Eşim çok değişti kendimi çok yalnız hissediyorum

denizbahar7

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
23
5
34
Merhaba arkadaşlar. Evlendiğimizde eşim beni çok seviyordu sevgiyle bakardı hiç kıysmazdı şimdi ise çok farklı evleneli 7 sene oldu bir oğlumuz var 3 yaşında. Eşim oğlunu çok seviyor ona bakarken bile gözlerinin içi gülüyor ama bana artık öyle bakmıyor bana baktığında suratı asılıyor ciddileşiyor zaten hiçbişey konuşmuyoruz ve cinsel hayatımızda yok sayılır. Ben doğumdan sonra baya kilo aldım. Evlendiğimizde 60 kiloydum şu anda 79 kiloyum. Kilo bi insanı bu kadar soğuturmu bütün suçu kilomda aramaktan da yoruldum. Ben uyumlu güler yüzlüyüm. Ama o çok değişti kaba beni takmayan bi adam oldu. Ben atanamamış bi öğretmenim ne ailemden desteğim nede birikmiş param yok. Rest çekemiyorum. Ama bu sevgisizlik ilgisizlik beni çok mutsuz ediyor kendime güvenim yok oldu çok mutsuzum , onunla konuşamıyorum da çünkü ona göre evliliğimizde bi sorun yokmuş öyle diyor zaten pek cümlede kurmuyor çok mutsuzum ne yapmalıyım neolur biraz akıl verin

Merhaba arkadaşlar. Evlendiğimizde eşim beni çok seviyordu sevgiyle bakardı hiç kıysmazdı şimdi ise çok farklı evleneli 7 sene oldu bir oğlumuz var 3 yaşında. Eşim oğlunu çok seviyor ona bakarken bile gözlerinin içi gülüyor ama bana artık öyle bakmıyor bana baktığında suratı asılıyor ciddileşiyor zaten hiçbişey konuşmuyoruz ve cinsel hayatımızda yok sayılır. Ben doğumdan sonra baya kilo aldım. Evlendiğimizde 60 kiloydum şu anda 79 kiloyum. Kilo bi insanı bu kadar soğuturmu bütün suçu kilomda aramaktan da yoruldum. Ben uyumlu güler yüzlüyüm. Ama o çok değişti kaba beni takmayan bi adam oldu. Ben atanamamış bi öğretmenim ne ailemden desteğim nede birikmiş param yok. Rest çekemiyorum. Ama bu sevgisizlik ilgisizlik beni çok mutsuz ediyor kendime güvenim yok oldu çok mutsuzum , onunla konuşamıyorum da çünkü ona göre evliliğimizde bi sorun yokmuş öyle diyor zaten pek cümlede kurmuyor çok mutsuzum ne yapmalıyım neolur biraz akıl verin

Merhaba. ...suç kiloda olmayabilir ama bence kendi moraliniz için bir azimle kilo verin. ...Kendinizi farkedin degisiklik yapın tarzınizda. ....hiç onemsemiyormus gibi davranıp uzak kalın. ...sizi istesin yani....cezbedin onu. ...şu anda ilgi görüyor sevgi vermeye gerek kalmıyor. ...Eğer düzeyli bir mesafe koyarsanız kendinize sayginiz artar ve ışığın etrafındaki kelebek o olur. ...ya da böcek :)))nacizane fikrim yani.....ama su kesin ki sevginin kiloyla boyla ilgisi yoktur. ....

bence kilo vermeye çalışın spor falan yapın,bakmıyorsanız bakın kendinize,hırs vermesi lazım bu durumun ama eşinizden de bu durumların ufak çaplı intikamını alın yani hedefe ulaşınca

Arkadasim uzulme duzelir ins gel bana katil dulan yapalim ver kilonu kpss ye hazirlan bendr hazirlaniyorum ins atanirsin duzelirse duzelir duzelmrzse bitirirsin. Bende 93 kiloyum esim memnun degil halimden ins zayifliycaz. Sen kendi mutluluguna bak oglunla vakit gecir takma onu kendine de bak kacan kovalanirmis

Yorumlarınıza teşekkür ederim evet kilo vermek zorundayım biliyorum ama nasıl yapıcam nerden başlıcam bilmiyorum ne zaman tamam artık az yicem desem daha çok yemeye başlıyorum

bence kiloyla ilgisi yok.
sen fazla mı düşüyorsun acaba eşinin üstüne?

insan 5 kilo bile alınca görüntüsü değişiyoken yaklaşık 15 kilo senin görüntünde büyük bi değişikliğe sebep olmuş olabilir. eşin seninle evlendiğinde sana aşık gözlerle baktığında o kiloda değildin. gerçi bu ilgisinin bitmesi için mazeret değil. çocuğunun peşinden koştururken onca kalori harcıyosun aslında. bunu avantaja dönüştürmek senin elinde.

kadın şu aşamada neden hemen kilolarına bağlar durumu?
Ya da Allah korusun bir kaza olsa bir yerini kesmek zorunda kalsalar o zaman da eşinin senden uzaklaşması için haklı gerekçe olarak görecek misin?
dış görünüş kaçınılmaz çok önemli. Ancak sen doğumdan dolayı aldın bu kiloları. Geri vermeye çalışmalısın. Vermek için çaba göster. Bunu eşin için değil önce kendini mutlu etmek için yapmalısın.

şunu söyleyebilrim bende evlendikten sonra 10 kilo belki daha fazla aldım. ramazandan beri 5 kilosunu verdim daha da gayret ediyorum. ama inan bana 5 kiloda bile eşimin tavırları değişti. bakışları değişti. demem o ki bence kendinizi toparlamaya çalışın. lömbür lömbür kadınları çokta sevmiyo erkekler. ve en önemlisi kendinize güveniniz olsun :KK66:

Sırf senin elin degil inan hiçbir erkek kilolu bayan sevmez :KK43: sen öncelikle kendi Sağlığın için, pskolojin için gayret et bak verdikçe kilolarını nasıl düzelecek herşey..

Bende sevgilimle çıkmaya başladığımda 78 kiloydum boyum uzun olduğu için balık etli görünüyordum.Bana şaka yollu göbeğimi eritmemi yanlarımın incelmesi gerektiğini söyledi hemde ben kıyafet denerken.Erkekler böyle konulara çok takılıyor.Biz kaldı ki evli değiliz evli olsak neler der kim bilir tabi o da haklı kendince kimse yanında yağ tulumu istemez ben biraz empati kurup haklı ya adam dedim.Şimdi 65 kiloyum bana bakışları hayranlık dolu.Bence üzülüp kendinize acımak yerine zayıflayın bakım yapın güzel kıyafetler alıp giyinin bence size tekrar aşık olacak o zaman.

Kilolarınızdan dolayıysa bile kısmen öyledir. Devamlı suratını asması falan dış görünüşle bağdaştıramadım. Bi konuşmayı deneseniz eşinizle neden böyle davrandığını öğrenmeye çalışsanız? Tabi kilo vermeye de çalışın hem sağlığınız hem özgüveniniz hem de eşiniz için.

Kilolarınızdan dolayıysa bile kısmen öyledir. Devamlı suratını asması falan dış görünüşle bağdaştıramadım. Bi konuşmayı deneseniz eşinizle neden böyle davrandığını öğrenmeye çalışsanız? Tabi kilo vermeye de çalışın hem sağlığınız hem özgüveniniz hem de eşiniz için.

Çok konuşmaya çalıştım hiç konuşmuyor zaten çok konuşan biri değildir ona göre evliliğimizde sorun yokmuş öyle diyor halbuki cinsel hayatımız kalmadı ben çoğunlukla oğlumla yatıyorum eşim ayrı yatıyor ama bunu da sorun olarak görmüyor ben gece uyanmak istemiyorum çalışıyorum diyor haklı aslında oğlum gece çok uyanır ama yinede ayrı yatmamız bana garip geliyor aslında benim sevgiye ilgiye ihtiyacım var ve artık hiç göremiyorum eşimden sorun bu

X