- 28 Haziran 2023
- 175
- 130
- 23
- 35
- Konu Sahibi nebutantana
4 senelik evliyiz yaşım da artık anne olmaya elverişli yaşları geçiyor ve gerçekten annelik duygusunu da içimde taşıyorum eşimle de ayrılma gibi bir düşüncem olmadığı için çocuk istedik ve planlayarak oldu bu yüzden de . İletişim sorunlarımız yüzünden bir kaç kez ayrılma aşamasına geldik ama bir şekilde ayrılmadık ben ayrılmayalım diye çabalamadım daha çok eşim çabaladığı için ve bende bunu istemediğimi anladığım için devam ettik .durum bu şekilde . Ama sizin değerlendirmenizde doğru belki de sıralamayı yanlış yaptık önce ne kadar sürerse sürsün ilişkimizi tatmin edici bir hale getirip sonra çocuk düşünmeliydik . Hayatı bu kadar doğru yaşayamıyoruz ama bazen işin içine girince inanın öyle olmuyorEşiniz maddi ve manevi olarak baba olmaya hazır değil, bence istemiyor da.
Evlendiğimizden beri maddi sorunlarımız oldu demişsiniz, neden en azından bunları aşıp başbaşa bir karı koca hayatı yaşamadan çocuk planladınız? Bebekten sonra zaten hiç iletişim kalmayacak muhtemelen, maddi sorunları saymıyorum bile.
Çocuk yapmasanız en azından çocuğa ayırdığınız bütçeyle bir ilişki terapistine giderdiniz ya da olmuyorsa da ayrılırdınız. Burada neredeyse her üye ilişki terapisti için bütçem yok diyor, ama çocuk için var.
Bence olduğu gibi bırakın, beklentiye devam ettikçe stresiniz sağlığınıza yansıyabilir.