• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz ve soğuk

idildil

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
726
1.188
313
İçel Mersin
Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı, çok kırıldım, ben konusup birseyleri dzüeltmek için dil döktükçe o sustu sadece sustu, sandıki susarak hep o haklı kaldı, benim fikirlerim cok değersiz geldi ona, hep onun istediği yere gidilir , o istediğinde dışarı çıkılır.. 3-4 gün onunla tek kelime etmesem neden konusmuyorsun demez, ha varlığım ha yokluğum, sürekli dilinde canım, hayatım cicim vs.. ama sesinde sıcaklık gözünde samimiyet hiç yok, önce hep kendimi suçladım ama şimdi suçlayacak birseyde kalmadı, hasta olduğumda bir bardak su bile vermek ona zor geliyor, ben istemeden benim için kılını bile kıpırdatmıyor, "biz daha yeni evliyiz ama başbaşa birsey yapamıyoruz, yapmıuoruz, dışarıyı bırak evde bile ikimiz birsey yapamıyoruz " dediğimde bana verdiği cevap şuydu "geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin" :(( çok kırıldım, bunlar daha hiçbirsey değil, ilk evlilik yıldönümümüzde ayrı şehirlerdeydik tayin olamamışıtm, 1200 km yolu sadece 2günlüğüne onunla ilk evlilik yıldönümüzü kutlayalım diye geldim ama o umursamadı bile pijamalarını giydi olacak okadarı izledi ve uyudu :( sevgililer gününü unuttu, doğum günümüde yanlış hatırladı:((( 3 gün önce tartıştık neden benimle evlendiğini , beni sevip sevmediğini sordum, daha bir sürü sey, verdiği cevaplar o kadar canımı yaktıki sen hastasın ilgi diye tutturmussun dedi, çok sinirlendim kalktım sinirimi alamayınca sehpayı devirdim yere beni hırpaladı ve öyle bir fırlattıki duvara carptım, 3 gündür alnım ve kolum mor, ve beni düştüğüm yerden bıraktı gitti. ben maddi seyler hiç istemedim sadece sorumlu ve ilgili olsun istedim yada ayrılalım ama hiçbirine yanaşmadı, çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum:((

çok üzüldüm..

hem duygusal hem fiziksel yıpranıyorsun... bu erkekler boyle odun olmak zorunda mı acaba :47:

nasıl kıyabildi sana ya ilgi istiosun diye hasta oluyosun ve seni itip kakabiliyo...

sevgili sözlü nişanlıyken nasıldı tatlım anlamadın mı hiç bu adamı sen?

Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı, çok kırıldım, ben konusup birseyleri dzüeltmek için dil döktükçe o sustu sadece sustu, sandıki susarak hep o haklı kaldı, benim fikirlerim cok değersiz geldi ona, hep onun istediği yere gidilir , o istediğinde dışarı çıkılır.. 3-4 gün onunla tek kelime etmesem neden konusmuyorsun demez, ha varlığım ha yokluğum, sürekli dilinde canım, hayatım cicim vs.. ama sesinde sıcaklık gözünde samimiyet hiç yok, önce hep kendimi suçladım ama şimdi suçlayacak birseyde kalmadı, hasta olduğumda bir bardak su bile vermek ona zor geliyor, ben istemeden benim için kılını bile kıpırdatmıyor, "biz daha yeni evliyiz ama başbaşa birsey yapamıyoruz, yapmıuoruz, dışarıyı bırak evde bile ikimiz birsey yapamıyoruz " dediğimde bana verdiği cevap şuydu "geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin" :(( çok kırıldım, bunlar daha hiçbirsey değil, ilk evlilik yıldönümümüzde ayrı şehirlerdeydik tayin olamamışıtm, 1200 km yolu sadece 2günlüğüne onunla ilk evlilik yıldönümüzü kutlayalım diye geldim ama o umursamadı bile pijamalarını giydi olacak okadarı izledi ve uyudu :( sevgililer gününü unuttu, doğum günümüde yanlış hatırladı:((( 3 gün önce tartıştık neden benimle evlendiğini , beni sevip sevmediğini sordum, daha bir sürü sey, verdiği cevaplar o kadar canımı yaktıki sen hastasın ilgi diye tutturmussun dedi, çok sinirlendim kalktım sinirimi alamayınca sehpayı devirdim yere beni hırpaladı ve öyle bir fırlattıki duvara carptım, 3 gündür alnım ve kolum mor, ve beni düştüğüm yerden bıraktı gitti. ben maddi seyler hiç istemedim sadece sorumlu ve ilgili olsun istedim yada ayrılalım ama hiçbirine yanaşmadı, çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum:((

Yazdıklarına gülesim geldi ama aşağıları okuyunca suratım dondu. Tam bir odunla evlenmişsiniz. İçinize attıklarınız patlayınca da klasik erkek yöntemine "şiddete" başvurmuş....

Ayrılmak tek taraflı bir olgu zaten. Ayrılmak isteseydin coktaaan ayrılırdın. Bu durumu nasıl çözersin ona kafa yormak lazım.

Flört ederken nasıldı?

Allah ım çıkış yolu versin ne diyeyim evlenirken hiçmi belli etme kendini be güzelim...çocuğunuz varmı:93:

bende çok üzüldüm....biraz sabır her evlilik aynı olmuyor bazıları başta kötü giderken sonrasında herşey daha güzel oluyor,bazıları da sonradan kötüleşiyor,bazılarıda hep aynı devam ediyor....

bizde ilk senlerde çok kavga ediyorduk aynı senin gibi elinde kumanda oturur tv karşısına ölürdüm sinirden bide 3. ayda hamile kaldım soruyodum beni seviyormusun diye hastamısın sen diyordu iyide sorumun cevabı bu değildiki ....hasta olsam da umru değilmiş gibi ne yemek yaptın diye sorardı neye ihtiyacın var diye değil herşeyde sinirlenirdi bağırır çağırır ortadaki eşları döker kırar üstüme yürürdü....arkadaşlarıyla çıkar beni yanlız bırakırdı.... ilk 1 senemiz böyle geçti tahammülsüz... eşyalarımı toplayıp eve dönmek istedim hamileydim nasıl yapardım diye vazgeçerdim canıma tak ettiğinde de o vazgeçirirdi...zordu yani çok zor dayandım nedenini bilmiyorum şimdi olsa naparım onuda bilmiyorum ama iyi ki dayanmışım zamanla birbirimizin huyuna alıştık şimdi sohbet ediyoruz geziyoruz hasta olsam hemne dışardan yemek getirir...arkadaşlarıyla gitmek istemiyor arada kardeşime gidiyorum bensiz uyuyamıyormuş her gönderişte gözleri dolar,sürekli arar, kavgalarda bağıran ben oluyorum....arkadaşları dalga geçiyor bizimki kılıbık oldu diye hatta arada bana derler yazık çocuğa eziyet etme diye

çok şükür diyorum, evliliğimi anlattım çünki başı seninkine benziyor Rabbim inşallah senin evliliğinide istediğin düzene sokar ....çok üzme kendini herşey gelip geçiyor...:71::71::71:

Son düzenleme:
"geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin" saka gibi.
allah sabir versin size . . . Benim Esimde Boyle Bir Odun M;alesef!

keşke benım kocamda pişti oynasa benle o bile bir ilerleme bence
eşiniz size uyum sağlayamıyosa siz sağlayın ve kendınızı asla itip kaktırmayın
bunu yapamıycagınıda ona mutlaka kesın bır dılle söyleyın gerekıyosa sizde savunun kendınızı

eyyyy benım kocam bana vurucak bıde ustune duvara iticek parçalarım adamı valla

hey Allahım ya nasıl ınsanlar var senle pişti oynamak ıcınmı evlenmıs canımm aaa madem oyle evlenmeseymıs hıc tv ızleyıp yatacaksa evde yatsaydı yanı yada pişti oynayacaksa bı kahveye gidip oynasaydı insanlar başkalarını hayatını zindan etmeye mecburmu boyle yaa canım ınsallah duzene gırer esın aklını basına toplarda sende uzulmezsın boyle

evliliğin ilk yılı erkekler evliliğe adapte olmakta zorlanıyrmış canım pişman oluyomus genelde ne yaptım ben diye ve bekar hayatından evliliğe geciş biraz sancılı oluyo işte. sevgililik yaşadınızmı nasıldı bilmiyorum ama daha ayrılıktan bahsetmek için çok erken. biraz kendi haline bırak bence ssende ilgilenme kaçan kovalanır misali bakalım ne yapıcak ..

bir müddet sende onun gibi ol.bakalım nereye kadar sürecek böyle davranışları.vee dedektiflik yap başka biri varmı diye.erkek milleti valla iyiside kötüdür bunların.

Evleneli 1,5 sene olmuş. Alışma süreci diye kendinizi kandırmaktan vazgeçin.
Böyle adamla hayat olmaz.
Zaten sizinle zerre ilgilenmeyen adam yarın sizi tek başına bırakır kendi hayatını yaşar...
Bugün morartmış yarın da döver.
Bilemiyorum yanlış yoldasınız bana göre, beklemekle zaman kaybediyorsunuz ve kendinize de eziyet ediyorsunuz...

Bana sevip sevmemek meselesinden çok eşinizin kişiliğinden kaynaklanıyor gibi geldi. Bazı erkekler öledir. İçine kapanık, sakin, sevgisini belli etmeyen

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Eğer evliliğinizin bitmesine şuan hazır değilseniz 1 ay falan daha şöyle bi yöntem uygulayabilirisiniz ki bence uygulayın daha fazla bişey kaybetmezsiniz. Hatta bakarsınız yararınıza olur: Siz ona soğuk olun başka şeylerle ilgilenin, arkadaşlarınızla takılın, konuşun, kitap okuyun bişeyler yapın. Onunla ilgilenmeyin. Bakalım ozaman tepkisi ne olacak. Belkide fazla ilgiden sıkılmış ve nasılsa siz ilgileniyosunuz diye yüz bulmuştur. Sizde onun aynı yaptıklarını yapın. Çünkü inanın çoğu erkek böyle. Siz suskunluğunuzu koruduğunzda onlar korku içine düşüyor ve ne oluyo diye merak ediyolar. Ama siz sürekli konuşup, bişeyler istediğinizde demekki hala seviyo, bırakamıyoki beni çabalıyo diye düşünüp yan gelip yatıyolar. Dediklerimi yaparsanız ve yaptıktan sonra eğer değişme olmazsa maalesef bu evlilikten size hayır gelmez.. =/

Son düzenleme:
Ben de durumuna çok üzüldüm, ama üzülmekle çare bulunmaz.
Evililiğin 1 yılı geçmemiş olsa, eşin daha alışamamış ya da bunalımda derdim ama 1.5 yıl olmuş, el insaf yani..
Evliliği ne sanıyor bu adam, ne olmasını bekliyordu ki ne buldu.
Her neyse, bence de sen bir süre ondan uzaklaş, aynı evin içinde ol ama başka şeylerle ilgilen.
Mecbur kalmadıkça konuşma, meşgul olacağın şeyler bul, ilgisizlik nasıl olurmuş görsün.
Bu arada sakın seni sinirlendirmesine izin verme,
benim en zayıf kaldığım huyumdur, hiç iyi olmuyor, koz veriyorsun eline.
Neyse bir süre böyle ol bakalım ne olcak.

canim söyle bir yorum yapabilirim sana..erkeklerin evlilige alismasi ve eslerine guveninin oturmasi zaman aliyor..bu zaman icinde kadina cok is düsüyor..sen ilgi istedikce o anlamayacak ve ne yapipi edip seni sorunlu taraf haline getirecekk..biraz sabirli olman ve disini sikman lazim..bir süre rol yapman lazim yani...mutlaka seni seviyordur sana alismasi icin zaman lazim seninde özverili olman lazim..sana baglanir o zaman..malesef erkekler odun gercekten odun..ama yontulabilirmi yontulamazmi o sorun...bunuda en iyi sen bilirsin :)

üzüldüm çok zor bir durum.belki bir sıkıntısı vardır. bu elbetteki sizi hırpalamasını gerektirmiyor ama bazen insan sinirine hakim olamıyor sizde sehpadan almışsınız sinirinizi elbetteki ne olursa olsun size vurmuş olması hata... inşallah herşey düzelir..Allah size sabır versin eşinizi ıslah etsin..mutlu huzurlu güzel paylaşımlarınızın bol olduğu bir yuvanızın olmasını nasip etsin Allahım...

Back
X