Bu kadar kucuk meselekerde bile hayatinizi cehenneme ceviriyorsunuz sonra da hic bir sey olmamis gibi devam edebiliyorsunuz. iliskiyi lackalastiriyorsunuz. O da nasilsa yine hic birsey olmaz devam eder diye kendine ceki duzen vermek yerine ayni davranislari sergilemeye devam eder. Peki cocuk olunca sorumluluklar artinca ne olacak? Olgunluga erismemis iki insan... en ufak seyde birakip giden biri... sorunlariniz oldugunda da yuz ustu birakip gider o zanan. Oysa evlilik hayatin yukunu beraber paylasmaktir.[/QUOT
Aynısını ben de düşünüyorum zaten çocuk düşünmemektedir ama bu yaptığı çok ayıp işte.bisey olmadan devam edersem yine aynı hatayı yapixak.e hesap sorsam bağırıp cagirsam yine kavga cikicak en iyisi ciddi bir tavır almak ve bu sefwr ona öyle bi tavır alicam ki suskun durucam zaten en büyük hirsim da su oniki gün boyunca telefonuna cevap vermicem.benm istediğim çok mu bırakıp gitmesine rağmen bi cümle ile onunla donucegimden emin ama bilerek bana ders vermek için yokuşa suruyo ve almaya gelmiyor.inadına bindiriyo.çok mu zor gel eşini al birlikte gidin dimi hem bayrama hem tatile.işte bunu yapmadığı gibi benim oraya gitmemi ismarliyo annesiyle.var yaa o teli acmicam gittiğin gibi geliceksin buraya.haa gelmedin mi o zaman da yalvarmaz kendi bilir.çünkü uzlaşmaya yokuşa suren o.ben de cezasını vericem. Şimdi gelse yine vermem ama gelmiyor ve hakediyo