Esim hediye almiyor

Parti ne yaaaa kac yasindasinz

Arkadaslar cok.maddi sikinti cektik o zamanlar yemez icmez para biriktirip alirdi sukur bu aralar borclar bitti rahatladik para ile alakasi yok iste canimi sikan bu

Bend
Calisiyorum ama ve evet cok borcumuz vardi bitti sukur cebinde parasi evi ortsk gecindiriyoruz ama

Herkesin kocası her önemli günde hediye mi alıyor sanıyorsun. Boşver takılma böyle küçük şeylere düşünmeye bile değmez. Ben eşime diyorum bi sürü para verip bana çiçek alma ihtiyacım olan birşey al iş görsün bari diye :) kafaya taktıkça aranızda problem olmaktan bi işe yaramaz

Bend

Calisiyorum ama ve evet cok borcumuz vardi bitti sukur cebinde parasi evi ortsk gecindiriyoruz ama

O zaman cimrileşmiş biraz demek ki.
Ben huzuru hiç kimseden hiç birşey beklememekte buldum.Size de tavsiye ederim
Benim eşimde özel günlere falan hediye parası ayırıyor.ayırdığım paradan git ne istiyosan al kendine diyor:)) komedi gibi bu erkekler!
takılmamak lazım ciddi sorunlar yoksa olduğu gibi kabul edin.
Kv.den aldığım hediyeler eşimin elinden aldığım hediyelerden daha çoktur:)))

e sürekli alistirmis... bence simdi uzun süre birsey almayip seni düsündürp birden fevkalade süpriz yapicak. cok büyük birsey hediye edicek, sok etkisi büyük olsun diye böyle yapio

Bende nerde kv bana hediye alcak

Oy
Oyle canim ama evlenmeden once zaten almiyordu ama alistirdi bekliyorum simdi sanki kapiyi actigimda elinde cicek bisey gorcem diye bekliyorum ama yok anam yok adamda onada soyluyorum e tamam haklisinda yogunum eve zor geliyorum diyor ama alistim iste

Beklenti içinde olma bu düşünceden uzaklaş bu şekilde sana hediye alsa bile mutlu olamazsın ki. Benim zorumla aldı diyeceksin bu kez de. O yüzden takmaya bile değmez boş yere kafanı yorup üzülüyorsun. Bi ara bende senin gibi yaptım ondan diyorum :) relax ol hiç beklemediğin anda sana ot çöp getirmesi bile çok değerli oluyor :)

Tabi sevildiğini göstermenin en iyi yoluda hediyelesmek bende bu konuda takimtiliyimm ama kendi haline birakmak en iyisi yoksa dedikten sonra alsa ne olur almasa erkekler nisanliyken tohum olurlar sonra evlenince filizlenirler beli bi süre sonra gercek seklini alirlar odunnn

Bende sadece bende sorun var diyordum.

E çok para tutmuş ondan.
Maddi sıkıntı varsa gereksiz görğyor olabilir.

benden uzun süre bişey bekleme lafı bana zaten içinden gelerek değil, zoraki aldığını düşündürdü
bıkmış demekki
bana sürekli çiçek alınması falan sıkıcı geliyor, özel bişey değil ki, tek tıkla on kişiye çiçek yollayabilir toplu mesaj gibi, yani nesi özel
ama yılda bir özel bi günde değil de beklenmedik bi anda yollasa o zaman güzel olabilir
bence çiçek yollamak sevgi göstergesi olamaz, hele de öğle yemeğinden kesiyorsa hiç olamaz ne gereği var yani iki gün sonra solacak bitki için aç kalmanın, mantıksız..
hediye desen zaten erkekler hediye almak konusunda beceriksiz böyle bir stresin altına girmek istemiyorlar doğal olarak, yani ben eşini haklı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…