- 16 Nisan 2013
- 707
- 54
Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..