merhaba arkadaşlar sürekli bu forumdayım. Uzaktan takip ediyordum.Bugün üye olmak kısmet oldu.Evleneli 3,5 yıl oldu ve evlenmeden önce kapanmak vs bu tarz şeylere uzaktım.Ailemde ben ve kardeşim açık sadece herkes tesettürlü ve dinine bağlı insanlar.Eşimin ailesi bir o kadar uzak.Şuan çalışmak istemiyorum.Evde durup çocuğumla ilgilenmek sohbetlere vs şeylere katılmak bilgilenmek istiyorum.Çok şükür namazımı uzun zamandır kılıyorum.Ancak uzun zamandır içimde kapanma isteği var.Ancak eşim şuan buna sıcak bakmıyor.Ancak işten çıkarsan kapanırsın diyor.Aynı yerde çalışıyoruz ve benim işten ayrılmamı da istemiyor.Elim kolum bağlandı.İçimdeki bu kapanma isteğinin gitmesinden korkuyorum.Bir ara bu konuda baya baskı yaptım ancak ters tepti ve bir daha bana bu konuyu açma dedi.O aralar benim ailemde çok konuştu eşimle.Galiba bu ona baskı gibi geldi.Eşimde namazını kılan bir insan.Ama iş kapanma mevzusuna gelince konusunu bile açtırmıyor.Bu konuyu eşimle konuşamamaktan dolayı sinir oluyorum.Sürekli aklımda kapanma isteği.Sürekli ölücem,öldükten sonra nasıl hesap vereceğim korkusu.Ne yapacağımı bilemiyorum.