esim evi terk etti

greenyellow

uzgunum
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
132
8
37
Eşim arada sinirlenince dayanamayıp şehir dışına çıkıyor yine aynısını yaptı ozur dileyip barismamiza rağmen.insan eşini bırakıp gider mi ben şimdi altta kalmamak ve durumu kabullenmemek için ne ypnliyin .aklıma geln tek çare tel açmamak meraktan beni gelip alıp bayram tatiline çıkarabilir iznim var ama gelmezse napicam bu kacinci

olur mu öyle şey kafasına göre çekip gitmek ? her zorlukta çekip gidicekse niye evlendi.. sizi tek başınıza bırakmış bayramda gelen misafirler eşinizi sordugunda ne cevap vereceksiniz acaba.. ne olursa olsun çekip gitmek çözüm değil. siz de annenizin yanına gitseydiniz bari...

olur mu öyle şey kafasına göre çekip gitmek ? her zorlukta çekip gidicekse niye evlendi.. sizi tek başınıza bırakmış bayramda gelen misafirler eşinizi sordugunda ne cevap vereceksiniz acaba.. ne olursa olsun çekip gitmek çözüm değil. siz de annenizin yanına gitseydiniz bari...
Evet bunu hep yapıo önceden ozur diliydm gtme DİE agliydum bağırdığı m da oldu ama vzgeciremedm burada akraba yok ama İstanbula gtrmedi ismarlamis anasıyla İstanbula gtsinler kardeşiyle ben de gelirim üçüncü gün DİE ama beni bıraktı essek gibi gidemem

İşin garip tarafı eşimin teline cwp vermem ve merak eder gelip bakar belki tatile gideriz kısmı
Ama tamam da hem senelik iznimde hem de bayram günü ozur dilememe rağmen beni bırakıp giden birine nasıl telefonu acabikirim allah aşkına ona odul mu veriyim tek carem onu merak da bırakmak.mesaj atsa geliyorum DİE ben hemen tamam derim ama onu da yapmiyo
Tuaf

Tatlım sen beni hiç anlamadın normal bi tepki deil verdiğin tepki. Ne demek sinirlencek kafası esince gidicek geldiğinde hiçbişe olammış gibi tatile dwm edicez tuaf bulduğum bu tavrın.

Evlilik için yeteri kadar olgun bulmadım sizi. Kardeşin için sokak ortasında bağırmanıda. Onunda her sorunda cekip gitmesinide

Tatlım sen beni hiç anlamadın normal bi tepki deil verdiğin tepki. Ne demek sinirlencek kafası esince gidicek geldiğinde hiçbişe olammış gibi tatile dwm edicez tuaf bulduğum bu tavrın.

Evlilik için yeteri kadar olgun bulmadım sizi. Kardeşin için sokak ortasında bağırmanıda. Onunda her sorunda cekip gitmesinide
Evet hatanin yuzde doksni ben de ama evi terk etmesini gerektrmez.Eğer gelirse giderim anca onu demek istiyorum.

Bu kadar kucuk meselekerde bile hayatinizi cehenneme ceviriyorsunuz sonra da hic bir sey olmamis gibi devam edebiliyorsunuz. iliskiyi lackalastiriyorsunuz. O da nasilsa yine hic birsey olmaz devam eder diye kendine ceki duzen vermek yerine ayni davranislari sergilemeye devam eder. Peki cocuk olunca sorumluluklar artinca ne olacak? Olgunluga erismemis iki insan... en ufak seyde birakip giden biri... sorunlariniz oldugunda da yuz ustu birakip gider o zanan. Oysa evlilik hayatin yukunu beraber paylasmaktir.

Ay
Bu kadar kucuk meselekerde bile hayatinizi cehenneme ceviriyorsunuz sonra da hic bir sey olmamis gibi devam edebiliyorsunuz. iliskiyi lackalastiriyorsunuz. O da nasilsa yine hic birsey olmaz devam eder diye kendine ceki duzen vermek yerine ayni davranislari sergilemeye devam eder. Peki cocuk olunca sorumluluklar artinca ne olacak? Olgunluga erismemis iki insan... en ufak seyde birakip giden biri... sorunlariniz oldugunda da yuz ustu birakip gider o zanan. Oysa evlilik hayatin yukunu beraber paylasmaktir.[/QUOT
Aynısını ben de düşünüyorum zaten çocuk düşünmemektedir ama bu yaptığı çok ayıp işte.bisey olmadan devam edersem yine aynı hatayı yapixak.e hesap sorsam bağırıp cagirsam yine kavga cikicak en iyisi ciddi bir tavır almak ve bu sefwr ona öyle bi tavır alicam ki suskun durucam zaten en büyük hirsim da su oniki gün boyunca telefonuna cevap vermicem.benm istediğim çok mu bırakıp gitmesine rağmen bi cümle ile onunla donucegimden emin ama bilerek bana ders vermek için yokuşa suruyo ve almaya gelmiyor.inadına bindiriyo.çok mu zor gel eşini al birlikte gidin dimi hem bayrama hem tatile.işte bunu yapmadığı gibi benim oraya gitmemi ismarliyo annesiyle.var yaa o teli acmicam gittiğin gibi geliceksin buraya.haa gelmedin mi o zaman da yalvarmaz kendi bilir.çünkü uzlaşmaya yokuşa suren o.ben de cezasını vericem. Şimdi gelse yine vermem ama gelmiyor ve hakediyo

Sorun bile denmeyecek bir olay yüzünden evi terketmek nedir? Hem de il dışı! Sizin sorununuz tatile gitmek için onun sizi gelip alması falan değil. Ortada henüz oturmamış bir evlilik var. Siz önce bir problem olduğunda nasıl davranmanız gerektiğini konuşun.. birbirinizi dinlemeyi, anlamayı öğrenin tatil işi kolay..

Sorun bile denmeyecek bir olay yüzünden evi terketmek nedir? Hem de il dışı! Sizin sorununuz tatile gitmek için onun sizi gelip alması falan değil. Ortada henüz oturmamış bir evlilik var. Siz önce bir problem olduğunda nasıl davranmanız gerektiğini konuşun.. birbirinizi dinlemeyi, anlamayı öğrenin tatil işi kolay..
evet il dışı dedigim anasının yanı zaten herşeyi yetistiriyo aah ahh farkındayım oturmamış evlilik zaten otrsa koyup gtmez.tatilden kastim.eğlenelim diil de sonuçta tatilimi nie burada geciriyim.bırakması yetmiyor senelik izinde ve bayramda işte onu diyorum.bogasim var onu sakin olamam

evet il dışı dedigim anasının yanı zaten herşeyi yetistiriyo aah ahh farkındayım oturmamış evlilik zaten otrsa koyup gtmez.tatilden kastim.eğlenelim diil de sonuçta tatilimi nie burada geciriyim.bırakması yetmiyor senelik izinde ve bayramda işte onu diyorum.bogasim var onu sakin olamam

Annesinin yanıysa çok üzüldm sizin için.. bu şekilde evlilik yürümez ki.. kesinlikle konuşun bunu eşinizle. Gerekiyorsa yaptırım uygulayn. Her tartışmada aile işin içine girer mi yahu.. bir de sizden kaç yaş büyük eşiniz. Annesinde de kabahat var. Tutup kolundan atacak adamı dışarı "git karınla hallet sorununu" diyecek ki adam aklını başına alsn..

X