve maddi sıkıntı yasada gözü adamın çok çalıştığını görmez bu seferde az kazanmasından dert yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?