Eşim için jinekomasti

Aytensultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
84
21
43
Arkadaşlar ben lazerlipo yaptırmayı düşünürken eşim de yıllardır jinekomasti sorunundan kurtulmak için ameliyat olmak istediğini söylemesin mi??tabi burası kadınlara yönelik bir site ama yine de bununla ilgili bir bilgisi yada tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi?

Arkadaşlar ben lazerlipo yaptırmayı düşünürken eşim de yıllardır jinekomasti sorunundan kurtulmak için ameliyat olmak istediğini söylemesin mi??tabi burası kadınlara yönelik bir site ama yine de bununla ilgili bir bilgisi yada tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
A Aytensultan Alper Tuncel lazerlipo tekniğiyle yapıyor,benimde erkek arkadaşım düşünüyor,yakında görüştürcem drla,sana da bilgi veririm:KK54:

Canım sağol,dün konuştum kendisiyle ve eşimin resimlerini gönderdim.Seninde dediğin gibi lazerlipoyla yapılabileceğini söyledi,iznini ayarlayıp yaptıracağız bakalım,sayemde o da estetik furyasına katıldı:KK28:

Bu konuda kimse bir şey yazmamış :)
Ben de bugün doktor Taner Çavuşoğlu için randevu aldım , kardeşime jinekomasti için bakacak .
Nasıl bir doktor ilgili mi fiyatlar nasıl haber veririm merak eden olursa...

Bu konuda kimse bir şey yazmamış :)
Ben de bugün doktor Taner Çavuşoğlu için randevu aldım , kardeşime jinekomasti için bakacak .
Nasıl bir doktor ilgili mi fiyatlar nasıl haber veririm merak eden olursa...
10.000 tl ile Ankara’daki rekor fiyat talep eden doktorlardan biri oldu :s
Ayrıca göğüste bir sürü dikiş izi kalacakmış.
Vazgeçtik...

X