biz buna hayata doymadan yapılan evlilik sendromu diyoruz..
zamanında çok gezdim, gece hayatına takıldım, içki dans müzik vs vs çılgınlıklar falan ama doydum hepsine tek doyamadığım dünyayı ve tr yi gezmek görmediğim yerlei görmek seyahat etmek onu da her sene farklı lokasyonlara yapıyoruz ailecek genelde plan projeyı ben yapıyorum ama para olsun olmasın gidiyoruz.
genel anlamda bende bazen sıkılıyorum, eski özgür günlerimi özlüyorum ama öncelikle düşünmem gereken bir evladım var kocamı taktığım yok ama ister istemez ona da bağlı kalıyorum evlilik böyle birşey zaten...
keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz en azından çocuk işini erteleseydiniz daha gençsiniz içiniz kıpır kıpır ve hareketli bir yaşantınız varmış şimdi eve kapanmışşınız ev bebek vs bunaltmış sizi en azından haftasonları çıkın bir yemeğe gidin, bebeğinde durabileceği yerler varsa bir iki kadeh birşey için bir saatlik mola bile iyi gelir bence..
ama şunu da söyleyim eşinizden çok şey beklemeyin... onu değiştiremezsiniz , sizi yalnızda yollamaz tahminim bir yerlere, tek başına bebeğe falanda bakmaz diye düşünüyorum siz ufak planlar yapın onu dahil edin.