Hamile halinizle ve bu kadar mutlu ve heyecanlıyken yaşamış olduğunuz duruma çok üzüldüm.Benim eşim de çok sohbet etmeyi sevmez, güya sevdiğini söylüyor ama işte ben bir şeyler anlatırken, telefonla uğraşması ya da daha cümlemi bitirmeden konuyla alakasız bir istekte bulunması falan benim sohbeti sevmediği ya da sıkıldığı sonucunu çıkarmama sebep oluyor.Bu konuda kendimi çok sorguladım, acaba farkında olmadan aynı şeyleri anlatıyorum da ondan mı sıkılıyor diye düşünerek farklı farklı konular açıp gözlemledim ama bir değişme göremedim.Benim için bu konuda değişmeye de çok çalıştı ama kişilik bir noktada tam anlamıyla değişemiyor.biraz ben ona biraz o bana uyum sağladı, arada bazen bu konuyla ilgili ufak tatsızlıklarda çıkarsam ben bir şekilde yürüyor.
Bu öyle basit bir konu da değil, insan bir noktada ilişkiden doyum sağlayamadığını hissediyor ama bebeğiniz de var hamilesiniz ben ayrılacağınızı düşünmüyorum.Eşiniz tribi abartmış bence. iş ciddiye binmeye başlarsa geri adım atacağını düşünüyorum. umarım iyi bir sonuç alırsınız.