Kizlar gunaydiin hepinize hayirli ramazanlar. Iki gun once yasadigim olayi anlaticam size evlenmeden once benden hoslanan bi cocuk vardi beni esime karsi karalamak icin elinden geleni yapti cocugu tanimiyorum bikac kere yakinimda bulundugu icin gordum sadece o kadar. Esim evlenmeden once bu kisiyle kavga etmis benim icin daha dogrusu tartismislar konunun icerigini bilemiyorum gecenlerde yolda gormus esim onu arabayla arkasindan takip etmis bi nevi yarismislar arabada bende vardim ama farkinda degildim onun arabasi yanimizdan gecerken soyle bi bakis atti biri iceri ve ben esime cok kizdim ben varken neden boyle bisey yaptin diye resmen kendini gosterdi onunla yarisa girdi artik evlendik hersey bitti gitti bana gercekten cok cocukcs ve kucuk dusurucu bi durum olarak geldi cok kirildim ve uzuldum eve geldigimizde o cocuk oldugunu anladigimi anladigi icin cok sinirliydi orayi burayi yumrukladi beni itip kakti ve iki gundur eve gelmiyo nerde napiyi hicbi fikrim yok bu durumda siz olsaniz napardiniz?