Esim evi terk etti

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
Kizlar merhaba
Daha 9aylik evliyiz. Esim beni severek evlendigini soyluyordu ama evliligimiz hic oturmadi. Evli gibi degildik. Evlenmeden once babasini kaybetmesi dolayisiyla yasadigi depresyon, islerinin yogunlugu, karakter olarak bencil ve empati kuramayan bir insan olmasi, benim asiri duygusalligim, ailevi kavgalar vs bir suru kavgadan sonra ben biraz akli basina gelsin diye bosanalim dedim. O tepkisiz kaldikca ben bastirdim. Ki o zamanlar hamile oldugumu ogrenmistim. Oyle garip bir psikolojiye girdim ki asiri sinirliydim ve her seyden herkesten ozellikle de ondan nefret ediyordum. Cocugu aldiricam bile diyordum hem de her gece. O kadar stresten sonra dusuk yaptim. Bu sefer o bosanalim demeye basladi. Annesi baski yapti. Bir aydir biraz duzelmistik. Bana senin degerini bilicem diyordu. En son uc gun once yine eski konularla ilgili kavga ettik. Ben sinir krizi gecirdim. Ustune saldirdim vurdum. O da evi terk etti. Dava acmasini bekliyorum. Evden cikmami ailemin yanina donmemi istiyor. Ben nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bir yandan bosanmak istemiyorum. Bir yandan asla duzelmeyiz artik cok belli. Zaten eve donmez. Anlasmali bosanmak istiyor benden cabuk kurtulmak icin. Kabul edip hizli bir sekilde bitirmeli miyim?

Kizlar merhaba
Daha 9aylik evliyiz. Esim beni severek evlendigini soyluyordu ama evliligimiz hic oturmadi. Evli gibi degildik. Evlenmeden once babasini kaybetmesi dolayisiyla yasadigi depresyon, islerinin yogunlugu, karakter olarak bencil ve empati kuramayan bir insan olmasi, benim asiri duygusalligim, ailevi kavgalar vs bir suru kavgadan sonra ben biraz akli basina gelsin diye bosanalim dedim. O tepkisiz kaldikca ben bastirdim. Ki o zamanlar hamile oldugumu ogrenmistim. Oyle garip bir psikolojiye girdim ki asiri sinirliydim ve her seyden herkesten ozellikle de ondan nefret ediyordum. Cocugu aldiricam bile diyordum hem de her gece. O kadar stresten sonra dusuk yaptim. Bu sefer o bosanalim demeye basladi. Annesi baski yapti. Bir aydir biraz duzelmistik. Bana senin degerini bilicem diyordu. En son uc gun once yine eski konularla ilgili kavga ettik. Ben sinir krizi gecirdim. Ustune saldirdim vurdum. O da evi terk etti. Dava acmasini bekliyorum. Evden cikmami ailemin yanina donmemi istiyor. Ben nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bir yandan bosanmak istemiyorum. Bir yandan asla duzelmeyiz artik cok belli. Zaten eve donmez. Anlasmali bosanmak istiyor benden cabuk kurtulmak icin. Kabul edip hizli bir sekilde bitirmeli miyim?
Bu kadar net ise boşanın tabi ki, ama evi niye boşaltmanızı istiyor ona ne

Kizlar merhaba
adam yine iyimis benimki olsa evi gelir defol git der atar hatta evi o terketmezdi yani esiniz bence ii sizde var bi problem

Ikiniz için de boşanmak çözüm gözüküyor, neden boşanmak istemıyorsunuz? Ayrılık lafı bu kadar çok dillendirilmemeli evliliklerde.
Ben cok kullandim bu lafi. Hamileyken psikolojim o kadar degisti ki, o zaman soyledigim laflara su an inanamiyorum. Seviyorum cunku. Ama gurursuzluk yapmak da istemiyorum.

Eşiniz tepkisiz kaldıkça, aklı başına gelsin diye boşanmak konusunda diretmişsiniz. Boşanmak konusunda sırf aklı başa devşirmek için bu ısrar niye? Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu yazdıklarınıza bakarsam siz de bir o kadar hatalısınız.

Ben cok kullandim bu lafi. Hamileyken psikolojim o kadar degisti ki, o zaman soyledigim laflara su an inanamiyorum. Seviyorum cunku. Ama gurursuzluk yapmak da istemiyorum.
Acaba yardım fln mı alsanız beraber? Inanıyorsanız siz ve eşiniz değişecek bir şans verin evliliğinize. Ailevi problemler her evlilikte oluyor, ikiniz üstesinden gelmelisiniz, inatlaşmadan, kalp kırmadan.. Bakın o zaman o evlilik harika olacak işte.

adam yine iyimis benimki olsa evi gelir defol git der atar hatta evi o terketmezdi yani esiniz bence ii sizde var bi problem
limoncu28 limoncu28 ne enteresan kadınsın hastayım şu yorumlarına,karakter sahibi olan kimse kadını evden atmaz çok istiyorsa kendi gider.Olması gerekeni yapmış.

Diğer konularına da baktım senin için en sağlıklısı daha fazla kendini yıpratmadan boşanma olacaktır.Çünkü bu şekilde süregelen bir evlilik er yada geç sonu hüsran olacak sürekli ite kaka getirmişsin bu zamana kadar, hakkında hayırlısı inşallah huzurlu ve mutlu bir hayatın olur.

Esim de iyi diil. Beni cok yipratti. Eski konularimi okusaniz anlarsiniz. Surekli ailesi ve benim aramda laf tasidi, en ufak kavgamizi herkese anlatti, ozelimiz yoktu, eski sevgilisiyle benden once de devam eden arkadasligini bitirmedi. Bazen sanki evlenmis olmak icin evlendi gibi geliyordu. Belki zamanla duzelirdi. Cok erken hamile kaldim. İcimde biriken tum hayalkirikliklarim, ofkem, sinirim o psikolojiyle cok kotu patladi. Kendimi ayri onu ayri sucluyorum. Degerini bilemedik.

Konuşmak isterse son bi şans verebilirsiniz bence.... eğer durum öyle olursa,sende biraz sinirlerine hakim ol ama esin boşanmak istiyorsa da uzatma bosan

Esim de iyi diil. Beni cok yipratti. Eski konularimi okusaniz anlarsiniz. Surekli ailesi ve benim aramda laf tasidi, en ufak kavgamizi herkese anlatti, ozelimiz yoktu, eski sevgilisiyle benden once de devam eden arkadasligini bitirmedi. Bazen sanki evlenmis olmak icin evlendi gibi geliyordu. Belki zamanla duzelirdi. Cok erken hamile kaldim. İcimde biriken tum hayalkirikliklarim, ofkem, sinirim o psikolojiyle cok kotu patladi. Kendimi ayri onu ayri sucluyorum. Degerini bilemedik.
Bu kadarını bilmiyordum, kusura bakmayın biraz sizi suçladım bir önceki mesajımda. Sadece bunlar bile boşanmak için neden. Sevmeyin böyle bir adamı, yıllar geçmeden, bu hayat elden gitmeden boşanın.

ALLAH ALLAH adamı dövmüşsün bile dövmeyi bırak sinir krizi geçirmek ayrıca bir şımarıklık ve itici adamın hayatını zehir etme boşan bence
İnanin simariklik degil. Numara yapmadim. Bir senede 10 kilo verdim bazi seyleri kafama takmaktan. Bebegin dusmesiyle ilgili beni suclayici cok agir konusunca boyle bi olay oldu.

evlenirken dahi bu adamla olmayacagını biliyormussunuz..
hala da biliyorsunuz olmayacağını ama denemeye devam edebilirsiniz tabi hayat sizin..

evinizden ayrılmayın ne hali varsa görsün..
ve barısırsanız korunma konusuna ekstra özen gösterin hiç olmazsa..

X