Eşim doğumum da yanımda olamayacak:(((

Siz sıkmayin canınızı ne olur.. bir caresi bulunur elbet.. hemde önemsiz bi mevzudan aldilar zaten esinizi (konularinizi okudum) kim boyle durup dururken 3 yil 4 ay hapiste yatmış ya para cezasina cevrilmiyor mu? Elin tecavuzcusu katili 6 yil yatar çıkar, boyle durumlarda 3 yil mi yatiricaklar? Bence umudunuzu kaybetmeyin kendinizi de bebeginiz icin uzmemeye çalışin.. Allah yardimciniz olsun aileniz yaninizda degil mi

Allah sabır versin çok üzüldüm
tek başına evindemi kalıyorsun
bu durumda tek başına kalma
kendine bebegine dikkat et arkadaşım

Şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam.Daha önceden yazmıştım eşimin cezaevinde olduğunu 2.5 3 ay kadar çıkar demişlerdi.Dün avukatıyla görüşmüş normal cezası 3 yıl 4 ay denetimli serbestlikten yararlanamayacak dedi.Ben napacam bebeğimi doğurunca yanımda olmayacak göremeyecek kızımızı o gelene kadar büyümüş olacak vs vs...ben napacam onsuz kafamda binlerce soru şu an ağlamaktan yazamıyorum boğulacak gibiyim nefes alamıyorummmmmm
şöyle yapın eşinizin açık ceza evine ayrılsın izinde de siz doğurun. kapalıda ne kadar yattı bana söyleyin ben bi hesaplıyım

eşinizin yatarı 2 yıl 2 ay 20 gün bunun 90 gününü kapalı ceza evinde iyi halli olarak geçirdiyse açık cezaevine sevk isteye bilir ( tabi suçuna da bağlı biraz cinsel şuçlar ve uyuşturucu bu kapsama girmiyor) açık ceza evlerinde yılda 4 kere izne gitme hakkı vardır. bunlardan birini doğumuzua denk getirebilir

eşinizin yatarı 2 yıl 2 ay 20 gün bunun 90 gününü kapalı ceza evinde iyi halli olarak geçirdiyse açık cezaevine sevk isteye bilir ( tabi suçuna da bağlı biraz cinsel şuçlar ve uyuşturucu bu kapsama girmiyor) açık ceza evlerinde yılda 4 kere izne gitme hakkı vardır. bunlardan birini doğumuzua denk getirebilir
Basit yaralama suçundan cezaevinde.Bunun 3 ayını yatmıştı daha önce şu an 20 gündür de cezaevinde.Yani toplamda cezası 40 ay şuanda kapalı cezaevinde

ceza hukuku benim alanım değil ama yazdığınız bilgiler o kadar çelişkili ki benim bile dikkatimi çekiyor, size eşinizin işlediği suç, hüküm giydiği tarih ve aldığı ceza hakkında yalan söyleniyor, bunu avukatla muhakkak detaylıca konuşmalısınız.

ceza hukuku benim alanım değil ama yazdığınız bilgiler o kadar çelişkili ki benim bile dikkatimi çekiyor, size eşinizin işlediği suç, hüküm giydiği tarih ve aldığı ceza hakkında yalan söyleniyor, bunu avukatla muhakkak detaylıca konuşmalısınız.

Bilmiyorum benim sadece duyduklarım bunlar kv eşimin arkadaşlarının anlattıkları bu.Eşimle bile henüz konuşamadık.Avukatıyla görüşmek istedim fakat çok yoğun olduğu için p.tesi belki konuşabilirim.Bende yeterli bilgi sahibi olmadığım için kafam bu kadar karışık mahkeme dava dosyasını sorguladığımda basit yaralama yazıyordu.

toplam cezasının 1/5ini kapalıda iyi halli geçirmesi lazım. toplam cezası 40 ay sa bunun 40*30=1200 gün 1200/5= 240 gün kapalıda kalması gerek şartları tutmuyor.. doğumuza yetişemez ama siz yinede bi avukatınıza sorun yinede isterseniz

Anladım çok sağolun

Bilmiyorum benim sadece duyduklarım bunlar kv eşimin arkadaşlarının anlattıkları bu.Eşimle bile henüz konuşamadık.Avukatıyla görüşmek istedim fakat çok yoğun olduğu için p.tesi belki konuşabilirim.Bende yeterli bilgi sahibi olmadığım için kafam bu kadar karışık mahkeme dava dosyasını sorguladığımda basit yaralama yazıyordu.

yanlış hatırlamıyorsam size daha önce 10 yıl önce kavgaya karışmıştım vesaire gibi şeyler söylemişti? tam olarak suçu nedir, cezası nedir? kaç yıl yatarı var? para cezasına çerilme, denetimli serbestlikten yararlanma, açık cezaevi gibi imkanlardan yararlanabiliyor mu? bunları iyice öğrenin. cezaevi savcısıyla konuşun, görüş izni isteyin, gidin eşinizle görüşün. adalet bakanlığı doğum için izin verme yetkisine de sahip, bu meseleyi savcıyla konuşun, uygun bir dilekçe yazmanız hususunda isiz yönlendirsin.

yanlış hatırlamıyorsam size daha önce 10 yıl önce kavgaya karışmıştım vesaire gibi şeyler söylemişti? tam olarak suçu nedir, cezası nedir? kaç yıl yatarı var? para cezasına çerilme, denetimli serbestlikten yararlanma, açık cezaevi gibi imkanlardan yararlanabiliyor mu? bunları iyice öğrenin. cezaevi savcısıyla konuşun, görüş izni isteyin, gidin eşinizle görüşün. adalet bakanlığı doğum için izin verme yetkisine de sahip, bu meseleyi savcıyla konuşun, uygun bir dilekçe yazmanız hususunda isiz yönlendirsin.

Evet öyle.Bunların hepsini p.tesi günü öğrenebilirim inşallah yoksa kafayı yicem gerçekten hiç iyi değilim...Teşekkür ederim bu arada...

X