- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
Bu tarz durumlarda ne yazık ki yorum yapmak korkutur beni.. Ama şu anda düşündüğüm kişi sensin, bir de bebeğin.. Bizlerin vereceği cevaptan çok senin cevabın önemli; ne yapmak istiyorsun? Bu şekilde devam etmek mi seni Mutlu edecek yoksa gitmek mi gerçekten? Herşeyden önce eşin seni sevmiyor cümlelerini bir kenara bırakmak istiyorum ayrıca.. Neden bütün bu olanlara rağmen evlendin de demeyeceğim.. Çünkü ya söylediklerine inandın ya da zamanla geçer dedin değil mi? Lütfen kendini düşün, sen önemli ve de değerlisin.. Bu şekilde devam eden bir evlilikte mutluluğunu da kaybedersin sağlığını da.. Konuşmayı hiç denediniz mi eşinizle bu arada?
evet söylediklerine inandım.. seni seviyorum dedi. ben bırakmaya kalktım o bırakmadı. hissettirdi beni sevdiğini ç hissetmesem bunca şeye rağmen evlenmezdim. ama şimdi ne oldu.. hissedemiyorum sevgisini.. bu konular çok açıldı.. her seferinde o yok artık sen varsın dedi.. inandırdı beni.. ama artık inanmıyorum. yoksa bir boşluktayım da herseyi ben mi kuruyorum. yoksa bütün bunlar şeytanın işimi......