Ben daha 1,5 yıllık evliyim , Eşim çok ilgisiz ve soğuk sadece biraz ilgi istedim, iki kelime konusabilelim, birlikte bir bardak çay içip sohbet edebilelim istedim ama olmadı, televizyon , kanepe ve kumandadan vazgeçemedi, anlattım derdimi sadece birseyler paylaşmak istediğimi söyledim olmadı, çok kırıldım, ben konusup birseyleri dzüeltmek için dil döktükçe o sustu sadece sustu, sandıki susarak hep o haklı kaldı, benim fikirlerim cok değersiz geldi ona, hep onun istediği yere gidilir , o istediğinde dışarı çıkılır.. 3-4 gün onunla tek kelime etmesem neden konusmuyorsun demez, ha varlığım ha yokluğum, sürekli dilinde canım, hayatım cicim vs.. ama sesinde sıcaklık gözünde samimiyet hiç yok, önce hep kendimi suçladım ama şimdi suçlayacak birseyde kalmadı, hasta olduğumda bir bardak su bile vermek ona zor geliyor, ben istemeden benim için kılını bile kıpırdatmıyor, "biz daha yeni evliyiz ama başbaşa birsey yapamıyoruz, yapmıuoruz, dışarıyı bırak evde bile ikimiz birsey yapamıyoruz " dediğimde bana verdiği cevap şuydu "geçen akşam pişti oynayalım dedim sen istemedin"
( çok kırıldım, bunlar daha hiçbirsey değil, ilk evlilik yıldönümümüzde ayrı şehirlerdeydik tayin olamamışıtm, 1200 km yolu sadece 2günlüğüne onunla ilk evlilik yıldönümüzü kutlayalım diye geldim ama o umursamadı bile pijamalarını giydi olacak okadarı izledi ve uyudu
sevgililer gününü unuttu, doğum günümüde yanlış hatırladı
(( 3 gün önce tartıştık neden benimle evlendiğini , beni sevip sevmediğini sordum, daha bir sürü sey, verdiği cevaplar o kadar canımı yaktıki sen hastasın ilgi diye tutturmussun dedi, çok sinirlendim kalktım sinirimi alamayınca sehpayı devirdim yere beni hırpaladı ve öyle bir fırlattıki duvara carptım, 3 gündür alnım ve kolum mor, ve beni düştüğüm yerden bıraktı gitti. ben maddi seyler hiç istemedim sadece sorumlu ve ilgili olsun istedim yada ayrılalım ama hiçbirine yanaşmadı, çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
(