Calisiyorum ama ve evet cok borcumuz vardi bitti sukur cebinde parasi evi ortsk gecindiriyoruz amaBu ekonomik krizde gayet doğal olan geçim sıkıntısı çekiyorsunuzdur ama haberiniz yoktur!
Olabilir mi? Evet olabilir.
Hiç almasa tamam da ama almış adam yani,öğle yemeği yemeyip sizi akşam yemeğe götürmüş.
Ama artık belki parayı yetiştiremiyordur.
28 yasindayim esim 34 yasinda muzik dans yemek yerine gore bazen insani motive ediyorParti ne yaaaa kac yasindasinz
Evet her zaman param oldukcasiz de ona hediye alıyor musunuz?
Bend
Calisiyorum ama ve evet cok borcumuz vardi bitti sukur cebinde parasi evi ortsk gecindiriyoruz ama
Bende nerde kv bana hediye alcakO zaman cimrileşmiş biraz demek ki.
Ben huzuru hiç kimseden hiç birşey beklememekte buldum.Size de tavsiye ederim
Benim eşimde özel günlere falan hediye parası ayırıyor.ayırdığım paradan git ne istiyosan al kendine diyor:)) komedi gibi bu erkekler!
takılmamak lazım ciddi sorunlar yoksa olduğu gibi kabul edin.
Kv.den aldığım hediyeler eşimin elinden aldığım hediyelerden daha çoktur:)))
Zannetmiyorum canimda insallah ahhhe sürekli alistirmis... bence simdi uzun süre birsey almayip seni düsündürp birden fevkalade süpriz yapicak. cok büyük birsey hediye edicek, sok etkisi büyük olsun diye böyle yapio
Oyle canim ama evlenmeden once zaten almiyordu ama alistirdi bekliyorum simdi sanki kapiyi actigimda elinde cicek bisey gorcem diye bekliyorum ama yok anam yok adamda onada soyluyorum e tamam haklisinda yogunum eve zor geliyorum diyor ama alistim isteHerkesin kocası her önemli günde hediye mi alıyor sanıyorsun. Boşver takılma böyle küçük şeylere düşünmeye bile değmez. Ben eşime diyorum bi sürü para verip bana çiçek alma ihtiyacım olan birşey al iş görsün bari diye :) kafaya taktıkça aranızda problem olmaktan bi işe yaramaz
Beklenti içinde olma bu düşünceden uzaklaş bu şekilde sana hediye alsa bile mutlu olamazsın ki. Benim zorumla aldı diyeceksin bu kez de. O yüzden takmaya bile değmez boş yere kafanı yorup üzülüyorsun. Bi ara bende senin gibi yaptım ondan diyorum :) relax ol hiç beklemediğin anda sana ot çöp getirmesi bile çok değerli oluyor :)Oy
Oyle canim ama evlenmeden once zaten almiyordu ama alistirdi bekliyorum simdi sanki kapiyi actigimda elinde cicek bisey gorcem diye bekliyorum ama yok anam yok adamda onada soyluyorum e tamam haklisinda yogunum eve zor geliyorum diyor ama alistim iste
Gumuslugumde hepsi kuru zatrn aldiklarini kurutup sakliyoru.Hic bir cicegi de atmadiysaniz ev cöplüge dönmüstür. Ondan almiyordur.
biran vazgeçti bence
ama adamda şok etkisi yaratır haklısınız
çiçek takıntınız var mıdır?
ben odunum kabul ediyorumşu aranjmanlara süslü buketlere verilen devasa paralara üzülüyorum ben şahsen
eşim almak istese istemem mesela
Gumuslugumde hepsi kuru zatrn aldiklarini kurutup sakliyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?