Eşim maaş kartımı istiyor.

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Herkese iyi günler..
Az önce telefonla eşimle konuşuyorduk. Günlük konuşmamaızı yaptık. kapatacakken bana sende ne kadar para var, kredi kartının borcu geldi dedi. 800 lira var vereyim dedim. Birden köpürdü bu 1000 tl nereye gitti diye (ki normalde paramın hesabını yapmaz) anlattım aklıma gelenleri ıvır zıvıra gidiyor biliyorsun dedim. Artık maaş kartını ben alacağım, ben çekeceğim parayı sen sıcak parayı seversin durmuyo sende dedi. Ben de alamazsın parama karışamazsın ben sana hesap soruyor muyum falan dedim. Biraz kızdırdık birbirmizi.
Eve gidince kartı isteyecek nasıl ikna edip vermeyebilirim yardımcı olur musunuz?:KK17:

Verirsen bi daha alamazsin almaya hakkı yok ki. Sende maaş kartını bana ver o zaman de. Olur mu öyle sey :KK34:

Ben onun parasına karışmadım bu zamana kadar. Harcamalarımın faturasını mı getireceğim ya! İkna edip vermemem lazım kartı yoksa geri alamayacağımın farkındayımm

parama karışmazsın dediğinize göre senin paran, benim param, senin giderin, benim giderim diye mi yapıyorsunuz ev ekonominizi? tabiki alamaz, almamalı maaş kartınızı, fuzuli harcama yapmadığınızı gösterseniz, ısrar etmeyecektir. bide elinizden geldiği kadar ortak hesap kullanın derim.

parama karışmazsın dediğinize göre senin paran, benim param, senin giderin, benim giderim diye mi yapıyorsunuz ev ekonominizi? tabiki alamaz, almamalı maaş kartınızı, fuzuli harcama yapmadığınızı gösterseniz, ısrar etmeyecektir. bide elinizden geldiği kadar ortak hesap kullanın derim.

Senin paran benim param yapmıyorum istedi vericem dedim farkettiysen arkadaşım. Ortak hesapla hiiiç yapamayız kim ne harcadı yine belli değil. Paramızı alınca giderleri ayarlıyoruz. genelde benim maaşıma dokunmuyoruz. Bu arada 2 kuzenim falan evlendi harcadım evet ama kartımı veremem ya :KK43:

Senin paran benim param yapmıyorum istedi vericem dedim farkettiysen arkadaşım. Ortak hesapla hiiiç yapamayız kim ne harcadı yine belli değil. Paramızı alınca giderleri ayarlıyoruz. genelde benim maaşıma dokunmuyoruz. Bu arada 2 kuzenim falan evlendi harcadım evet ama kartımı veremem ya :KK43:
tabiki vermemelisin, ama sen benim parama karışmazsın tarzında tavırla gidersen geri tepebilir, bence açıkla şunu şunu harcadım ne var bunda diye, bugüne kadar istemediyse ikna olur herhalde.

allah allah ben çalışıyım maaş kartımı alsın birde üstüne hesap sorsun..
uygun bir dille konuşsa neyse de ne bu celal ya..
kartını isterse sende kendi kartını bana ver de... belki empati kurar..
çalışmadıgını ev hanımı oldugunu düşünemiyorum

Olurmu ne ayıp söyle farzet bn çalışmıyorum kredi kartı borcunu bnmi. Yaptım de.ayağını yorganına göre harcasın sakın verme veremiyrm de zorlamı Benimde ihtiyaclarım giderim var de niye borçlanıyormuşda senden alıyr önce onun hesabını versin sana üste çıkıyor bide hasbam. Böyle erkklr deli eder adamı boyun eğmeyin ayrılın gerekirse bu ne ya

Olurmu ne ayıp söyle farzet bn çalışmıyorum kredi kartı borcunu bnmi. Yaptım de.ayağını yorganına göre harcasın sakın verme veremiyrm de zorlamı Benimde ihtiyaclarım giderim var de niye borçlanıyormuşda senden alıyr önce onun hesabını versin sana üste çıkıyor bide hasbam. Böyle erkklr deli eder adamı boyun eğmeyin ayrılın gerekirse bu ne ya
ayrılın mı :KK57::KK57::KK57:

O sana baskı yapacak sende yumuşama baskıyada boyun eğme biz kızlarımızın ekonomik özgürlüğü olsun diye bir sürü fedakarlıkta bulunuyoruz , elin oğluna özgürlüğünüzü kaptırmayın size çocuk gibi harçlık mı verecek kesin arkadaşları ona akıl vermiştir

tabiki vermemelisin, ama sen benim parama karışmazsın tarzında tavırla gidersen geri tepebilir, bence açıkla şunu şunu harcadım ne var bunda diye, bugüne kadar istemediyse ikna olur herhalde.

İsteyince sinirlendim, öyle söyledim tabii. İnşallah anlaşırız da almaz

X