eşim dersini almış ama ailesi hala ayni..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Mrb bayanlar beni hatırlarsınız 2.5 ay eşinden ayrı kalıp daha sonra eşimin beni almaya gelmesi ile evime döndüm. Allahima cok şükür korkarak söylüyorum esim bana çok ama cok i davranıyor daha hassas daha düşünceli artik, tabi bende dikkat ettiyorum artik.
Aama benim sorunum su, bunu eşime dile getirmedim getirmeyi de düşünmüyorum gerek yok...çünkü esim beni ihmal etmediği surece ailesine de evlat borcunu yerine getirebilir.. Ama görümcem hala nerde esimi görse pohpohlamaya devam ediyor.en son birlikte dugundeydik düğün salonuna girdik gorumcemin kayincosunun düğünü bu arada. Biz salona gireli 5 dk olmadiki görümcem esimi yanimdan çekti foto çekilmek için esimde bana sakadan el salladi ablamla foto cekilcez gibisinden gulerek. Ama ben bozuldum bu hareketine. niye eşim yakışıklıdır face foto aticakmis ki atmış .arkadaşları na göster ip hava atıyor. Kardeşim DİE. Bu insan 34 yasında.ama hic olgun değil eşim bozulduğumu anladı ve çağırdı yok dedim ısrar etti gitmedim, görümcem de anladı gel oynaya lim DİE elini tuttu elini ittim.her neyse. Ertesi gün gorumcemi aradım, dedim yanlış anlama ama ben hassas bir insanım kardesinle foto çekilmek istersin cok doğal ama bu şekilde olması beni kırdı dedim. Canım fark ettim ben de patavatsiz davrandim düşünmedim dedi.vs. ara düzeldi. Ama ben bu insanlara hep yapmayın etmeyin mi dicem, burada is kime düşüyor.

Neye bozuldunuz ben anlamadım. Kardeşiyle ister foto çrkinir ister çekinmez. Facebooka koymandan rahatsız olabilirsiniz onu söyleyebilirdiniz sadrce. Her konuda size uymak zorunda değiller ki

Mrb bayanlar beni hatırlarsınız 2.5 ay eşinden ayrı kalıp daha sonra eşimin beni almaya gelmesi ile evime döndüm. Allahima cok şükür korkarak söylüyorum esim bana çok ama cok i davranıyor daha hassas daha düşünceli artik, tabi bende dikkat ettiyorum artik.
Aama benim sorunum su, bunu eşime dile getirmedim getirmeyi de düşünmüyorum gerek yok...çünkü esim beni ihmal etmediği surece ailesine de evlat borcunu yerine getirebilir.. Ama görümcem hala nerde esimi görse pohpohlamaya devam ediyor.en son birlikte dugundeydik düğün salonuna girdik gorumcemin kayincosunun düğünü bu arada. Biz salona gireli 5 dk olmadiki görümcem esimi yanimdan çekti foto çekilmek için esimde bana sakadan el salladi ablamla foto cekilcez gibisinden gulerek. Ama ben bozuldum bu hareketine. niye eşim yakışıklıdır face foto aticakmis ki atmış .arkadaşları na göster ip hava atıyor. Kardeşim DİE. Bu insan 34 yasında.ama hic olgun değil eşim bozulduğumu anladı ve çağırdı yok dedim ısrar etti gitmedim, görümcem de anladı gel oynaya lim DİE elini tuttu elini ittim.her neyse. Ertesi gün gorumcemi aradım, dedim yanlış anlama ama ben hassas bir insanım kardesinle foto çekilmek istersin cok doğal ama bu şekilde olması beni kırdı dedim. Canım fark ettim ben de patavatsiz davrandim düşünmedim dedi.vs. ara düzeldi. Ama ben bu insanlara hep yapmayın etmeyin mi dicem, burada is kime düşüyor.
görümceniz 34 yaşındaymış peki siz kaç yaşındasınız 14 filan mı?

düşünce yapınızdan o çıkıyor da

görümceniz 34 yaşındaymış peki siz kaç yaşındasınız 14 filan mı?

düşünce yapınızdan o çıkıyor da

Eşinize acıdım. Resim çektirmek için bile izin almak zorunda. Üstelik ablasıyla resim çektirecekmiş. Bu kadar baskıcı olmayın. Karşınızdaki insanları soğutmayın
Bu yorumlariniz için tesekkur ederim...sevindim gercekten, demekki duzelmezi gereken bnm bu daha kolay benim i un

Özgüven sorununuz mu var?
Faceden kocanızı görüp kapacaklar diye mi korkuyorsunuz?

Ya ne cesaretle adamin ablasini arayip ben bunu yapmani istemiyorum diyebiliyosun. Benim de erkek kardesim evli, evlenmeden once ne guzel sakalasirdik, kucaklasirdik, simdi karisindan korkusuna yaklasamiyor bile. Hey Allahim ya... Zaten bu kocalar karilarindan baskasini sevmeyecek.

bunlarda bir şey yok ki çok normal doğal şeyler bu anlattıklarınız
görümcenize bravo alttan almış sizi
onlarda suç aramayın bence siz kendinizi törpülemeye bakın

yine sizin görümceniz kardeşi olarak koymuş...

benim başımdaki de; evlenince damat yerine nişanlımın fotoğraflarını koymuştu..
herkes nişanlımı damat sanıyordu.. nişanlımın fotoğraflarına hayırlı olsun çok mutlu olun diye yorum yaptı..

kocasından utanıp kardeşini öyle gösteren varlıklar da var yani dünya üzerinde :KK59:

halinize şükretmelisiniz :KK66:

hep şükür, hep şükür... :KK45::KK47:

Şaka gibisiniz. Derse ihtiyacı olan siz olmayasınız? Bence elalemle uğraşacağınıza kendinize çeki düzen verin. İnsanlar sizi 1 alttan alır, 2 alttan alır. Bu sürekli böyle devam etmez. O görümce sizi arayıp özür dilediyse, hatalı olduğu için değil, sizi alttan aldığı için ve kardeşinin boş yere huzuru kaçmasın diyedir.

X